BeautySwap 2 by BeautyBarometer

Dragutelor, cred ca sunt ultima blogger-ita care a participat la BeautySwap 2 si inca nu a apucat sa scrie despre eveniment! Stiti evenimentul organizat de Ani de la BeautyBarometer, ajutata de Dana de la DanaMakeup?

Ei bine facem schimb de cosmetice, am avut si speak-eri, am avut si tombole, am avut si goodiebag-uri la final, ce sa mai, un super eveniment. Am socializat cu fetele, iar cireasa de pe tort a fost pentru mine faptul ca am cunoscut-o in persoana pe Ilda de la Lavender Thoughts.

Cum este Ilda? Asa cum o stiti de pe blog: buna, calda, tonica, zambitoare, o prietena minunata, pe care te poti baza! Abia astept editia cu numarul trei sa o revad, caci a promis ca vine!

Da, da, astept editia cu numarul trei, pentru ca daca cineva a putut fi reticent la inceput in privinta acestui gen de eveniment clar s-a inselat! Nu putea veni Ani cu o idee mai buna...

Am si cateva imagini de la eveniment!




Alaturi de Irina, Maria, Georgia, Ilda, Ira, Alina si Stella!






Alexandre Eram




Adina Hallas 




Camelia de la Coltul Cameliei



Corina



Pavlina Marinova de la Pick N Dazzle




Acestea au fost minunatiile cu care m-am intors acasa...

Asa ca, da, o spun inca o data! A fost un super eveniment cu care abia astept sa ma intalnesc din nou!

Sponsorii evenimentului ii gasiti in banner-ul de mai jos!




De la care am primit ceea ce vedeti mai jos, motiv pentru care le multumesc!




Felicitari inca o data Ani si Dana pentru organizarea impecabila!

Am purtat:
-fusta: - Ted Baker
-tricou: -Spot Design

KISSES!


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. :D Eu una ma bucur mult ca ai scris acum! A fost ca o reimprospatare, o retraire a emotiilor, a atmosferei de la eveniment! Si iti multumesc pentru asta! De asemenea, iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pline de caldura pe care le-a spus la adresa mea! Vreau sa stii ca... "gandim la fel, simtim la fel"! Esti o fata deosebita si o prietena minunata! Te imbratisez strans, cu dor! Neaparat ne revedem in septembrie... :)

    Pupicei, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce draguta esti, nu am cuvinte! Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa ne vedem si sa vorbim! Te imbratisez cu mare drag!

      Ștergere