B.U. - pachete de vara

Dragutelor, am descoperit cateva noutati de la B.U. si trebuie sa le vedeti si voi!

B.U. pregăteşte o vară fresh şi colorată! Pachetele pentru sezonul cald oferă protecţie cu rol antiperspirant pentru zile toride şi piele fină şi înmiresmată pe întreaga durată a zilei, datorită gelurilor de duş. Pentru că vara pielea este expusă mai mult şi activităţile necesită energie, duourile pentru vară conţin deodorante şi geluri de duş din gama in action, pentru cele dependente de adrenalină, dar şi pentru romanticele incurabile, ce se gândesc la miresme prietenoase şi îşi doresc piele mereu fină, hidratată.


Pachetul B.U. in action cu deo Protect Plus ÅŸi gel de duÅŸ Yogurt & Papaya




Antiperspirantul B.U. in action Protect Plus asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute. Protect Plus, cea mai recentă lansare a gamei, conţine tehnologia NeutrOdor care neutralizează mirosul neplăcut. Lotusul albastru din compoziţie are capacităţi emoliente şi hidratante şi ajută pielea sensibilă să-şi păstreze supleţea şi aspectul sănătos. Gelul de duş Yogurt & Papaya vine la pachet cu o experienţă exotică şi cu acţiune hrănitoare pentru piele.


Pachetul B.U. in action cu deo Sensitive ÅŸi gel de duÅŸ Yogurt & Fig





Antiperspirantul B.U. in action Sensitive asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, în timp ce protejează pielea delicată a axilei, fiind special conceput pentru a-i asigura acestei zone nivelul optim de hidratare. Gelul de duş Yogurt & Fig răsfaţă pielea cu o spumă bogată în extract de iaurt şi smochină, iar Nutri Moist, complexul de agenţi a căror misiune este hidratarea, întregeşte răsfăţul, asigurând hidratarea pielii în profunzime.


Pachetul B.U. in action cu deo Fresh and Clean ÅŸi gel de duÅŸ Cool Maracuja




Extractul de nufăr din formula antiperspirantului B.U. in action Fresh & Clean are proprietăţi de calmare a pielii iritate. Utilizat imediat după duş, asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, iar pielea se bucură de o senzaţie de prospeţime pe durata întregii zile. Gelul de duş in action Cool Maracuja are o aromă exotică ce te duce instant cu gândul la insule primitoare şi veri
lungi.


Pachetul B.U. in action cu deo Soft Skin ÅŸi gel de duÅŸ Bingo Berries




Antiperspirantul B.U. in action Soft Skin, pe bază de extracte florale, a fost conceput special pentru pielea sensibilă şi supusă agresiunilor, a axilei. Soft Skin asigură protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute. Gelul de duş Bingo Berries, cu fructe de pădure, are o aromă delicioasă şi o doză consistentă de vitamine şi antioxidanţi perfecţi pentru îngrijirea pielii.

Fiecare pachet B.U. in action costă 10,85 lei

Si acum spuneti voi, va rog! Puteti sa alegeti un singur pachet? Eu va spun cu sinceritate ca sunt realmente vrajita si nu as putea sa spun la care m-as opri prima data!

Va astept si pe voi sa imi spuneti care pachet va ademeneste cel mai tare!

KISSES!



CONVERSATION

4 comentarii: