Noul NIVEA Creme Smooth

Stiti ca Nivea inoveaza asa cum noi respiram, asa ca astazi va prezint noutatile din sfera cremelor pentru dus! Intotdeauna cei de la Nivea se gandesc la noi si la nevoile noastre, descoperite sau inca nu...

După o zi lungă la birou, o sesiune de shopping cu fetele sau serii de exerciţii intense la sală, ştim că aştepţi cu nerăbdare un moment special din rutina ta de frumuseţe: un duş plăcut şi relaxant. Ştim că unele femei rămân cu o senzaţie de piele uscată în urma îmbăierii, de aceea experţii NIVEA au dezvoltat o nouă formulă intens hidratantă ce curăţă blând pielea, lăsând-o extrem de mătăsoasă: NIVEA Creme Smooth!

Astfel, NIVEA îţi întâmpină nevoia de a avea o piele catifelată cu ajutorul NOULUI Gel de duş Creme Smooth, îmbogăţit cu unt de shea.

Inspirată din formula uneia dintre cele mai apreciate loţiuni de corp NIVEA, Smooth Sensation, noul gel de duş are un efect hidratant de lungă durată şi acţionează eficient chiar şi în cazul pielii uscate, lăsând o senzaţie insensă de catifelare.

Formula nutritivă cu unt de shea, ingredient extras din arborele de shea şi foarte cunoscut pentru proprietăţile sale extrem de benefice pielii, este îmbogăţită cu vitaminele A, E şi F ce hrănesc pielea, o protejează şi o hidratează în profunzime, lăsând-o extrem de catifelată şi mătăsoasă.


NOUL Gel de duÅŸ NIVEA Creme Smooth

Produs cu proprietăţi hidratante şi nutritive, datorate extractului natural de unt de shea, recomandat pentru toate tipurile de piele, dar cu precădere pentru cea uscată. Datorită compatibilităţii ridicate, este foarte potrivit şi pentru pielea sensibilă.
Se aplică sub duş, în timpul spălării. După spălare, pielea devine incredibil de catifelată şi mătăsoasă.




PreÅ£: 12,52 lei – 250 ml       
         17,83 lei – 500 ml
         23,60 lei – 750 ml  


Descoperă gama de îngrijire superioară de la NIVEA. Hidratare intensivă pentru o piele frumoasă!

Având o textură cremoasă ÅŸi delicată, gelul de duÅŸ NIVEA Creme Care conÅ£ine o formulă de îngrijire specială  cu  pro-vitamina B5 ÅŸi uleiuri nutritive ce curăţă ÅŸi hrăneÅŸte pielea în profunzime. Produsul are parfumul celei mai iubite creme, NIVEA Creme.




PreÅ£: 12,52 lei – 250 ml
         17,83 lei – 500 ml
         23,60 lei – 750 ml


Îmbogăţit cu ulei de migdale, gelul de duş NIVEA Creme Soft te face să simţi că renaşti cu fiecare experienţă de îmbăiere! Datorită tehnologiei Hydra IQ, pielea devine mai catifelată şi mai fină în fiecare zi.




PreÅ£: 12,52 lei – 250 ml
         17,83 lei – 500 ml  
         23,60 lei – 750 ml



Va spun un secret: din baia mea nu lipseste niciodata un produs Nivea, sau mai multe dupa caz. Iar un plus de hidratare este tot ceea ce are nevoie pielea mea!

Dar oare exista cineva care nu iubeste Nivea? Personal nu mi se pare reala o astfel de ipoteza, dar va intreb si pe voi, chiar sunt curioasa sa stiu daca si in baia voastra exista cate un produs Nivea? Cunoasteti noile geluri de dus?

Astept cu mare drag parerile voastre!

KISSES!

                                    
              

CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Ghizdavu iuliana ;Foarte mult folosesc produsele Nivea ,incepand de la crema aceea mica in cutiuta albastra ,apoi crema antirid ,gel de dus,deodorant ,toate sunt minunate ,de calitate si le voi achizitiona mereu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iuliana, ce ma bucur ca nu sunt singura! Si eu iubesc Nivea si nu concep sa nu am in baie si prin dulapuri provizii serioase! Te pup draga mea, weekend placut!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Pearl in Fashion, thank you for your visit! I joined your giveaway, thank you! Kisses!

      Ștergere