Hot summer? Fii Freshhhh cu Nivea!

În anotimpul călduros este o adevărată provocare să îți menţii prospeţimea şi supleţea pielii şi să te bucuri în voie de razele soarelui.

Pentru ca vara fierbinte să nu mai stea în calea bunei tale dispoziţii, NIVEA DEO te surprinde cu noi produse din gama deodorantelor Fresh. Cu arome inspirate din natură, noile deodorante NIVEA Fresh Comfort, NIVEA Fresh Flower şi NIVEA MEN Fresh Ocean tu și partenerul tău vă veți bucura mai mult ca niciodată de prospeţime, protecție și de o stare de bine!

NOU! Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Comfort spray ÅŸi roll-on






Pentru o senzaţie intensă de prospeţime, noua gamă NIVEA Fresh Comfort conţine o combinaţie fascinantă de flori parfumate, citrice şi iarbă proaspăt tunsă care te vor face să te simţi bine în pielea ta. Formula inovatoare care îţi asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată.
PreÅ£ recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on)     

NOU! Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Flower spray




Special creat pentru ca tu să te bucuri de parfumul fructelor de vară, noul deodorant spray NIVEA Fresh Flower conţine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lămâi şi flori parfumate de vară. Formula inovatoare asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată.
PreÅ£ recomandat: 13.54  lei, 150 ml

NOU! Pentru el, NIVEA MEN DEO Fresh OCEAN 





 
Combinând într-un mod unic aromele oceanice şi alpine, noua gamă NIVEA MEN Fresh Ocean asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, în timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin şi rozmarin menţine prospeţimea pielii.
PreÅ£ recomandat: 13.54  lei, 150 ml (spray) 13.54  lei, 50 ml (roll-on)   

Pentru mine e clar, Nivea este parte din arsenalul meu de vara? Voi il aveti pe masuta de toaleta?

Va astept cu drag impresiile!

KISSES!

 

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. Eu sunt fan Rexona stick, nu cred ca am folosit altceva de cativa ani incoace. Dar mi-ar place sa incerc un spray, for old time's sake.. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt fan Nivea au cele mai bune produse
    Alina costea

    RăspundețiȘtergere