Noutati STR8

Dragilor, astazi revin cu nouati pentru barbatul activ! A venit vara si nicicand nu e mai important sa avem grija sa fim ingrijiti!

Bărbatul STR8 este mereu activ. Pentru a-i fi aproape, brandul îmbogăţeşte linia de produse Performance cu două noi produse: gelul de duş 6G Force pentru corp şi păr şi deodorantul Dry Force. Duoul oferă prospeţimea şi protecţia necesare unui ritm de viaţă alert, presărat cu provocări.

Gelul de duş 6G Force pentru păr şi corp




Pentru bărbaţii care se bazează pe calitatea produselor de îngrijire şi pe rezultatele acestora, noul gel de duş 6G Force, din gama Performance Hair + Body, reprezintă o sursă de energie cu parfum masculin revitalizant. Cu o acţiune dublă, pentru corp şi păr, STR8 6G Force îmbină puterea ingredientelor active pentru o îngrijire optimă.




Cei 6G sunt ginger, guarana, green coffee (cafea verde), goji berry, ginseng şi guava şi sunt elemente naturale recunoscute pentru calităţile lor de energizare. Gelul de duş are o aromă puternic masculină, cu efect instant de reîncărcare a bateriilor, fiind modul ideal de a începe o zi aglomerată.

Gel de duÅŸ Hair + Body STR8 6G Force 250ml – 9 lei
Gel de duÅŸ Hair + Body STR8 6G Force 400ml – 12 lei


Deodorantul Dry Force




BărbaÅ£ii activi, pasionaÅ£i de extrem sau care au liste interminabile cu lucruri de făcut,  au nevoie de protecÅ£ie care să Å£ină pasul cu ei. Deodorantul antiperspirant Dry Force face parte din gama Performance Cool and Dry ÅŸi este îmbogăţit cu o formulă ce combate transpiraÅ£ia ÅŸi oferă protecÅ£ie de 48h împotriva acesteia ÅŸi a mirosurilor neplăcute. Acesta este partenerul ideal pentru zile agitate, dar cool ÅŸi uscate, în acelaÅŸi timp.
Parfumul deodorantului este puternic masculin, mixând aroma revitalizantă a mandarinei cu bergamotă şi note marine ce amplifică efectul cool.

PreÅ£ antiperspirant Cool and dry STR8 Dry Force 150ml – 11,5 lei 

Preturi foarte bune, eu sunt curioasa cum miros aceste produse! Voi le-ati vazut deja?

Va astept cu drag parerile, stiti cat de mult le pretuiesc!

KISSES!




CONVERSATION

4 comentarii: