M.A.C, simply lovely!

Dragilor, astazi vreau sa va arat o minunatie de paleta de la M.A.C! Face parte din colectia de primavara-vara 2015 si poate fi utilizata atat pentru buze cat si pentru pometi!




Si mie imi place la nebunie! Poate veti spune ca nu e foarte practica, dar va asigur ca se inchide etans si cu o pensula retractabila se rezova si aplicarea rujului in deplasare. Imi place mult pentru ca sunt sase nuante, potrivite pentru tipuri diferite de machiaj. De fapt din cele sase nuante poti crea tot ce iti doresti pentru ca aplicarea cu pensula face sa poti amesteca asa cum visezi culorile si sa obtii intotdeauna o alta nuanta! Iar pentru cele care se plictisesc repede de un ruj, ei bine, iata, s-a gasit si solutia perfecta!



Denumirile nuatelor sunt (de sus in jos si de la stanga la dreapta):

-Seasonally Peach
-Spring Sensation
-Must Have Melon
-Go Guava
-Bang On Red
-One To Watch

Eu sunt o mare iubitoare de culori intense si favoritele mele sunt ultimele doua, dar pentru ca vine vara si ne bronzam cat de cat, prefer sa aplic si nuante mai soft, din gama nude, pentru ca cel putin in cazul meu mi se pare ca se potrivesc atat de bine cu sezonul!

Intensitatea culorii poate fi crescuta prin aplicari succesive cu pensula, iar buzele au un aspect catifelat, isi mentin hidratarea pentru ca nu usuca absolut deloc.






Lumina a cazut diferit in aceste fotografii, dar sper sa va faceti o idee cat mai exacta despre cum arata. Sunt usor lucioase  pe buze, dar fara a avea sclipici in compozitie. Nu sunt lipicioase si au un miros vanilat, sau cel putin mie asa mi se pare!

Ca si rezistenta mi se par super OK pentru ca rezista cateva ore bune pe buze, la mine cel putin patru ore, in conditiile in care mai si rontai cate ceva, asta sunt...Nu se sterge inestetic, se duce treptat si omegen culoarea, nu risti sa ramai ca un clovn, cu un contur exagerat.

Concluzia o puteti trage si singure! E o paleta pe care o folosesc de cateva ori pe saptamana de cand o am, in concluzie imi place mult si o tin intotdeauna la indemana! V-o recomand cu drag daca va doriti sa aveti posibilitati nelimitate de a crea nuante noi, sau de a va bucura de cele deja existente, care sunt absolut superbe!

Stiti deja...Acum e randul vostru sa-mi spuneti ce anume iubiti voi de la M.A.C, asta in cazul in care ati incercat deja produsele lor, sau ce v-ati dori sa aveti de la ei...Sau cum vi se pare aceasta paleta...

Va astept cu mare interes parerile!

KISSES!

CONVERSATION

4 comentarii: