Ivatherm Aquafil Light - simply love!

Dragutelor, astazi vreau sa va povestesc despre noul demachiant Ivatherm, Aquafil Light!

Eu am o istorie bogata in spate cu Ivatherm, nu stiu daca v-am mai povestit! Pe vremea cand se lansa brand-ul in Romania, eu eram medic rezident si am fost invitata la o masa rotunda unde a fost prezentat noul brand, de catre Profesorul meu de Dermatologie din Facultate, Prof. Dr. Feier, un dermatolog renumit in Timisoara si zona Banatului. Ne-a descris in amanunt proprietatile apei termale de Herculane si pe mine m-a convins de eficacitatea noii game de dermato-cosmetice Ivatherm. In plus citisem cate ceva si despre fondatoarea brandului, tot medic ca si pregatire, care a dezvoltat conceptul si l-a pus in practica in laboratoarele din Franta.

Prin urmare, am avut incredere inca de la inceput sa incerc acest nou brand, fara reticiente sau strangere de inima ca nu o sa-mi priasca...Cu aceeasi incredere il recomand mai departe si stiu ca nu gresesc cand o fac!

Pentru mine, si sunt convinsa ca la fel se intampla si in cazul vostru, demachierea este sfanta, indiferent de cat de tarziu m-as culca. In ultima perioada mi-am propus sa ma demachiez cand ajung acasa si stiu ca nu mai plec nicaieri, pentru a nu mai purta cateva ore in plus machiajul pe fata, iar in felul acesta, evit si situatiile limita cand imi e prea somn si trag de mine sa ma demachiez totusi.

Sa revenim la subiectul de astazi, demachiantul Aquafil Light!




Ce spune producatorul:

AQUAFIL LIGHT Lapte demachiant lejer este indicat pentru curatarea zilnica a pielii sensibile, normale si mixte. Inlatura machiajul si impuritatile de pe suprafata pielii. Laptele, prin compozitia sa special conceputa pentru pielea normala si mixta, are proprietati antiinflamatorii si hidratante. Ajuta la eliminarea toxinelor si imbunatateste respiratia cutanata. Cu o textura fina si lejera, curata pielea cu delicatete.

Produs fara parabeni, testat dermatologic

MOD DE UTILIZARE
Se aplica pe fata si gat folosind o discheta pentru demachiere. Se maseaza usor, cu miscari circulare, pana la eliminarea tuturor resturilor de machiaj si a impuritatilor. Foarte bine tolerat de pielea sensibila din jurul ochilor.

Ce spun eu:

Eu am mai folosit si vechea formula de lapte demachiant Ivatherm si mi-a placut atat de mult, incat il foloseam aproape exclusiv in zona ochilor. V-am scris despre el aici, la produsele consumate in decembrie.

Care ar fi diferanta intre vechea formula si cea noua?

Eu o vad la nivelul texturii, care este ceva mai fluida, mai light, aluneca efectiv pe piele...Am vrut sa surprind intr-o poza o picatura si mi-a fost imposibil, aluneca pana sa iau aparatul, parca se topea in contact cu pielea!

Eficienta este aceeasi, indeparteaza machiajul si impuritatile de pe fata extrem de bine, lasa pielea curata, fresh, supla, moale si imi place senzatia de hidratare pe care o simt dupa folosire. Iar mirosul este unul foarte placut, asa cum ne-a obisnuit Ivatherm!

In plus il pot folosi in siguranta si posesoarele de ten mixt fara teama ca le va incarca porii.

Il folosesc si pe acesta, ca si pe cel anterior, cel mai mult in zona ochilor pentru ca este extrem de bland, nu irita deloc zona si chiar la o cantitate usor mai mare nu imi provoaca usturimi sau lacrimare a ochilor.

Are o cantitate generoasa, 200 ml si un ambalaj practic si il puteti cumpara de aici sau din farmaciile care vand dermato-cosmetice!


Mi-ar placea sa stiu daca l-a mai incercat cineva, voua ce parere v-a lasat? Astept ca de obicei, parerile si impresiile voastre, cu mare drag!

KISSES!

CONVERSATION

4 comentarii: