Alfonsina, geanta tribut La Martina

Fetelor, La Martina vine cu noutati, o geanta absolut superba, pe care recunosc cu mana pe inima ca mi-ar placea sa o adaug colectiei mele! Despre ce este vorba?

La Martina aduce tribut Alfonsinei Storni, poet, dramaturg si jurnalist argentinian printr-un accesoriu deosebit de feminin si elegant.

In memoria Alfonsinei Storni, exponenta a post-modernismului anilor 90’ din Buenos Aires, La Martina a creat geanta de zi omonima, care transmite semnificatia numelui ei, exact cum poeta a povestit unei prietene: Alfonsina este o reminescenta a vietii sale intensa si este “gata de lupta”.

Casual-chic, realizata riguros in Italia, spatioasa si versatila, noua creatie La Martina este handmade  si combina perfect natura duala a jocului de Polo: sportiva si elitista.




Din piele de vitel printata si vopsita, geanta Alfonsina este declinata in negru, alb, portocaliu, galben, verde si albastru electric: intertii pretioase din metal si finisaje strlucitoare adauga pielii un efect glossy.

Părțile laterale sunt realizate dintr-o piele moale, vopsita prin tehnica tamponarii, care asigura un efect natural, cu usoare umbre.

Spiritul Polo se regaseste in logo-ul inconfundabil La Martina, cu cei doi cai in galop, care au devenit ornamente preÈ›ioase È™i care infrumuseteaza ca un pandantiv fata gentii, precum È™i a elementul decorativ care aminteste de designul unor fraie. 

Geanta  Alfonsina este disponibila in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City, la parter.

Voi ce spuneti? Cum vi se pare? Va atrag gentile in culori puternice sau preferati nuante mai clasice?

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Imi place geanta si as purta-o fara nicio retinere, cu mare drag.
    Imi place combinatia de culori, imi place ca are manere (nu port genti pe umar) si pare (asa se vede in poza) ca se inchide ermetic. Nu port genti care, indiferent de cat de ademenitor ar avea designul, nu se inchid complet si cu fermoar (nu risc sa-mi scape nimic prin spatiile libere din colturile unei astfel de genti).

    RăspundețiȘtergere
  2. Lara, da, pare sa se inchida perfect. Sa stii ca eu am regretat de multe ori faptul ca gentile mele nu se inchid perfect si totul mi s-a rasturnat in masina la cate o frana brusca.
    Si in plus intr-adevar culorile acestei genti sunt minunate! Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Pearl in Fashion, I'm so glad that you like it!
      I joined your giveaway, thank you!

      Ștergere