Ma inscriu la scoala de Beauty Blogging by L'Oreal!

Cred ca ati vazut deja, L'Oreal Paris deschide si anul acesta portile unui nou sezon...scolar! Cele care sunt curioase si dornice sa se inscrie pot afla toate detaliile aici!




Eu nu am stat pe ganduri atunci cand am primit email-ul de instintare si mi-am propus fara drept de razgandire sa ma inscriu! Sunt putine momentele in care stau pe ganduri si ma gandesc si razgandesc, de cele mai multe ori sunt o persoana foarte hotarata, determinata, care stie exact ce vrea...de la mine si de la cei din jur!

Cu ce m-ar ajuta sa fiu printre cele 30 de blogger-ite selectate? Cu siguranta mi-ar deschide orizontul spre noi zone care nu au fost exploatate! Imi doresc sa evoluez, cine nu isi doreste?! Nu mi-a placut niciodata genul de persoana care se multumeste cu un loc sigur si caldut, eu sunt vesnic nemultumita de nivelul la care sunt si dornica sa invat! Si sunt deschisa provocarilor, iubesc sa fac lucruri noi care ma stimuleaza!

Iar zona de beauty avanseaza ametitor de repede!!! Pasiunea mea trebuie sa se dezvolte, sa atinga arii care nu au fost explorate! Sunt absolut convinsa ca as evolua nu doar ca beauty blogger accesand cunostintele predate de expertii in domeniu, dar cred ca mi-ar prinde bine ca om, ca persoana iubitoare de frumos...In plus, nu scriu doar pentru mine, mi-as dori ca fetele care ma citesc sa gaseasca aici informatia valoroasa pe care o asteapta. Am vazut ca anul acesta unul dintre module este dedicat expertizei video! Ei bine, aici eu am lacune ...mari! Nu mi-am facut curaj sa abordez aceasta zona desi  ma gandesc la ea! Asa ca, da, as avea muuulte de invatat!

Initiativa L'Oreal o consider minunata! Sincera sa fiu, am crezut ca anul acesta vor renunta! Sunt convinsa ca este un efort foarte mare (resurse materiale, timp, implicare) si ma bucur ca au decis sa continue traditia pentru ca sunt singurii care investesc in educarea blogger-ilor. Daca gresesc, va rog sa ma contraziceti dar eu nu cunosc o alta companie care sa organizeze macar un seminar...In concluzie apreciez efortul echipei L'Oreal de a ne ajuta sa ne dezvoltam!

Si DA, imi doresc, doresc, doresc ca in acest an sa fiu in clasa L'Oreal!

Cum era faza, ai grija ce iti doresti...

Voi ce spuneti, cum apreciati acest proiect? Cele care sunteti ca si mine, bloggerite v-ati gandit sa va inscrieti?

KISSES!


CONVERSATION

12 comentarii:

  1. si eu vreau sa ma inscriu, o sa scriu articolul zilele acestea :)
    succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu iti urez mult succes si sper sa ne spui din secrete :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti doresc mult succes! Pupicei, Camelia! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere