Jeans Shirt sau o poveste cu irisi...

Dragutelor, sunt realmente depasita de toate lucrurile care se intampla in viata mea in ultima vreme si desi am materiale pentru a scrie pe doua bloguri...nu reusesc sa mai scriu, cu atat mai putin sa comentez pe blogurile unor fete frumoase si dragi mie! Sper din suflet sa reusesc sa imi reintru in ritm, dar recunosc ca este extrem de dificil si toata atentia mea s-a indreptat catre zona profesionala.

Fotografiile de fata asteapta de trei saptamani sa va fie prezentate si regret ca nu am putut sa vi le prezint mai repede, poate va inspirau sa dati o fuga pana la Mogosoaia sa vedeti si voi marea de irisi infloriti! Eu i-am descoperit anul trecut cand deja nu mai aveau flori si mi-am propus ca anul acesta sa revin cand sunt in toata splendoarea.

Despre tinuta, ce sa va spun...Camasa de jeans era o mai veche obsesie de-a mea si nu stiu cum de nu mi-am satisfacut pana acum acest capriciu...De fapt nu e un capriciu, e o necesitate o astfel de camasa la casa omului...

Am vazut-o la Ilda, mi-a placut la nebunie si am decis ca trebuie sa mi-o iau. Am ales marimea L si bine am facut, altfel cred ca era usor mai scurta la maneci. De lunga, e suficient, aproape ca o rochita scurta-scurta...M-am facut inteleasa, nu?

Camasa in sine este impecabila, imi place foarte mult de la croi la material si la modul in care a fost cusuta! O recomand cu tot dragul!








































 Venise noaptea si noi nu ne dadeam dusi din parc!






Am purtat:
-camasa: - CLICK AICI
-fusta: - Zara
-cos: - Bata
-sandale: - Il Passo
-colier si cercei: - Moschino via Fashion Days

Daca si voi iubiti jeans-ul si sunteti in cautarea unei camasi v-o recomand fara sa ma gandesc de doua ori, este minunata! Iar pretul este unul foarte accesibil.

Sunt curioasa daca in garderoba voastra se gaseste o astfel de camasa! Daca da, voi in ce combinatii o vedeti purtata cu succes?

Va astept parerile cu mare drag!

KISSES!





CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Am o camasa deja si tot mai vreau una, pentru ca cea pe care o am e foarte larga si vreau una mai pe corp.
    Faina tinuta, cadrul cred ca e imbietor! Sandalele mi-au facut cu ochiul.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, sunt foarte dragute camasile de jeans si eu mai vreau! Ma bucur mult Miha ca iti place tinuta! Te pup!

      Ștergere
  2. Superb si outfitul tau, dar si cadru ales pentru fotografii!! Minunati irisii aceia!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea, de-ai sti cat de mult ma bucur ca iti place camasa si ca o consideri o achizitie care merita! Ne-am inspirat in mod reciproc! Tu m-ai determinat sa-mi iau puloverul cu inimioara de care sunt foarte incantata!

    Arati superb, Camelia! Am admirat in fiecare fotografie atat pentru cadrul natural deosebit cat si frumusetea ta! Tinuta e jucausa si pe placul meu, iar sandalele mi-au furat inima!

    Esti pupacita si imbratisata! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare, tare mult Ilda pentru cuvintele atat de frumoase! Esti atat de draguta! Sigur ca ne inspiram reciproc, se poate altfel! Te pup si te imbratisez draga mea!

      Ștergere
  4. Iar tu faci parte din peiaj ... ce splendoare , ce picioare ( asta ca sa rimeze :P ) Imi place tinuta ta de-a fir a par .... toate piesele imi plac , de la camasuta la sandalute , de la colier la cos ... Imi plac fotografii le pe care ni le prezinti , nu numai despre acestea vorbesc ci in general . Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet Lamiita, esti o super draguta! Ma bucur foarte mult ca iti plac fotografiile si tinutele mele. Te pup, cu drag!

      Ștergere
  5. Doua fete minunate si o mare de irisi! Niciodata nu am vazut atatia irisi infloriti! Foarte frumoasa postarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte frumos. Da, chiar e o mare de irisi acolo! Merita sa mergi o data in sezon!

      Ștergere