Pila Scholl, ajutorul talpilor fine!

Hmmmm, cred ca am spus tot din titlu...

Dar nu va las eu asa, o iau cu inceputul! Toata lumea cred ca stie de campaniile minunate pe care le organizeaza BUZZStore. Aceasta este prima la care eu particip si m-am inscris cu drag, in dorinta de a testa noua inventie pentru calcaie fine de la Scholl.




Scholl Velvet Smooth este o pila electronica cu cap rotativ cu cristale de diamant! Diamantele, asa cum se stie, sunt cele mai tari pietre si ne vin in ajutor si de aceasta data. Ce rasfat pe capul nostru!!!




Pila este extrem de eficienta si indeparteaza surplusul de celule moarte, in cazul meu in doar cateva minute, fara stres, delicat, fara durere, fara sa ajunga la stratul sensibil al pielii. De fapt noi suntem cei care controlam acest instrument, presiunea aplicata nu trebuie sa fie foarte mare pentru ca acest aparat inteligent se opreste singur daca vede ca insisti in mod necontrolat! Nici daca vrei nu te poti rani cu el, ha, ha!




Vreau insa de la inceput sa precizez un aspect si imi asum ceea ce spun! De cand a inceput aceasta campanie, am vazut pe FB cele mai neingrijite talpi din viata mea. Nu, nu, nu, chiar nu imi place sa vad acest lucru, pentru o femeie, nu cred ca ii face onoare! Cred ca orice pila din lume, cu greu isi poate face treaba daca tu iti ingrijesti picioarele o data la sase luni, de Paste si de Craciun!

In cazul meu, pila nu trebuie sa-si faca probleme ca o voi suprasolicita dintr-o data, asa cum spuneam cateva minute inainte de dus sunt suficiente ca sa ma mentin cu talpile fine, catifelate si "gata sa fie sarutate", vorba reclamei!

Ce am constatat este ca talpile raman mult mai mult timp catifelate si ca se formeaza mai greu stratul cheratinizat de la suprafata! Acest aspect se datoreaza cu siguranta eficientei cu care sunt indepartate celulele moarte, asa ca in timp, ajungi sa nu o mai folosesti la fiecare dus decat ca o trecere usora de un minut...

Dar repet, eu nu sunt un caz disperat si pe mine vara vreau sa ma prinda in forma maxima, asa cum trebuie!




Am primit in ajutor si un gel emolient pentru picioare, care inlatura ultimele reziduri de piele si are grija de picioarele noastre cu ingrediente de cea mai buna calitate!






 Pila functioneaza cu patru acumulatori, asa cum se observa si in imaginea de mai sus!




Capatul rotativ se scoate foarte usor si se spala, apoi se usuca si se pune la loc. E o procedura foarte simpla, nu trebuie sa fii mini-tehnicus sa poti sa o realizezi.

O recomand cu drag si cu siguranta va va placea pentru ca este foarte eficienta!




Eu nu sunt la prima pila Scholl, asa cum observati la mine in baie mai exista una, model mai vechi si foarte uzata asa cum se vede! Bineinteles ca nu va mai face multi purici, deja mi se pare ca este anacronica!

Daca va doriti sa participati si voi la campaniile BUZZStore va puteti crea cont aici! Este foarte simplu!

Voi ce parere aveti de pila Scholl? V-a indeplinit toate asteptarile sau inca mai aveti rezerve fata de ea?
Astept cu drag si interes si opiniile voastre!

KISSES!


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Ghizdavu iuliana ;Am o parere foarte buna despre aceasta pila ,chiar daca nu am folosit-o prietenele mele au avut ocazia sa o foloseasca si rezultatele sunt minunate ,sa o folosesti sanatoasa ,te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Iuliana, ma bucur sincer ca ai auyit doar de bine despre pila, pentru ca e un produs care merita cu adevarat! Te pup draga mea!

      Ștergere
  2. Super tare review ul,imi place mult descrierea facuta si fotografiile placute la vedere! Sunt satula de cate calcaie crapate si picioare buboase am vazut pe facebook :( Inteleg ca totul e pentru marketing , insa totul se poate face intr-un mod placut, fara a deranja pe ceilalti , asa cum tu ai reusit!
    Bravo Camelia...asa da! Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela, esti atat de draguta! Iti multumesc tare-tare mult pentru apreciere!
      M-ai facut sa rad, esti haioasa si ma bucur sa constat ca nu sunt singura care gandeste asa!
      Te pup draga mea Daniela!

      Ștergere
  3. Imi place pila si imi place si cum ai scris!
    La mine nu merge aplicatia de pe fb:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, cu siguranta esti pregatita pentru vara, pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place chiar daca nu am avut ocazia sa o folosesc FB Rafai Daniela

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am cum sa mai am rezerve sau indoieli fata de pila asta si e pentru prima data cand imi pare tare rau ca nu am participat la o campanie Buzz store! :)
    Te felicit pentru alegere, draga mea Camelia! Cu spor si cu drag sa o folosesti in continuare!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Am ramas cu un piticel pe creier care imi spune ca imi trebuie pila Scholl! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate cu calcaiele de pe net, si eu m-am minunat cum au ajuns in halul ala de degradare si nu a facut nimic pana atunci...ma rog...eu cred ca erau calcaiele bunicilor, imi e greu sa cred ca fete tinere si educate nu au grija de ele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca ai si tu dreptate cu calcaiele bunicilor, nu m-am gandit asa! Dar, in rest, oribila situatia!

      Ștergere
  8. Eu nu am pila de niciun fel, am folosit piatra ponce, mi-am luat un buretel asemanator pietrei dar s-a imbacsit repede, insa am ajuns la concluzia ca, si natura mea ma ajuta, e suficienta exfoliera, folosesc si unghiile, la (aproape) fiecare baie/dus pentru a avea calcaiele in regula. In orice anotimp, cred de asemenea ca si untul de shea joaca un rol important.
    Insa stiu ca sunt oameni mai putin norocosi carora le-ar fi de mare folos, inca un aspect daca folosesti un produs pentru curatare si nu hidratezi zona de lene pielea se va inrautati.
    Sa o folosesti cu placere in continuare. pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc si piatra ponce! Iar exfolierea chiar este importanta! Te pup, Miha!

      Ștergere