Pick N Dazzle concurs!

Fetelor, asa cum va spuneam si in postarile trecute, Pick N Dazzle are pana in 10 martie o noua forma de cutie personalizata si anume cea care poate fi comandata pentru cineva drag, mama, sotie, sora, prietena. Orice femeie poate beneficia de un cadou minunat din partea cuiva drag!

1-8 Martie este dupa colt, deci nu exista un moment mai potrivit ca acesta pentru a face o bucurie cuiva drag!

Deci Make a Gift, este noua si minunata oportunitate de a face cadou o cutiuta Pick N Dazzle, fara a avea un profil creat. Practic introduci doar un interval de varsta, pentru a fi mai usor selectate produsele potrivite, platesti cutia si in 24 de ore este livrata in Bucuresti sau in 48 de ore in tara, prin curier. Pretul acestei cutii este 179 Ron si va include un parfum, un produs de ingrijire si unul de make-up, toate full-size. In plus, cutia va fi personalizata cu o felicitare cu numele expeditorului scris pe ea!






Daaar, pentru ca ziua femeii se apropie, Pick N Dazzle este alaturi de cititoarele mele cu o cutiuta personalizata.

Ce aveti de facut? Nimic mai simplu!

1. intrati pe site si completati-va profilul aici. Apoi lasati-mi adresa de email pe care ati folosit-o in formularul Rafflecopter. Daca deja aveti cont, trebuie doar sa-mi lasati adresa in formular.

2. sa fiti fani ai paginilor Pick N Dazzle si Beautystory.

3. urmariti Beautystory prin GFC

4. sa dati share pe FB acestui concurs!

5. sa raspundeti in comentarii la urmatoarea intrebare:  "Care este persoana careia ati dori sa-i faceti cadou o astfel de cutie magica si de ce?"

Foarte usor, nu? Dragilor, va astept cu interes inscrierea, poate cineva drag voua se va bucura de aceasta cutiuta personalizata...

Concursul este deschis doar pentru Romania!

KISSES!






a Rafflecopter giveaway


Later edit:
Castigatoarea concursului este Rodica Granpier! Felicitari draga mea! Am transmis datele tale echipei Pick N Dazzle si vei fi contactata de ei, dupa ce verifica existenta profilului tau pe pagina Pick N Dazzle. O zi frumoasa si un weekend minunat tuturor!

Later edit 2:
Din pacate, asa cum am anuntat si pe FB Rodica a pierdut premiul.
Noua castigatoare este Darinka Roscu. Felicitari draga mea, chiar daca nu ai iesit prima castigatoare sunt sigura ca te bucuri de premiu!
O zi frumoasa!

CONVERSATION

69 comentarii:

  1. Sincer? Mamei, pentru ca in curand va sosi si ziua tuturor mamelor, iar daca produsele din cutiuta nu i s-ar potrivi ei....as pastra-o pentru mine.. <3 :D
    Multumiiim! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb! As face-o cadou prietenei mele care mi-a fost mereu alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ghizdavu iuliana simona;as face cadou aceasta minunata cutie ,unei prietene dragi ,care m-a ajutat foarte mult intr-un moment greu din viata mea ,multumi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. a-si face cadou o astfel de cutie mamei si celei mai bune prietene

    RăspundețiȘtergere
  5. I-as face cadou aceasta cutie verisoarei mele, pentru ca a fost mereu alaturi de mine, imi e mai mult o sora!

    RăspundețiȘtergere
  6. I-as darui-o surorii mele,pentru ca vreau sa-i arat toata dragostea si pretuirea mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. cadoul il merita mama, pentru ca vine luna femeii si nimic nu e mai frumos decat sa ii faci un dar asa minunat, celei mai iubite fiinte care 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 pana la final o sa vegheze asupra mea fie ca am 5, 20 sau 50 de ani, tot copilasul ei voi fi intotdeauna

    RăspundețiȘtergere
  8. Surorii mele,pentru ca e departe de mine si s-ar bucura enorm sa primeasca aceasta cutie

    RăspundețiȘtergere
  9. As face cadou o astfel de cutiuta prietenei mele......pentru ca merita <3.
    Multumim pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mamei mele, pentru că ea nu se încumetă niciodată să își cumpere cosmetice de calitate și știu sigur că s-ar bucura tare mult de acestea. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mamei mele, ea mi-a fost alaturi mereu, ea m-a iertat de fiecare data cand am gresit, m-a crescut cu iubire, m-a invatat sa apreciez valoarea lucrurilor nu pretul lor... ei i-as darui toate cadourile din lume!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mamei mele pt ca este cea mai buna mama,m-a ajutat mereu fara sa se gandeasca o secunda cand am avut nevoie de ceva,m-a ocrotit cu dragostea ei,a fost mereu langa mine si la bine si la greu si imi doresc din suflet sa ii pot face o bucurie asa mare .Isi doreste de mult timp aceasta cutie minunata dar...din pacate bugetul nu-mi permite sa ii vad bucuria din ochii ei minunati.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. Mamei mele, pentru ca e MAMA! Cu asta cred ca am zis tot :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mamei i-as face cadou cutia, stiu ca isi doreste asa ceva, ea chiar o merita. O iubesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  15. ungureanu gabriela27 februarie 2015 la 13:32

    mamei mele pentru ca vreau sa o vad mereu frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. As darui aceasta cutiuta mamei mele, deoarece acum ca sunt si eu mama la randul meu o inteleg atat de bine , Si as dori cumva sa ii multumesc ca m-a crescut asa frumos, si ca si acum ma ajuta cum poate si se neglijeaza pe ea sa ma ajute pe mine si pe nepotica ei.SSi chiar ar merita o cutiuta cu produse sa se simta si ea rasfatata! Te iubesc, mama!

    RăspundețiȘtergere
  18. I-as darui aceasta cutie mamei mele, pentru ca o iubesc mult si mereu m-a ajutat si a fost alaturi de mine.

    RăspundețiȘtergere
  19. I-as darui cutia mamei mele pt k este cea mai importanta persoana din viata mea :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Persoana carei i-as darui aceasta cutiuta fermecata,este cumnata mea,a fost alaturi de mine si la bine si la greu,si ii multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  21. as darui aceasta cutie mamei mele sa se bucure de un mic rasfat

    RăspundețiȘtergere
  22. I l-as darui fiicei mele mai mari care peste o luna pleaca in Anglia , ar fi un cadou minunat pentru ea care este incantata mereu de cosmetice! Comment Rodica Granpier

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce cadou minunat ar fi acesta, sunt sigura ca oricare dintre noi si-l doreste, cine nu are o mama draga, o fiica scumpa , o sora sau chiar o buna prietena. M-am gandit cu siguranta la fiica mea care adora cosmeticile bune. Mi-ar placea si pentru mine, dar nu sunt egoista asa ca-l voi darui . Comment Pusa Raisa

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.pickndazzle.com/Account/EditProfile adresa mea din formular As face cadou cutia surorii mele. ea s-a purtat foarte frumos cum mine si imi este foarte draga.

    RăspundețiȘtergere
  25. Probabil as darui prietenei mele care adora surprizele, si in curand o sa aiba ziua de nastere. Sunt sigura ca o astfel de cutiuta plina de produse minunate ar fi pe placul ei!

    RăspundețiȘtergere
  26. Un astfel de cadou i-as face surorii mele. Avand in vedere ca si ea este destul de tanara si atrasa de produsele cosmetice si nu numai este si foarte departe de mine, ne vedem destul de rar... si nu in ultimul rand pentru ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  27. As darui aceasta cutie prietenei mele , care mi-a fost intotdeauna alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  28. mamei mele i-as darui aceasta cutiuta, pentru ca imi este mereu alaturi si ma sprijina in tot ceea ce fac!

    RăspundețiȘtergere
  29. As darui aceasta cutiuta mamei mele pentru ca mi-a fost alaturi intotdeauna si acum ma ajuta cu cresterea copiilor mei,un baietel de 3 ani si o fetita de 8 luni.

    RăspundețiȘtergere
  30. De cum am vazut cutia mi-a venit in minte o singura persoana, prietena mea cea mai buna, Lara Grum. Sunt sigura ca o cutie Pick'N'Dazzle este un cadou perfect pentru o noua primavara, un nou inceput si o noua incercare.

    RăspundețiȘtergere
  31. As daruii fiicei mele , pe care o iubesc enorm , si in cateva zile o sa aduca pe lumea o fetita :)

    RăspundețiȘtergere
  32. As face cadou,o astfel de cutie prietenei mele cele mai bune, Daniela, pentru faptul ca e intotdeauna langamine cand am nevoie dar si la bine,si pentru ca ii place ca si mie de altfel sa incercam,sa testam produse noi.De multe ori ce produse am eu in plus ii le ofer ei si invers.Ne place sa ne cadorisim :D

    RăspundețiȘtergere
  33. Asi face cadou aceasta cutiuta soacrei mele pentru ca este o femeie deosebita care ma ajutat la nevoie si ar fi un minunat cadou pentru ea de 8 martie.

    RăspundețiȘtergere
  34. Evident ca mamei mele ,mai ales ca pe 16 martie e ziua ei de nastere si nu prea a avut parte de multe cadouri in viata . Sa-mi traiesti maicuta draga , sanatoasa . M-am emotionat ....
    p.s locuim impreuna deci as beneficia si eu de ea :))

    RăspundețiȘtergere
  35. Un cadou perfect pentru mama , merita un astfel de rasfat

    RăspundețiȘtergere
  36. O astfel de cutiuta ar fi cadoul perfect pentru mama!
    Multumim frumos pentru acest concurs!

    RăspundețiȘtergere
  37. I-as face-o cadou viitoarei mele nase, care a fost o prietena adevarata si m -a ajutat atunci cand chiar aveam nevoie de cineva

    RăspundețiȘtergere
  38. As face cadou aceasta cutiuta prietenei si partenerei mele de shoping Gabi ,pentru ca impreuna ne place sa testam tot ce este nou in materie de cosmetice :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  39. Surorii mele! Pentru ca de curand a dat nastere unui bebelus si inca nu am fost la ea in vizita. Voi merge in luna Aprilie si mi-ar placea foarte mult sa ii daruiesc un asemenea cadou!

    RăspundețiȘtergere
  40. As face cadou cutia aceasta minunata mamaei mele,care e cea mai speciala persoana din viata mea si nu as putea niciodata sa o rasplatesc pe cat merita ,insa mici bucurii ii pot face.

    RăspundețiȘtergere
  41. I-as darui aceasta cutie fiicei mele din Spania,studiaza acolo iar eu nu-i pot fi alaturi :( Ea merita acest cadou minunat pentru toate eforturile care le face cu invatatura si nu uita sa-mi zica mereu ca ma iubeste mult....si eu o iubesc enorm de mult <3
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  42. As darui aceasta cutie mamei mele pentru ca m-a sustinut mereu in ceea ce fac si mi-a oferit ajutor cand am avut nevoie.
    Aaa.. si pentru ca ne plac surprizele, mai ales cele cosmetice. De fiecare data cand gasim ocazie sau ceva perfect pentru cealalta, ne place sa ne surprindem cu cadouri.

    RăspundețiȘtergere
  43. Un cadou perfect pentru mine, merit un astfel de rasfat

    RăspundețiȘtergere
  44. pentru mine pentru ca imi palce sa ma ingrijecs cu produse de calitate

    RăspundețiȘtergere
  45. I-as darui aceasta cutiuta surorii mele, stiu sigur ca i-ar placea.O PRIMAVARA FRUMOASA!

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  47. Imi doresc sa fac acest cadou mamei mele cand va reveni in tara .
    O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  48. I l-as face cadou verisoarei mele pentru ca stiu ca ii plac mult astfel de cadouri

    RăspundețiȘtergere
  49. O cutiuta asa speciala.. pe care mi-o doresc de mult.. pentru a vedea macar cum arata.. i-as darui-o mamei mele, cu toata inima si cu tot sufletul, de ce?!
    pentru ca merita, pentru ca este un om absolut special. Este o mama completa. Face eforturi zilnice pentru famile. Iubeste sa ajute pe oricine. Nu se da inapoi de la nimic. Pentru ca este cel mai minunat om din viata mea. Pentru ca imi este cea mai buna prietena. Pentru ca este Darul Lui Dumnezeu, oferit pentru mine..

    Multumim, draga noastra!

    RăspundețiȘtergere
  50. prietenei mele cea mai buna pentru ca merita ce este mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  51. Raspunsul clasic ar fi mama, pentru ca daca eu nu ii dau produse cosmetice sa le foloseasca, ea nu isi cumpara, dar pentru ca se apropie ziua de nastere a sorei mele, ea este alegerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  52. I-as darui aceasta cutie mamei mele deoarece este cea mai importanta persoana din viata mea. Mama este persoana careia ii datorez tot ceea ce sunt astazi.

    RăspundețiȘtergere
  53. O astfel de cutiuta magica i-as darui-o verisoarei mele, Giorgiana, care mi-este ca o sora. In iunie va deveni mamica si aceasta ar fi ocazia buna pt un mic rasfat inaintea declansarii "furtunii". :D

    RăspundețiȘtergere
  54. I-as darui aceasta cutiuta mamei mele, din tot sufletul! O iubesc nespus!
    Multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  55. lautarescu adriana3 martie 2015 la 15:39

    I-as darui aceasta cutie mamei mele deoarece este cea mai importanta persoana din viata mea

    RăspundețiȘtergere
  56. As face-o cadou mamei mele, deoarece merita un mic rasfat. ^^

    RăspundețiȘtergere
  57. ioana alexandrescu4 martie 2015 la 14:13

    As face-o cadou prietenei mele care mi-a fost mereu alaturi!

    RăspundețiȘtergere
  58. Mamei mele pt ca este cea mai importanta femeie din viata mea <3

    RăspundețiȘtergere
  59. sotiei mele pt ca o ador

    RăspundețiȘtergere
  60. Surorii mele pentru ca este cea mai buna sora din lume

    RăspundețiȘtergere
  61. sotiei i l-as darui sa fir mareu frumoasa si ingrijita

    RăspundețiȘtergere
  62. As darui prietenei mele cea mai buna pentru ca este o persoana deosebita si merita tot ce e mai bun in viata.

    RăspundețiȘtergere
  63. I-as da cu draga inima prietenei mele Bubulina ( asa o alintam noi ) pentru ca intotdeauna se gandeste la mine si ma sustine in toate proiectele pe care le desfasor. Ba mai mult, ii vin si ei idei ;)

    Te pup Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  64. I as darui o mamei, pentru ca merita exceptionalul!

    RăspundețiȘtergere
  65. Daca ar fi sa daruiesc unei singure persoane aceea este mama-fara sa stau pe ganduri.Intotdeauna cadoului ii atasez o felicitare facuta de mine(handmade)si ramane placut surprinsa. Vreau sa-i mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la ea: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. M-a ajutat mereu,ma iubeste fara sa-mi ceara nimic in schimb ,mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, Te iubesc, mămica mea!

    RăspundețiȘtergere
  66. Cutiuta fermecata ar fi cadoul perfect pentru sora mea. Urmeaza ziua ei de nastere, iar ea e o cocheta care foloseste cosmeticele de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  67. Mamei mele, bineinteles, pentru ca este minunata si merita tot ce este mai bun pe aceasta lume. Te iubesc mama! :*

    RăspundețiȘtergere
  68. Rotaru Gabriela Tatiana
    I-as darui-o verisoarei mele ,de ziua ei cu tot dragul,este o persoana deosebita,eleganta si cu un suflet de aur.
    Multumesc si La multi ani si d-voastra de ziua femeii!

    RăspundețiȘtergere
  69. FB Blaj Lia
    ADRERSA e-mail lyaprobleme@yahoo.com
    Cu sinceritate acest minunat cadou mi l-as cadorisi mie personal, luand in considerare ca azi ma sarbatoresc si eu pt prima oara in viata, ca mamica, e un eveniment nemaipomenit si superb.....................LA MULTI ANI!!!!!tuturor mamicilor si viitoarelor mamici..........LA MULTI ANI !!!!!!!!! tuturor femeilor

    RăspundețiȘtergere