White - Pink Outfit

Tinuta pe care v-o prezint astazi a fost purtata cu ceva timp in urma la lansarea conceptului "Make a Gift" by Pick N Dazzle! Nu am apucat sa v-o prezint, dar nici un moment nu e mai bun decat prezentul....

Eu stiu ca foarte multe fete mi-au spus ca daca nu scrii atunci, imediat dupa ce faci pozele, mai bine nu mai scrii...Eu am zeci de tinute fotografiate, si nu exagerez, deci nu am cum sa vi le arat imediat, dar vor vedea cu toate lumina....blogului, pentru ca de fapt, eu nu fac reclama unor haine, nu va indemn sa le cumparati, nu se epuizeaza stocul...Acestea sunt hainele mele, stilul meu si daca cineva gaseste o sursa de inspiratie aici, ma bucur, daca nu, asta este, nu e nici o suparare!



















Despre Pick N Dazzle, pe masura ce voi avea noutati, vi le voi transmite cu drag! Stiu cu siguranta ca pregatesc noi brand-uri pentru cutia noastra, asa ca astept si eu cu mare interes sa vad despre ce este vorba!

Am purtat:
-fusta: - Zara
-pulover: - Extyn
-cizme: - Il Passo
-palton: - Stradivarius

Comentariile, parerile vi le astept ca intotdeauna cu mare drag!

KISSES!


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Camelia, tu esti o femeie frumoasa. Imi place culoarea pulovarului, te scoate in evidenta. Personal as vrea o pereche de dress-uri groase pentru o tinuta out. Cizmele sunt frumoase., iar tu ai picioare superbe. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru toate aprecierile. Trebuie sa recunosc ca initial mi-am pus o pereche de dress-uri mate si groase si veneau mai bine, mai unitar. Doar ca atat m-am plictisit de dress-urile acestea toata iarna si mai voiam si altceva, incat le-am schimbat cu acestea dantelate, chiar daca nu pot fi pe placul tuturor. Te pup si iti multumesc pentru sfat.

      Ștergere
  2. Ce bine te prinde rozul acesta!!! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. oo, dar ce la timp, hihi , am si uitat . Foarte frumoasa! pup

    RăspundețiȘtergere
  4. simpatica tinuta ta! eu nu sunt fana roz, dar bluzita aia e tare delicata!

    RăspundețiȘtergere
  5. O fata foarte frumoasa si o tinuta superba!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place alaturarea roz - alb, e proaspata, iar eu mereu te vad jucausa prin alegerile vestimentare. Eu sunt mai sobra, recunosc, chiar daca port deseori culori.
    Fusta alba am vazut-o pe Kurtmann la un moment dat, parca are lana in compozitie, gresesc?
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca are lana, este elastica, dar are un material tare buna. Da, a fost pe Kurtmann si merita toti banii. Eu am cumparat-o din magazin dar nu regret alegerea facuta! Pupici Miha si multumesc pentru apreciere!

      Ștergere
  7. Big like pentru Pick N Dazzle! :) Si pentru tine, arati ca o liceana! Privindu-te, n-am putut sa nu ma intreb: oare sa fie acest aspect ceva specific zodiei noastre? :D

    Acel roz ma trimite cu gandul la nuanta zambilelor si arata excelent in combinatie cu alb! Eu una as purta tinuta asta exact asa si mi-ar da si o stare foarte buna!

    Pup si imbratisare!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce compliment frumos! Iti multumesc tare, tare mult Ilda! Nu stiu daca tine de zodie, dar recunosc ca nu prea ma mai simt o liceana, off...
      Esti tu o draguta cu mine! Te pup, draga mea!

      Ștergere