La ce mai visez...

Toata lumea viseaza, iar eu nu fac exceptie! Ultimele haine care mi-au atras atentia si m-au determinat sa fac un "mic wish-list" vi le prezint astazi si voua! Poate va atrage ceva, acum, in prag de primavara....



click: AICI

Pantalonii scurti din imagine mi se par atat de draguti, culori feminine si dungulitele care se poarta foarte mult in ultima perioada! I-am trecut in fruntea listei pentru ca imi plac atat de mult!




click: AICI

Denim-ul este la mare cautare si rochita de mai sus este exact genul meu. Comoda, pe care as purta-o cu o pereche de platforme.




click: AICI

Intotdeauna mi-au placut fustitele cu margini suprapuse. Iar modelul acesta mi s-a parut extrem de dragalas si foarte potrivit cu vremea care urmeaza!




click: AICI

Jeans si iarasi jeans, de data aceasta o fusta cu nasturi, A line, foarte practica si extrem de confortabila! Imi place, place, place!




click: AICI

Ce ar fi un wish list fara o rochie inflorata?! Nu s-ar putea in cazul meu... Doar ca anul acesta se poarta florile supradimensionate, iar rochita aceasta are toate ingredientele necesare!




click: AICI

Delicat, elegant, cu o nuanta fondanta, acest top este atat de feminin incat te va propulsa automat in centrul atentiei! Exista si pe varianta alba si il consider o piesa de neratat!




click: AICI

Florile imi plac, pasarile imi plac, papagalii ii iubesc! Concluzia? Aceasta rochie mi se pare perfecta! Aerul vesel si jucaus este perfect pentru vara!

Aceasta a fost lista mea de azi! Voi la ce mai visati? Ce va place din ce am ales eu? Va astept cu drag si maaare interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

12 comentarii:

  1. Ghizdavu iuliana ;Ce pot sa spun ,decat ca imi plac foarte mult alegerile facute de tine si m-am uitat la preturi ,nici nu sunt scumpe ,te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Iuliana, preturile sunt super accesibile! Iar eu pot sa spun ca ma bucur daca si tie iti plac alegerile mele! Esti o draguta! Te pup!

      Ștergere
  2. Imi plac mult rochiile inflorate desi nu sunt genul meu. :) Eu mai am pe lista o pereche de adidasi, 2 tricouri lungi si lenjerie intima.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase! <3 Rochita din Denim imi face cu ochiul ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca nu sunt singura careia ii place denimul! Pupicei draga mea Lucica!

      Ștergere