Paleta La Petite Robe Noire by Guerlain


Dragilor, am plasat prima mea comanda pe Aoro ! Imi doream de mult sa incerc si eu site-ul, mi-am facut liste peste liste, m-am gandit si razgandit…Si nu pentru ca nu aveam incredere in ceea ce vedeam ci pentru ca nu stiam cu ce sa incep, imi doream atat de multe…si din pacate tot ce imi doream nu era foarte ieftin…Ok, mai ieftin decat pe alte site-uri si mai greu de gasit…Asa ca dupa ce am stat si analizat au ramas pe lista foarte scurta doar doua produse, amandoua Guerlain - se putea altfel, dragostea mea pentru Guerlain nu cunoaste margini si chiar cred ca am dreptate sa iubesc acest minunat brand!

Sa revenim, deci doua produse Guerlain, amandoua la fel de minunate si pe care sa stiti ca nu le-am gasit in alta parte. Despre ce este vorba? Ei bine niste perlute si o paleta! Ok, de la doua produse TREBUIA sa ajung totusi la unul, asa ca am ales pana la urma paleta, pe considerentul ca perlute mai aveam dar cu gandul clar ca voi reveni si la ele la un moment dat si cu speranta ca le voi mai gasi, altfel as fi tare nefericita!

Dar paleta, despre ce paleta va povestesc si mi-a tulburat atat de tare mintile? Este de fapt o trusa de calatorie, o editie limitata La Petite Robe Noire pe care o vazusem cu ceva timp in urma pe un blog si care mi-a ramas in cap si in suflet…M-am gandit o vreme la ea, dar nu am gasit-o pe nici un site pe care il vizitam eu de obicei, asa ca am abandonat ideea…Citisem ca se gaseste in aeroporturi, dar eu nu prea mai calatoresc in ultima perioada asa ca…Ei bine, pana am vazut-o pe Aoro…doar ca nu era disponibila atunci cand am descoperit-o! Dar voi stiati ca puteti fi instintati cand un produs revine in stoc pe Aoro? Sincer mie mi se pare fantastic, asa am mai fost instintata spre exemplu si de o anumita nuanta de ruj pe care o cautam…

Asa ca pentru ca era pe stoc si mi-o dorisem cu ardoare atat de mult timp, ii salvasem o imagine pe ecranul laptop-ului chiar, am ales ca ea sa fie prima mea comanda pe acest site care deja ma innebuneste cu cate imi scoate in cale…

Curioase si voi sa descoperiti alaturi de mine cum arata pretioasa mea comoara? Da, am inclus-o in aceasta categorie si nu veti avea nici voi cum sa nu fiti de acord cu mine, va asigur! Va invit deci sa faceti cunostinta cu ultima mea mare, maaaaare pasiune!

Am desfacut grabita ambalajul pentru ca abia asteptam sa vad cu ochii mei minunea, care mi s-a dezvaluit…

Cutia din carton lucios arata asa cum o vedeti si voi in imaginea de mai jos!


 

La Petite Robe Noire…Iubesc parfumul, cum sa nu imi doresc si paleta?!




In intreriorul cutiei de carton am descoperit o borsetuta mica dintr-un material foarte, foarte fin si catifelat care are eticheta specifica La Petite Robe Noire prinsa pe partea din fata. Va mai amintiti etichetele acestea pe care le primeam in magazine, parfumate cu La Petite Robe Noire atunci cand s-a lansat parfumul? Eu sigur mai am cateva prin sertare!

Apoi trebuie sa vedeti si voi cum arata fermoarul care inchide borseta! Atat de fin si delicat, atata atentie data detaliilor, nu poate fi specifica decat produselor high-end…Cu siguranta acestea sunt o parte din lucrurile care ma cuceresc atunci cand aleg un produs.




Sa trecem acum la continut…poate sunteti curioase!
Ei bine, in interior regasim o pudra, un blush, trei farduri de pleoape si un gloss. Plus o mica pensula sui un aplicator pentru farduri.

Pudra este fina, minunata, translucida, compacta evident, nu s-ar putea altfel intr-un asemenea ambalaj! Are desenat conturul celebrei rochite pe care o regasim si pe sticlele de parfum si care a devenit emblematic deja.




Blush-ul este intens pigmentat si nu necesita o cantitate mare la aplicare, dar dozat cum trebuie nu da senzatia de masca, aduce doar acea doza de culoare in obraji care sa ne asigure un aspect fresh, doar usor imbujor pe care ni-l dorim toate!

Fardurile sunt satinate, nuante minunate care se potrivesc atat de multor look-uri! Se intind usor, sunt atat de fine, ca atingerea unor aripi de fluture…Se blenduiesc foarte usor si rezista minunat pe pleoape. Pentru ca da, le-am si incercat intre timp si sunt atat de incantata de ele. 




Gloss-ul este un roz deschis cu sclipici, care confera buzelor doar un strop de culoare, le face sa para mai pline si mai…apetisante. Mie imi plac gloss-urile lor, personal nu mi se par lipicioase, dar perceptia poate sa difere de la persoana la persoana. Este potrivit unui look natural si poate fi purtat zi de zi.

In fotografia urmatoare va aduc in prim plan detaliul cu mica pensula de blush inclusa in acest travel set.  Este mica, dar draguta si desigur destinata calatoriei, atunci cand nu ai chef/spatiu sa cari dupa tine toate ustesilele din dotare!




Mai jos vedeti si un mic swatch cu nuantele fardurilor si a blush-ului!




Eu sunt atat de incantata de ceea ce am comandat, nu puteam sa aleg mai bine! Dar lista ramane deschisa asa cum va povesteam la inceput, doar mi s-a deschis apetitul…

Voi ce spuneti? Cum vi se pare noua mea paleta? Ati comandat pana acum de pe Aoro? Cum a fost experienta voastra? Astept cu mare drag si parerile voastre, stiti ca le pretuiesc!

KISSES!




CONVERSATION

12 comentarii:

  1. Sunt indragostita de parfum, deci paleta e superba! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lorena, si eu iubesc parfumul! Iti multumesc mult draga mea pentru vizita! Te pup!

      Ștergere
  2. Omg, its beautiful!

    Join the giveaway on my blog!
    http://pearlinfashion.blogspot.co.at/2015/04/win-dress-with-banggood.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you Pearl in Fashion! I'm glad that you like it!
      I'll visit you soon, thank you for your invitation! Kisses!

      Ștergere
  3. Foarte draguta paleta,imi imaginez doar parfumul :) ....sa o folosesti cu drag,pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci draga mea, ma bucur ca iti place si tie! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aoro, ne -a facut o adevarata surpriza cu setul de farduri. E superb!! Abia astep sa mi-l comand sau sa il primesc cadou:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca este absolut minunat! Sunt indragostita de el! Te pup draga Cristina!

      Ștergere