The Grand Brunch - The Perfect Brunch!!!

Dragilor, saptamana trecuta, intr-o zi mohorata si ploioasa, starea mea de spirit s-a schimbat radical...Am luat parte la un brunch organizat de Tatiana Ernuteanu si Ana Mocanu, asa cum stiu ele mai bine, adica desavarsit!




Vedete, trendsetters, jurnalişti, bloggeri şi oameni de opinie şi-au dat întâlnire în restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansării ediţiei de primăvară-vară a revistei The Grand Magazine.




Evenimentul a inaugurat, de asemenea, ÅŸi seria de brunch-uri tematice “The Grand & Friends Brunch”.
The Grand Avenue va organiza, periodic, aceste întâlniri, cu scopul de a aduce oamenii cu afinităţi, mai aproape, creându-le un spaţiu şi un set-up potrivite pentru a socializa şi a împărţi un univers comun ca interes.




Noul număr The Grand Magazine este un omagiu adus unui capitol esenţial în existenţa oricui: estetica vieţii, iar invitaţia, pe care v-o lansează, este aceea de a descoperi fericirea în lucrurile mărunte, simple, dar fermecătoare. Cât despre modă, veţi fi surprinşi să descoperiţi în acest număr cum reuşeşte să transforme noţiunea de vintage în forward.




“Din dorinÅ£a de a dărâma barierele imaginare  dintre client ÅŸi brandurile de lux, pe care le găzduim în “casă”, s-a născut revista The Grand Magazine.
The Grand Magazine permite publicului să aibă contact cu cele mai interesante subiecte din modă, cu informaÈ›ii despre magazinele exclusiviste din The Grand Avenue, precum È™i cu ÅŸedinÅ£e foto spectaculoase, cu cele mai cunoscute branduri la nivel internaÅ£ional precum Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli sau Ermanno Scervino” a declarat Oana Mocanu – Sales & Marketing Manager The Grand.




“Noul număr al revistei este în perfectă armonie cu sezonul actual. Este ludic, plin de culoare, alternează articolele de modă, cu poveÅŸti ÅŸi interviuri captivante  precum vremea capricioasă ÅŸi este suficient de vivid, încât să fie un companion plin de inspiraÅ£ie, în călătoriile estivale. Åži, mai presus de toate, oferă emoÅ£ie, ceea ce eu cred că este singurul ingredient ce poate face ca un moment, o experienţă, un produs să rămână în memorie” a declarat Tatiana ErnuÅ£eanu – Redactor-Åžef The Grand Magazine.




Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Livia Graur, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Livia Dilă, Maria Radu, Adina Halas Hungeanu, Tily Niculae, Simona Elena Ţăranu, Ioana Silistaru, Ovidiu Mureşanu, Carmen Negoiţă, Nuami Dinescu, Monica Colceriu, regizorul Blair Deutsch şi Dr. Ovidiu Peneş.






Asa cum vedeti, am inserat si cateva imagini de a fata locului, doar ca sa va faceti o idee despre cadrul setat pentru discutii. Va certifica si fotografiile, totul a fost la superlativ! Personal m-am simtit ca o printesa rasfatata care mananca inghetata la micul dejun...Sa ne intelegem, cornetele erau facute acolo, sub privirile noastre!
 
Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca in ultimii ani, am ajuns relativ frecvent la J.W. Marriott, atat cu serviciul, sedinte sau party cat si la diverse conferinte sau evenimente si The Grand Avenue m-a atras intotdeauna ca un magnet. Este practic imposibil sa nu vrei sa intri macar intr-unul dintre celebrele butique-uri! Si sa ramai acolo!!!

Prin urmare, nu imi ramane decat sa felicit echipa care s-a ocupat cu punerea in practica a detaliilor si sa le urez la cat mai multe numere ale revistei The Grand Magazine!

Voi ati pasit in universul The Grand Avenue? Daca si voi sunteti fascinati de acest bulevard asa cum sunt si eu, va invit sa impartasiti aici impresiile!

KISSES!




CONVERSATION

7 comentarii: