Day2Night by Mihaela Gurau

O cunosc pe Mihaela de cativa ani buni, de cand eram o simpla cititoare a blogului ei! Astazi o cunosc si personal si trebuie sa recunosc ca este o persoana speciala si foarte talentata. Si pentru ca la sfarsitul anului trecut si-a lansat propria colectie de genti, astazi vreau sa va fac si voua cunostinta cu ele!



O geantă IT este un accesoriu veÈ™nic la modă, care este de actualitate ieri, azi, la fel de bine È™i peste 10 ani.  GenÈ›ile care poartă semnătura Mihaela Gurău au fost realizate după acest concept, având un tipar clasic, modern, sunt uÈ™or de purtat È™i asortat oricărei È›inute. Sunt poÈ™ete pe care le poÈ›i purta atât dimineaÈ›a, la birou, cât È™i seara la un eveniment, fiind concepute pentru femeia purternică, hotărâtă, veÈ™nic pe fugă între activități business È™i leisure.






GenÈ›ile Mihaela Gurău sunt lucrate manual, astfel fiecare piesă este unică, ceea ce o face pe purtătoare să se simtă specială.  Din piele de cea mai bună calitate, atât exterior, cât È™i interior ÅŸi cu accesorii ce pot fi personalizate, iar culorile alese în funcÈ›ie de personalitatea fiecăreia, genÅ£ile se conformează pretenÅ£iilor celor mai exigente cliente.




ColecÈ›ia de genÈ›i Mihaela Gurău cuprinde, pentru început, modelul – Day2Night. Acesta este disponibil în două variante: Simple ÅŸi Studded. Culorile disponibile sunt Cappuccino, Forest Green È™i Dark Plum. Day2Night este, aÈ™a cum spune È™i numele, geanta clasică, un accesoriu care se integrează perfect în È›inuta ta office, casual sau elegantă È™i te poate însoÈ›i atât la o cafea – un business day meeting , dar poate rămâne alături de tine È™i la un pahar de vin, seara, la o petrecere.






Interiorul gentii este foarte elegant, din piele aurie!




Mai multe detalii despre gențile Mihaela Gurău sunt disponibile pe blogul www.mihaelagurau.com, în secțiunea Shop, cât și în magazinele partenere.

Eu cu siguranta as purta o astfel de geanta atemporala si de o calitate ireprosabila! Voua cum vi se par?

KISSES!


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Superbe .... sunt inebunita dupa gentile cu lant in special

    RăspundețiȘtergere
  2. De prima si de cea de-a doua geanta m-am cam indragostit! :) Sunt speciale, asemeni creatoarei!
    Dar mai e ceva: fusta pe care Mihaela o poarta in prima fotografie... Doaaaamnee, e senzationala! :D

    Pupici multi si imbratisare, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta zic si eu ca sunt speciale! Te pup si te imbratisez draga mea Ilda!

      Ștergere