Wolford, body-urile care vor sa fie vazute!

Dragilor, astazi m-am gandit sa va arat cateva piese care mie imi plac din sfera body-urilor. Se poarta, dar nu doar ca se poarta sunt atat de feminine si interesante!

De la piese aflate in trend pana la faimoasele piese clasice...

Fiecare body debordeaza de extravaganta in ceea ce priveste felul in care arata si felul in care se simte pe piele. Este piesa perfecta pe care o poti purta pe sub haine sau deasupra si poate fi perfect asortat cu piesele tale preferate din garderoba. Mai mult, body-urile cu efect de remodelare creeaza o silueta armonioasa pentru o senzatie de bine.




Abby String Body subliniaza zona gatului prin elementele Swarovski aplicate, oferind totodata un glamour incredibil oricarei tinute




Plissée Body iti creeaza o senzatie relaxata si te duce cu gandul la vara. Dintr-un tulle subtire, body-ul are in compozitie si un material din vascoza in partea din fata si din spate, cu o atingere placuta pentru piele. Manecile sunt realizate din doua straturi de tulle, lansad sa se vada pielea intr-un mod subtil si sofisticat.

Este preferatul meu...




Colora String Body este o placere sa fie purtat! Doza de culoare in care este realizat il face sa devina un must-have al verii




Silk Crystal String Body este unul dintre piesele clasice Wolford. Acest body, cu elemente Swarovski stralucitoare este must-have-ul absolut pentru un glamour subtil si poate fi perfect combinat cu dresuri si lenjerie din aceeasi colectie.




Image String Body este o piesa clasica cu un efect-surpriza. Cu o cusatura circulara si opac in partea din fata, body-ul dezvaluie un secret incitant in partea din spate: un design transparent si o cusatura seducatoare pe mijloc, cu care vei atrage toate privirile.





Rebelle Forming Body, disponibil in nuante pudrate, iti remodeleaza corpul si iti ofera o senzatie relaxata, confortabila. Materialul usor si catifelat din care este realizat iti contureza talia, abdomenul si posteriorul. Materialul transparent din partea sus este menit sa fie vazut si sa arate fabulos cu orice outfit vei alege.

As fi curioasa sa stiu care sunt si preferatele voastre! Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

4 comentarii: