Empties January-February

Fetelor dragutelor, sunt extrem de restanta la acest capitol dar nu ma las, revin eu in forta! Ca sa imi intru totusi in ritm voi posta ce am terminat in ianuarie-februarie. Cam demult, dar am avut pozele facute de o gramada de vreme si nu am reusit sa va si povestesc despre produse!

Veti vedea o multime de mostre pentru ca am fost mult plecata de acasa in aceasta perioada si am mai diminuat proviziile...




Fotografia de ansamblu se prezinta cam asa...




-Vichy - Capital Soleil 50+ - spray pentru fata si corp, a ramas din vara si am reusit sa il termin ca si lotiune de corp.

-Vichy - Capital Soleil 50+ - lapte pentru fata si corp, si el ramas tot din vara. Mi-au placut amandoua si le-as mai recumpara. Ca si lotiune impotriva radiatiilor solare au fost foarte eficiente si emoliente in acelasi timp.




 -Marionnaud - La Bastidane gomaj pentru corp cu aroma de floare de portocala. Mi-a placut foarte mult ca si textura, fiind suficient de abraziva pentru gustul meu, care prefer sa simt ca se intampla ceva si se realizeaza gomajul intr-adevar. Nu l-as mai cumpara pentru ca lasa o pelicula uleioasa groaznica, deci nu, nu, nu!

-Yes to Tomatoes - sampon pentru volum, exista doar la Sephora. Mie mi-a placut, este bland cu scalpul ceea ce conteaza cel mai mult pentru mine, pentru ca nu imi face matreata si curata eficient. In privinta volumului nu stiu ce sa zic, nu am vazut vreun efect wow!




-Peter Thomas Roth - lotiune pentru corp, e hidratanta si nu lasa pielea lipicioasa. E cam tot ce conteaza pentru mine la o lotiune de corp. Mirosul e aproape inexistent.

-Oriflame - crema anti-imbatranire pentru buze, am folosit-o la inceput pe buze, dar pentru ca era prea veche a fost folosita pe maini si talpi si era suficient de hidratanta!

-Avon - Anew - crema pentru buze (am si eu o problema cu buzele stiu), folosita prea putin la inceput in scopul in care a fost creata si acum, prea veche fiind a fost folosita pe talpi...Nu hidrata suficient nici talpile!

-Avon - Anew Clinical Plump&Smooth Lips - v-am zis ca am o problema, cumpar si iar cumpar si ca sa nu o arunc intreaga, a fost folosita , unde credeti...pe talpi! Nu hidrata nici ea suficient, dar am ramas pe pozitii pana am terminat-o! Si sa stiti ca mai am vreo doua creme de buze terminate in martie care au luat tot directia maini-talpi! Habar nu stiu ce a fost in capul meu cand am cumparat atatea produse hidratante de buze!




-Glamglow Dual Cleanse (verde) - mostra pe care am cerut-o in Sephora - curata foarte bine tenul, iar dupa folosire porii nu exista! Si desi se usuca pe ten, nu ramane dupa ce o indepartezi senzatia de piele care tine! As cumpara-o si full size, poate la o oferta, la reduceri, dar o recomand!

-Glamglow Hydrating Treatment (albastru) - eficienta si ea, hidrateaza tenul in profunzime si ramane catifelat, probabil ca ar fi important sa o folosesc saptamanal pentru pielea mea destul de deshidratanta. Totusi desi este o masca hidratanta, cred ca are si caolin in compozitie si purifica tenul. Da, e de incercat, o recomand!

-Mario Badescu - crema pentru fata hidratanta SPF 30 - imi place foarte mult, am mai folosit-o si in trecut, este foarte hidratanta, exact ce am nevoie!




 -Lancome - Advance Genifique - am scris cred ca de fiecare data despre el, imi place la fel de mult, e super si il recomand cu mana pe inima!

-Dior - Eyes Essential - o crema-gel fina ca o boare, care lasa pielea din jurul ochilor moale si hidratata. Un rasfat! Recomand cu drag, desi nu stiu cat ar costa, aceasta a fost o miniatura!

-Nicole by OPI - solutie pentru uscarea lacului de unghii - este extraordinara, se aplica o picatura cu ajutorul pipetei si usuca aproape instant oja. Sunt deja la a doua sticluta, deci va dati seama ca mi-a placut daca am recumparat-o!




 -Mostre Avon ruj- care zaceau prin sertare nefolosite si invechite datorita culorilor care nu imi plac!




 -Smiley - apa de toaleta - destul de fresh, am perceput-o ca fiind pentru adolescente. Nu persista prea mult

-Nina Ricci  - Nina - dulceag, placut, cu o persistenta buna, imi place mult!

-Dior - J'Adore - un parfum clasic, care de asemenea imi place foarte mult.

-Nina Ricci - Ricci Ricci - si el printre preferate, mai dulce decat Nina, cu o persistenta mai buna dupa opinia mea!

-Avon - Lyrical - chiar mi-a placut, floral, suav, delicat, potrivit de primavara!




-Balsam par Nivea - imi place mult consistenta cremoasa acestui balsam pentru par!

-Balsam pentru par Head&Shoulders - ok, folosit in deplasare, nu m-a dat pe spate! Nu l-as cumpara!

-L'Occitane - gloss pentru par cu cinci uleiuri esentiale! - este destinat parului uscat, deci mie imi cam incarca parul. Nu l-as cumpara.




-Moraz Sampon Revitalizant si sampon anti-matreata - sunt blande cu scalpul, nu mi-au provocat matreata, dar nu am vazut diferente majore intre ele. Le-as da o sansa sa le cumpar full-size!




-Moraz crema pentru picioare - hidratanta, mi-ar placea sa o incerc si in varianta full-size!

-Moraz crema pentru maini - lasa pielea fina, hidratata, hidratare care se mentine la un nivel bun timp suficient. O recomand!



-Bottega di Lungavita - crema antiage primita in Pick N Dazzle - e absolut minunata si foarte spornica. Foarte hidratanta, lasa tenul  foarte bine hidratat!

-Dermaglin - masca anti-rid cu argila verde, ginko biloba, ceai verde si jojoba! Mi-a placut extrem de mult, cu siguranta o voi recumpara!

-L'Oreal Pure Zone - gel de curatare, soft, delicat, mie imi cam usuca totusi tenul, il folosesc rar din aceasta cauza!




-Ivatherm - lotiune pentru corp - da, mi-ar placea si full size pentru ca e o crema foarte hidratanta  si placut de aplicat. Gambele mele nu au mai suferit de deshidratare!

-Ivatherm - crema pentru maini - minunata, soft, o recomand cu drag!




-NiveaSun - DNA Age Cell Protection SPF 30 - am folosit-o ca si crema pentru corp in special pentru picioare dar nu am fost prea incantata de ea, intra cam greu in piele. Poate chiar era de plaja, ha, ha!

-Klorane - crema de corp pentru copii - mi-a placut foarte, foarte mult si ma bucur ca am acasa un flacon intreg pe care nu l-am folosit la Beatrice si il voi folosi eu! Are un miros extraordinar si este atat de fina si catifelata aceasta lotiune!!! Lasa pielea incredibil de hidratata si moale! O iubesc si o recomand cu drag!



-Lancome Primordiale Cell Defense - o crema minunata, puternic hidratanta, pe care mi-o doresc si full size la un moment dat! E un pic mai densa dar intra rapid in piele si nu lasa film gras la suprafata!

-Estee Lauder Hydra Complete - este o crema gel, foarte hidratanta si ea, ne-am inteles de minune chiar daca pe temen atat de scurt!




-Vichy Liftactiv C&P - am avut si crema de zi si de noapte. Nu sunt diferente majore intre ele, cea de noapte un pic mai densa ca si compozitie, dar m-am inteles foarte bine cu ambele. Nu sunt comedogene, sau nu au fost in cazul meu.

-Garnier Ultralift - o crema de zi anti-rid pe care eu am folosit-o pe gat. Are SPF 15 si nu pot sa spun ca am vazut mari beneficii folosind-o!




-Nivea ExpertLift - am folosit-o cu mare drag, mie imi place mult consistenta cremelor Nivea, e foarte hidratanta si o buna baza de machiaj.




-Vichy Teint Ideal - un FDT ce ofera luminozitate, se intinde extrem de usor pentru ca este fluid. Acoperire medie si finish natural, este tot ce cer de la un FDT. Imi place!

-Vichy Dermablend - FDT cu acoperire mare, il folosesc cand vad ca fata mea nu e in cea mai buna forma. Nu e preferatul meu pentru ca imi da senzatia ca folosesc totusi prea mult produs si e vizibil incarcat tenul.

-Max Factor Second Skin Foundation - un FDT bun, dar care mi-a lasat senzatia ca in interior sunt doua nuante care se amesteca. Nu stiu daca a fost o problema a acestei mostre, pentru ca finish-ul era unul placut si fara dare sau alte pete, dar eu omogenizam produsul cu degetele inainte de aplicare.

Cam acestea au fost cele consumate de mine in primele doua luni ale anului. Poate nu par multe, dar daca adunam gramajul fiecarui pliculet cred ca facem aproape o crema de full-size de fata, pentru ca am avut fix 20 de pliculete cu crema.

Mult, putin, important e ca mai golesc sertarele si de mostre! Trebuie sa simt ca sunt eficienta si ca nu zac degeaba...

Voi ati incercat vreunul dintre produsele prezentate? Cum vi s-a parut? Si bineinteles va intreb daca va tineti de un plan anume de a consuma anumite produse mai vechi in colectie, sau tot timpul incercati ceva nou?

Astept cu drag opiniile voastre!

KISSES!

CONVERSATION

12 comentarii:

  1. bravo, au reusit sa le aduni, nu gluma. mersi pentru parere, e bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, eu adun, imi pace sa vad ca nu arunc banii pe geam si mai si consum! Te pup!

      Ștergere
  2. si eu plec la drum tot cu mostre, este asa practic si mai usor de transportat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am fost plecata destul de mult si nu imi place sa car ambalaje mari mai ales ca am nevoie de multe produse, asa ca mostrele sunt ideale! Te pup, draga Coco!

      Ștergere
  3. Wow, ce de mostre! Eu sunt mândră când reușesc să consum 4-5 mostre într- lună. :)) Nu știu de ce nu sunt eu deloc atrasă de ele (la cele la plic mă refer, miniaturile îmi plac).
    Ai consumat ceva produse, bravo!
    Deși îmi place să încerc mereu produse noi, mă țin și de planul de a consuma produsele mai vechi din colecție, chiar mi-a ieșit bine treaba asta în ultimele luni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha Ella, eu incerc sa consum si mostrele pentru ca imi fac o parere despre produs. In plus mi s-au adunat prea multe prin sertare si chiar mi-am propus sa mai scap de ele, dar luna de luna cumpar reviste, se aduna altele.
      E bine ca te poti tine de un plan si eu incerc! Te pup draga mea!

      Ștergere
  4. In calatorii prefer mostrele in locul produselor full size, se mai intampla sa iau recipiente care le voi goli acolo sau apelez la recipiente de ocazie.
    Multumim pentru parere.
    Duminica placuta. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu Miha. Mostrele sunt ideale pentru orice tip de calatorie! Pup, cu drag!

      Ștergere
  5. Si eu incerc sa mai consum din mostre. Noroc ca am fost plecata la tara de Pasti si am luat cu mine cateva pliculete de crema Vichy, dar mai am multe alte mostre care asteapta sa fie consumate. Abia prin august-septembrie o sa le vina randul, cand o sa plec in concediu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mikyangel, le terminam noi, mai de vreme sau mai tarziu, doar nu se pun cu noi, nu? Te pup draga mea si spor si tie!

      Ștergere
  6. multe, multe :).

    nina m-a uimit si pe mine cu persistenta. nu m-as fi asteptat, avand in vedere notele lui. l-am folosit prin 2008.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Alina, incerc si eu sa mai termin cate ceva, dar sunt si mai multe care isi asteapta randul! Te pup!

      Ștergere