Pink Pants

Astazi am ales sa va prezint o tinuta pe care eu am imbracat-o la o sedinta! Am foarte, foarte multe tinute fotografiate si care nu au apucat sa vada inca lumina ....blogului! Sper doar sa am timp sa fac tot ce mi-am propus. La capitolul acesta stau cel mai rau, din pacate!

Revenind la tinuta, nimic complicat, o pereche de pantaloni slim, o bluza accesorizata din fabrica prin aplicarea unui colier fals, un sacou si cam atat...Ca intotdeauna eu mizez pe culoare, si atunci chiar si cea mai office tinuta se transforma intr-una candy-like! Exact ce imi place mie!

Daca vrei sa ma omori, imi dai sa port o rochie sau o camasa neagra...Doamne ajuta ca am avut cei mai minunati sefi care niciodata nu au punctat negativ tinutele mele. Pe de alta parte, cred ca nu trebuie sarit calul si mers la serviciu cu fuste de genul : "o palma sub centura", cum spunea profesorul meu de sport din liceu...asa cum nici stilul "calugarita" nu ma reprezinta!

Revenind la tinuta de astazi, se prezinta asa:
























Am purtat:

-pantaloni: - Zara
-bluza: - Zara
-sacou: - Zara
- pantofi: - Musette

Astept sa-mi spuneti si voi cu va mai imbracati la serviciu zilele astea! S-au mai modificat preferintele voastre in ultima perioada sau ramaneti fidele unui anumit stil creat in timp?

Sunt tare, tare curioasa si astept cu drag raspunsurile voastre!

KISSES!


CONVERSATION

23 comentarii:

  1. Foarte frumoasa si eleganta tinuta! Pantalonii sunt absolut superbi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumosi sunt pantalonii .... si culoarea si materialul si croiul . Si imi place si sacoul alb si imi place si bluza si pantofii si mai ales fata . Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna idee! Nu mi-am mai luat nimic roz de mult timp. Imi plac pantalonii, sunt pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt superbi pantalonii, imi place mult textura materialului, iar nuantele de roz se afla printre preferatele mele! Un look foarte fain, completat de muuulta feminitate! :)

    La mine, stilul vestimentar abordat la serviciu difera in functie de starea de spirit si de activitatile propuse pentru ziua respectiva! Nu sunt deloc constanta in aceasta privinta! :)

    Te imbratisez, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. O tinuta super fresh! Imi place mult si colierul, esti adorabila!! kiss

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa tinuta, imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. Colorata dar arati pro si asta e tot ceea ce conteaza. Am si eu pantaloni roz in garderoba, dar sunt casual, cu buline, mai funky. :)
    Imi place imprimeul discret al pantalonilor. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai ce dragut ai spus! Ma bucur atat de mult ca iti place! Mie imi place mult stilul tau usor mai funcky, te reprezinta atat de bine! Pupicei draga mea!

      Ștergere
  8. Ce frumoasa e tinuta. Eu nu am nicio pereche de pantalon roz, insa imi place ce vad!! Iti sta tare bine!!

    Aaa.. si pantofii sunt superbi!! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place mult de tot croiul si printul pantalonului. Culoarea iti vine foarte bine!

    RăspundețiȘtergere