Cosmod, o lume a culorii!

Dragile mele, astazi va povestesc cateva lucruri despre un brand nou descoperit de mine, Cosmod Paris!

Daca este o noutate si pentru voi, cum a fost pentru mine, va spun pe scut ca acesta este un brand francez cu o vechime de 20 de ani, care are produse de o foarte buna calitate la preturi accesibile, care innoveaza continuu pentru a se putea mentine in aceasta piata greu incercata si foarte aglomerata a produselor de beauty! Si reuseste cu succes acest lucru!

Au o gama larga si diversificata de produse de make-up, farduri, mono dar si multe palete interesante, FDT, ruj, gloss, blush, creioane, pana la oje, ce sa mai discutam tot ceea ce ne dorim putem gasi la ei.

Eu, ca si marea majoritate a femeilor, mor de curiozitatea de a incerca si produse care nu le-am cunoscut, asa ca am ales de pe site-ul Cosmod trei produse care mi-au facut cu ochiul.



 Am ales asadar, un fond de ten, un ruj si un creion de buze...

Voi incepe cu FDT Ultimate Perfection.

Ambalajul este dintr-un plastic de calitate si este prevazut cu o pompita dozatoare. Mi se pare foarte usor de manevrat, este usor el, in sine, il strecori imediat in geanta si cumva se potriveste perfect in mana...Sper ca m-am facut inteleasa...

Acest tip de ambalaj mi se pare cel mai igienic si economic totodata pentru ca poti folosi pana la ultima picatura continutul si nu ramane jumatate pe peretii sticlutei sa scormonesti dupa el.

Eu am ales nuanta cea mai deschisa, pentru ca desi acum il vedeti pe mana si pare contrastanta nuanta, totusi pe fata nu e acelasi lucru. Faptul ca eu conduc mult, imi asigura un bronz aproape permanent al mainilor, de aici si diferenta.




Este un FDT fluid, care se adreseaza tuturor tipurilor de ten si care se intinde foarte, foarte usor.
Are o acoperire medie, dar se poate folosi in straturi succesive, daca este nevoie de o acoperire mai mare. Imi place mult ca se topeste cumva in piele si chiar rezista foarte bine, exact asa cum promite, iar cantitatea care ajunge pe ecranul telefonului este infima. Se comporta ca o structura second skin si mi se pare un mare, mare plus.

Are un parfum discret, care nu deranjeaza, eu practic il simt foarte putin atunci cand aplic produsul. Finish-ul este mat, foarte fin se simte, asa cum spuneam parca se topeste si patrunde in piele.

Apoi am ales un ruj si un creion contur, le-am nimerit chiar bine in privinta nuantelor.

Rouge Vitamine, nu am idee daca chiar contine si vitamine, dar este un ruj care se aplica usor si rezista pe buze destul de bine. Eu am ales o nuanta de fuchsia si,  asa cum se poate observa, confera un luciu foarte placut, desi nu are particule sclipicioase in compozitie, ci pare mat in ambalaj, asa cum vedeti si in prima fotografie.Are un miros discret, care imi aduce aminte de un alt ruj folosit, dar nu as putea spune care anume. Il gasiti pe site in multe nuante, aveti de unde alege, eu stiti ca sunt fan rujuri roooooz!




Cireasa de pe tort este acest Liner Haute Precision Semi-Permanent! Eu nu am fost atenta la faptul ca e semi-permanent cand l-am comandat, dar mi-a dovedit ca este! Nu se duce de tot nici cu demachiant. Asa ca daca va doriti buze perfecte pentru muuult timp, il puteti aplica pe toata buza si sa aveti buze frumoase si colorate "natural" muuuulta vreme! Altfel va trebui sa aplicati si reaplicati rujul, care evident ca nu va rezista cat conturul! Realmente un produs interesant, eu nu am mai intalnit pana acum!




Experienta mea cu Cosmod a fost una pozitiva, au multe produse interesante, ii gasiti si pe FB dar si pe site.

Sunt curioasa daca voi ati incercat acest brand pana acum, si daca da, ce v-ati ales, cum vi s-au potrivit produsele?

Astept parerile voastre cu mare drag, ca de obicei! Stiti ca imi place sa despicam firul in patru!

KISSES!



CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Nu am incercat nimic de la acest brand.Produsele alese de tine sunt foarte dragute <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ador paleta New York de la Cosmod Paris este foarte versatila. Sa folosesti cu spor produsele, pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. au produse tare faine ;). si eu am scris azi despre un produs de la ei ;)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaaa, ce misto e acel liner!!! Direct pe wishlist il trec...
    E frumoasa nuanta aceea de roz a rujului! Iar ceea ce spui despre fdt imi trezeste interesul!

    Multumesc pentru review, Camelia!
    Pupici multi, draga mea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere