Elysee Concept Store, magia incepe aici!

Dragilor, astazi va invit alaturi de mine intr-o incursiune in lumea plina de culoare si miresme pe care eu am descoperit-o la lansarea Ellis Faas, celebrul brand de make-up, care a avut loc in cadrul Elysee Concept Store la Mariott. Inovatia in machiaj a fost pusa in practica sub ochii nostri!

Vogue Paris a numit-o pe Ellis Faas drept "unul dintre cei mai influenti make-up artisti ai timpurilor sale". Ea a lucrat cu cei mai proeminenti designeri, fotografi, stilisti, hair stilisti si modele iar munca sa a ajuns pe copertele celor mai cunoscute reviste din lume.



In 2009, Ellis a lansat propria linie de make-up, unica in lume. Intreaga colectie este de textura lichida, incapsulata in recipiente de tip stilou avand aplicator sub forma de pensula sau buretel. Texturile se topesc in piele instant, asemeni unei "second skin". Toate tonurile si nuantele produselor sunt inspirate din culorile proprii corpului uman.

Iar pe langa fabulosul brand de make-up lansat in Romania, eu am fost invadata, asaltata din toate partile de arome desavarsite! O lume in care am pasit cu mare emotie, recunosc si o nestavilita curiozitate si din care nu as mai fi plecat! Pentru ca sunt subjugata de arome, ma declar fana lor pe viata, nu pot, nu vreau, nu concep o zi a mea in care parfumul sa nu ma invaluie cu misterul lui...







Nu pot descrie in cuvinte lumea inmiresmata in care am pasit, va pot ajuta doar cu cateva imagini, doar cateva din pacate pentru ca mi s-a descarcat bateria aparatului si cu toate ca as fi dorit sa va aduc aceasta atmosfera mai aproape , acestea sunt doar cateva din rafturile incarcate de poezie de la Elysee Concept Store.










Va indemn sa pasiti in universul lor pentru ca eu am gasit gazde primitoare, care stiau povestea fiecarui parfum si cu siguranta nu e foarte usor cand vorbim despre atat de multe, dar cu siguranta atat de pasionale povesti parfumate!










Am purtat:

-fusta: - Zara
-bluza: - Zara
-ghete: - Musette
-colier: - Zara

Pentru mine a fost o bucurie, o incantare si imi doresc sa pot descifra mai mult din misterul care invaluie lumea aceasta atat de speciala a parfumeriei de nisa...

Mi-ar placea sa stiu daca voi ati descoperit acest minunat Concept Store, pentru cele care sunteti in Bucuresti, evident!Si apoi mi-ar placea sa stiu daca Ellis Faas este o noutate sau aflaseti deja despre acest brand!

Va astept cu mare drag comentariile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu