Shower Smoothie Yogurt + Papaya by B.U.

B.U. anunţă sosirea sezonului cald şi lansează gelul de duş in action Yogurt + Papaya, ce combină proprietăţile revitalizante ale fructului de papaya cu cele hrănitoare ale iaurtului. Cu o aromă fructată şi revigorantă, noul smoothie pentru duş este o doză de energie şi răsfăţ.

B.U. in action este o gamă dedicată celor energice, cu un stil de viaţă modern ÅŸi activ, care transformă ritualul de îngrijire într-un mix de stări pozitive.  Noul gel de duÅŸ My Smoothies! Yogurt + Papaya este un cocktail pentru piele – bogat în antioxidanÅ£i ÅŸi vitamine, papaya ajută la menÅ£inerea aspectului tânăr al pielii ÅŸi o lasă energizată ÅŸi catifelată. Spuma fină ÅŸi cremoasă se datorează iaurtului. Acesta oferă hidratarea necesară pentru o piele elastică, un aspect sănătos ÅŸi o atingere mătăsoasă.





Noul produs beneficiază de complexul de agenţi hrănitori Nutri-Moist System, care oferă extra hidratarea ce redă elasticitatea pielii şi o catifelează. Pe lângă pielea vizibil îngrijită, ingredientele naturale şi parfumul lor delicat continuă să menţină starea de bine pe durata întregii zile, chiar după ce bucuria ritualului spumos s-a încheiat.




Gelurile de duş B.U. in action sunt disponibile în următoarele variante:

•    B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feel the joy! – 9 lei
•    B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered! – 9 lei
•    B.U. in action bingo Berries – and feel the boost! – 9 lei
•    B.U. in action cool Maracuja – and be refreshed! – 9 lei
•    B.U. in action funky Guava – and get tonified! – 9 lei

Preturile sunt prietenoase, fara sa faca gaura in buget! Iar descrierea delicioasa! Abia astept sa le incerc!

Voi le-ati reperat deja prin magazine? Va incita si pe voi descrierea fructata a unui gel de dus?
Astept opiniile si experientele voastre cu drag!

KISSES!


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Nu am folosit niciodata de la BU decat deodorante si apa de toaleta si imi plac . Voi da o mai mare atentie si celorlalte produse

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am incercat si e delicios! Nu stiu cum de n-am folosit geluri de dus B.U pana acum, dar cel cu papaya parca iti face baie in bombonele! E yummy! Are o textura parca e budinca... ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. tentanta varianta asta, dar si cele cu smochine, guava si maracuja!

    RăspundețiȘtergere