Cumparaturi StrawberryNet

Fetelor, ultima postare de acest gen a fost undeva pe la mijlocul lui noiembrie! Intre timp s-au mai adaugat cateva minunatii in sertarele mele! iar astazi am decis sa vi le prezint si voua! Au trecut deci trei luni si jumatate, asa ca sa nu va speriati de numarul celor achizitionate!



 Ati vazut deja parfumul acesta la mine, mie imi place foarte mult, nu e sufocant... L-am achizitionat la oferta zilei si a fost 91 Ron. S-a epuizat in vreo 3-4 minute si m-am bucurat ca fix in noaptea aceea am fost pe faza.



 Cand am vrut sa pun in dulap gelul acesta pentru bust, am constatat ca mai am unul identic neinceput, si inca vreo cateva alte brand-uri incepute...Dar e bine sa am stoc, nu ma simt in siguranta altfel...Acesta a costat in jur de 90 Ron.



Trebuie sa mentionez ca toate acestea le cumpar la reduceri de cel putin 50%, la care se mai adauga reducerea mea de client fidel de 10%, poate si altele existente in acel moment pe site! Rujul Dior a fost in jur de 60 Ron si tot cam asa si glosul MUFE. Acesta este primul meu produs MUFE si imi place tare mult!






Cutia aceasta cu creme Crabtree&Evelyn a fost o nebunie sa o cumpar. A fost scumpa si la jumatate de pret - 170 Ron - si m-am tot uitat la ea ...cateva saptamani am tinut-o in cosul de cumparaturi. Imi doream de mult sa incerc ceva de la acest brand, iar setul de 12 creme de maini, diferite ca si aroma m-a dat gata. Iar cutia in care vine este minunata, din metal, mare, extraordinar de frumoasa, cred ca e din colectia de anul trecut, pentru ca pe un alt site, am vazut un alt model, dar acesta mi-a placut la nebunie...Acum nu regret ca am cumparat-o! Am mai primit cadou o mascara CK, la fel ca cea din imaginile de mai jos. Acum am vazut-o pe site la 331 Ron redusa de la 391 Ron...mie mi s-a parut o nebunie si cat am dat eu pe ea, dar pentru ca era inainte de Craciun, am zis fie, merit...








La scurt timp de la cutia de mai sus, a aparut la oferta zilei fardul de sprancene Guerlain, in jur de 90 Ron si el, nu-mi mai amintesc foarte exact. Am primit de asemenea cadou o mascara CK si un portfard StrawberryNet.




Apoi, mi-a facut cu ochiul demachiantul Lancome la 400 ml, l-am mai avut in acelasi format in urma cu vreo 8 ani, cumparat din Majorca si mi-a placut asa ca daca l-am gasit la un pret bun, nu am rezistat!




Ultimul produs deocamdata este FDT Guerlain Terracotta, cumparat tot la oferta zilei cu 110 Ron. Acesta a fost ultimul produs cumparat inainte sa introduca taxa de transport. De atunci am rezistat eroic, mai am doar o singura comanda pe drum, hmmm, nici nu mai stiu ce mi-am luat, trebuie sa verific... Da, am verificat, o crema de ochi Lancome Genifique, care insa va fi introdusa intr-o alta postare, peste alte cateva luni probabil...

A folosit cineva ceva din aceste produse? Aveti pareri pe care sa le impartasiti cu mine, stiti ca imi place sa aud si argumentele voastre!

KISSES!


CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Daaaa ai cam cumparat ceva :)))) sa le folosesti cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine setul cu creme de maini, dar pretul.. auci :))

    Kisses

    ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  3. frumoase si divine sunt cadourile tale! Eu am parfumelul Shalimar. Credeam ca ti-ai luat si gelul de dus din gama. Apoi mi-am luat si eu de test crema maini format micut cu lacramioare de la Crabtree&Evelyn. Ce sa spun? Sunt inebunita inca de mica de lacramioare si uite ca am un pic din mirosul lor aproape de mine. Si eu am beneficiat de reducere tot de Craciun. Tot asa mi-am mai cumparat si mini seturi de la Body Shop de body lotion, gel dus, iar acum aveau si sampon...Deja am o gramada de creme de maini, corp cu arome divine si imprastiate in cat mai multe colturi prin casa... Sa le folosesti iubita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Sa stii ca si eu tot asa, tin cremele de maini peste tot! Pup Denisa!

      Ștergere
  4. Eeeee daca ar fi numai astea in cele 2 luni ... dar cate ai mai luat pe langa astea :)) ???? Ii inteleg si pe sotii vostrii dragele mele .... mai bine de mine ca nu am sot :)) dar oricum eu am a zecea parte din ce vad pe la voi , pasionatele te beauty .. Sa le porti cu drag toate sunt super dar pe mine ma topeste de fiecare data cand vad cate un parfum , imi fac ochii precum ai lui Tom cand il vede pe Jaerry :)) Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, il inteleg si eu pe al meu sot...Dar pasiunea e nebuna, ce sa zic! Pup Lamiita!

      Ștergere
  5. Interesante produse, calitative evident. Prea scumpe pentru mine, deci clar nu le-am folosit si nu le voi folosi probabil. Sa te bucuri de ele si de tot ce ai in continuare! :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult , esti o draguta! Dar niciodata sa nu spui, niciodata! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  6. shopaholica mea! te rog mult sa scrii despre terracota, demult ma uit la el.puppp

    RăspundețiȘtergere
  7. :) Cum sa ne speriem cand ne place ceea ce vedem? Si-apoi, sub nicio forma sa nu te scuzi si sa nu te explici niciodata - este bugetul tau, sunt resursele tale, munca ta, deciziile tale si slabiciunile tale - asa cum fiecare dintre noi le are! ;)
    Mi-a placut periplul acesta si, dintre toate, gelul pentru bust imi pare genial! Iar cremele de maini sunt delicioase chiar si numai prin aspect! :D Inteleg cum te-au cucerit!

    Draga mea, sa te bucuri de toate, cu sanatate! Mi-a placut sa aflu de la tine despre produse necunoscute mie...

    Pupicei si imbratisare, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Ilda pentru suportul tau constant! Esti o super draguta! Te pup si te imbratisez!

      Ștergere