Queen of the Hive


Dragile mele, astazi va povestesc despre o crema pe care am incercat-o in ultima perioada! Queen of the Hive, sau crema cu miere de Manuka si venin de albine este astazi in discutie!

Ce spune producatorul:

Crema Queen of the Hive este ideala pentru tenul normal si normal cu tendinta de uscare, 30+ sau matur. Produce vasodilatatie, ameliorand circulatia sanguina, ceea ce ajuta la irigarea optima a pielii, aceasta beneficiind mai bine de toti nutrientii necesari.

Ingrediente:

Apa canadiana glaciala, miere de Manuka RAW activa 16+, venin de albine, ceara organica de manuka, ulei de samburi de caise, unt de cacao, ulei avocado, ceara Lanette guma hidrolizata, guma acacia Senegal, radacina de nalba mare, ulei de macese, fenoxietanol, caprylyl glicol, acid sorbic, ulei de luminita de seara,vitamina E (amestec de tocoferoli), ulei estential de ylang-ylang, ulei de muscata egipteana, vanilie, ulei de arbore de ceai.




Ce se intampla la nivel tegumentar:

 Stimuleaza productia de elastina si colagen, care sunt proteine deosebit de importante din organism, constituind arsenalul impotriva ridurilor si a imbatranirii pielii; colagenul lipseste celulele tesuturile si pastreaza aspectul ferm al pielii in timp ce elastina este responsabila de elasticitatea si supletea tenului;

 Keratinocitele sunt celulele din stratul superior care sunt responsabile de aspectul tanar al pielii si care, odata cu inaintarea in varsta incep sa scada; datorita veninului, aceasta crema are capacitatea de-a creste numarul acestora si actioneaza ca o bariera impotriva factorilor de mediu;

Amelioreaza cicatricile si petele tesuturilor, redand culoarea naturala a pielii datorita refacerii celulelor de la nivelul superior al acesteia.

Mod de utilizare:

Masca de fata: Aplicati un strat generos de crema pe fata si gat. Lasati sa actioneze 20 minute, clatiti dupa aceea cu apa calduta.

Crema de noapte: Recomandata in special pentru tenul uscat, aplicati pe fata si gat, cu miscari circulare, lasand crema sa actioneze peste noapte.




Ce spun eu:

Ambalajul de carton al cutiei, te duce cu gandul de la inceput la un produs natural. Borcanelul este dintr-un plastic dur, rezistent, iar capacul imita lemnul dandu-i per total un aspect elegant.

Asa cum se observa si din fotografii este o crema onctuoasa, cu o consistenta buna, dar in acelasi timp care intra foarte repede in piele. Tenul meu in ultima perioada a devenit uscat, asa ca o absoarbe fara nici o problema, nu am parte de senzatia aceea unsuroasa pe fata. De altfel nu cred ca ar fi cazul nici pentru un ten mixt, pentru ca dozand cantitatea utilizata cred ca nu lasa film gras. 

Eu o folosesc seara si sunt foarte multumita de cum lasa pielea si de aspectul tenului meu dimineata. Se consuma greu, este nevoie de o cantitatea foarte mica de produs.

Sincer va spun ca mie imi place la nebunie mirosul acestei creme, a miere combinata cu plante, il simt cumva natural, probabil si ingredientele si uleiurile esentiale isi spun cuvantul aici, dar realmente pentru mine este o placere sa o folosesc. Stiu ca multa lume in ultima perioada evita cremele cu miros, de aceea am specificat acest lucru. Dar mie imi place, ma relaxeaza o crema cu miros placut, ma face sa imi doresc sa o aplic in mod constant!

Observ oarecare imbunatatiri si la nivelul fermitatii tenului, pentru ca asa cum stiti, din pacate cu varsta elastina si colagenul scad si conturul fetei se schimba....in rau! Eu am senzatia ca pielea mea e cumva mai ferma de o perioada, dar recunosc ca folosesc multe ajutoare atat dimineata cat si seara, dar se pare ca functioneaza.




Apreciez faptul ca este o crema:

-fara Parabeni

 -fara SLS (Sodium Laurel Sulphat)

 -fara Petrol

 -fara Uleiuri minerale

 -fara Coloranti artificiali


Pentru ca da, trebuie sa avem grija la ceea ce punem pe fata.

Daca are cineva vreo temere legata de faptul ca poate inrosi pielea, eu va spun ca la mine nu s-a intamplat si nu am simtit nici un efect de intepatura sau altceva care sa imi creeze un disconfort cat de mic, cu toate ca pe site descrierea este ca fiind citez "simtibil activa". Aplicarea in sine a fost o placere realmente.

Totusi aceasta crema nu este recomandata persoanelor alergice la veninul de albina.

Personal , ma declar multumita si o folosesc cu drag!

Pentru mai multe detalii despre produs, puteti consulta site-ul, de unde de altfel poate fi si comandata.

Sunt curioasa daca a mai incercat-o cineva, sau daca ati mai folosit produse de genul, cu venin de albina.
Astept, ca de obicei parerile si opiniile voastre cu mare drag!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: