ARTDECO, o primavara in nuante de vis!

Cu siguranta multe dintre voi ati intalnit in plimabarile voastre prin Douglas brand-ul ARTDECO! Eu il stiu de ceva vreme, de cand nu era disponibil la noi pe piata si locuiam in Timisoara. Apropierea de vest si faptul ca multa lume avea rude in Germania, mi-a facut si mie cunostinta cu brandul. Am fost deci mandra posesoare a unui ruj rosu, a carui calitate, rezistenta si hidratare au fost surprinzatoare pentru mine atunci!






Revenind la prezent, acum ne putem bucura fara nici un impediment de o gama intreaga de produse de make-up, de o paleta coloristica larga de farduri, rujuri, creioane, lacuri pentru unghii, dar nu numai...Cu siguranta fiecare gaseste ceva pe placul lui.

Lansarea colectiei de primavara-vara la Douglas s-a facut in prezenta ambasadorului international Artdeco in peste 70 de tari, make-up artistul de origine braziliana Macedonio Bezerra! Macedonio a facut si o demonstratie de machiaj si trebuie sa recunosc ca pe langa faptul ca este extrem de talentat este si foarte carismatic.




Iar colectia care ne-a prezentat-o este minunata. Legatura intre fashion si make-up s-a realizat prin colaborarea cu designer-ul Emilio de la Morena. Produsele din noua colectie se remarca prin culoare: roz delicat, portocaliu subtil, roz vibrant, menta! Unul dintrea aspectele particulare ale colectiei sunt carcasele pentru farduri si blush create de designer.

Combinatia perfecta de trei nuante pastelate, se regaseste in Blush Couture, un blush fara miros, fara uleiuri minerale sau parabeni. Iar despre caseta care il contine, nu mai zic nimic, o adevarata bijuterie!

Fardurile pentru ochi sunt matasoase, se aplica extrem de usor, iar pentru acest sezon noutatile poarta urmatoarele numere si nume: No. 60 "pearly milky mint", No. 81 "pearly summer lilac", No. 95A "pearly soft pink" and in No. 109 "pearly snowdrop".




Editia limitata a casetei care poate contine patru farduri, poarta semnatura Emilio de la Morena si este ideala pentru calatorie.

O alta noutate este Eye Liner Waterproof in nuanta verde, ideal pentru a intensifica machiajul pleoapei superioare sau pentru a o contura pe cea inferioara. 

Volume Supreme Mascara, in nuanta negru promite si realizeaza un volum surprinzator! Periuta extrem de flexibila separa genele foarte bine. La crearea acestei mascara si-a adus contributia si Macedonio Bezerra! O putem purta fara probleme pana la zece ore si este potrivita si pentru ochii sensibili sau purtatoarelor de lentile de contact.

Creionul contur pentru buze este tot waterproof si il regasim in nuanta: No. 81 "soft pink". 

 Art Couture Lipstick, contine extracte naturale care ingrijesc buzele si le pastreaza moi. Noutatile sezonului sunt un roz vibrant si un apricot delicat.




Textura cremoasa a Perfect Color Lipstick ingrijeste buzele datorita adaosului de uleiuri. Culoarea intensa este asigurata de No. 01 "strawberry red" si  No. 91A "soft pink".

 Lip Brilliance este un gloss care asigura o aplicare rapida. Contine colagen si acid hialuronic.

Art Couture Nail Lacquer, lacuri de unghii high-tech, cu o rezistenta prelungita si foarte stralucitoare datorita ingredientelor patentate! Periuta alungita si rotunjita la varf ofera o aplicare precisa si rapida. Contine ingrediente active hranitoare precum: amino-peptide, panthenol, vitamina A, C, E precum si un extract de alge ce imbunatateste stuctura unghiei. Colectia de primavara vine in nuantele: No. 605 "couture snowdrop", un alb pur, No. 623 "couture rose bloom", un roz delicat, No. 629 "couture begonia bloom", un apricot deschis, and No. 830 "couture milky mint", un verde  menta subtil.  Cu No. 720 "couture pink water lilly", un roz vibrant, si cu No. 860 "couture summer lilac", un albastru-violet stralucitor, unghiile ne vor fura privirea!






















Evenimentul in sine a fost unul minunat, plin de culoare si cu nenumarate tentatii de beauty dar si gustative!

Toate noutatile si intreaga colectie ARTDECO o gasim in exclusivitate la Douglas si va invit sa explorati singure universul plin de culoare pe care l-au creat!

Eu am purtat:
-pantaloni: - Zara
-pulover: - Zara
-colier: - Zara via Kurtmann
-palton: - Motivi
-geanta: - Musette

Sunt curioasa daca a incercat cineva vreun produs ARTDECO, si daca ati auzit pana acum de acest brand, care este numarul 1 in Germania!

Astept cu drag parerile voastre!

KISSES!



CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Sincer , nu m-am plimbat niciodata printr-un Duglas ... nu am avut ocazia . Nici despre brandul respectiv nu am auzit , nici pe Dl. nu l-am mai vazut :)) dar imi place ceea ce vad , intr-adevar , multa culoare , multe tentatii iar tu .... putin mov ... esti superba . Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult draga mea lamiita! Tu esti o super draguta, ca de obicei!

      Ștergere
  2. Frumoasa postare plina de culoare si de noutati,paleta de farduri e superba,de lacurile de unghiiiiiiii ce sa zic .....trebuie sa am si eu ceva din ele.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu sunt destul de atenta cand intru in Douglas, pentru ca eu nu am vazut acest brand. Imi place mult tinuta ta vesela!

    RăspundețiȘtergere