Cumparaturi Feelunique!

Fetelor, va plac si voua cumparaturile? Ce intrebare, sunt sigura ca va plac, cui nu ii plac?! Da, dar eu sunt addicted cred...Chiar vorbeam cu sotul meu zilele trecute, trebuie sa ma calmez cumva...O sa ajung ca in filme sa merg la psiholog...Am zile si zile, in care rezist, nu cumpar nimic, nu trec pe la mall cate o saptamana...apoi gasesc eu ceva reduceri, promatii, oferte pe cardurile de fidelitate, ceva fara de care nu pot trai, la care ma gandesc non-stop...Oh, si mai am cate ceva pe lista pentru perioada imediat urmatoare...Si de fapt am ajuns amandoi la concluzia ca nu produsele cosmetice sunt problema, ci hainele, gentile, cizmele, pantofii...Dar sa depasim momentul!

Astazi doar cateva produse, care au venit in trei comenzi diferite.



 In primul colet am profitat de o reducere foarte buna, nu mai retin preturile, pt ca e veche...Sampon Schwarzkopf, lotiune pentru corp Weleda, ulei de argan Fushi, gel de dus Melvita.






In al doilea colet am comandat paleta Crazy Paris de la Guerlain, pe care mi-o doream de mult...Si e minunata! Uitati-va si voi ce pensula draguta...




Ultimul colet a cuprins doar un gloss, tot de la Guerlain. Mie imi plac gloss-urile si rujurile sclipicioase..Imi place la nebunie acesta!

Si asa, pe final, o poza cu o mica parte din colectia mea, fotografie pe care am folosit-o si pe blog, doar ca e taiata.




Voi ce v-ati mai cumparat in ultima perioada? Sau ce aveti pe lista de asteptare?

KISSES!


CONVERSATION

7 comentarii:

  1. Toate produsele prezentate de tine imi plac <3
    Sigur ca-mi plac dar nu ma prea lasa bugetul,acum nepotelul meu e pe primul loc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arată paleta de farduri! Să le folosești pe toate cu drag!
    Și eu încerc să mă mai abțin de la cumpărături, că nevoie nu mai am de nimic, dar nu pot rezista ofertelor, unele sunt prea bune ca să le ignor. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mama miaa, ce produse frumoase, imi plac al nebunie nuantele atat a paletei cat si a luciului..arata...... delicios!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am comandat niciodata pe feelunique; de fapt, nici nu stiu daca am accesat vreodata site-ul! :))) Sunt mai cuminte decat credeam!
    Camelia arata fabulos colectia ta, din toate punctele de vedere! Guerlain ruulllzzz! Acel gloss e senzational! Sa le folosesti cu drag si cu bucurie, draga mea!

    Puuuppp!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere