O mica lista de dorinte!

Nu stiu cum se face, dar timpul meu a intrat la apa rau de tot! In timpul saptamanii muncesc mult, de vineri seara pana luni dimineata plec la mama pentru ca Beatrice e acolo in vacanta si nu am net asa ca nu stiu cum sa ma mai impart intre atat de multe lucruri pe care le am de facut!

Nu v-am mai aratat ce-mi doresc de muuulte luni, nu pentru ca nu imi doresc prin urmare!

Asa ca iata o mica lista de rochii dragute, cu print floral, ca doar ma stiti deja!

Rochia asta de sifon o am in wish list pe Asos de luni de zile, dar pretul mare, de vreo 260 euro nu m-a determinat sa o cumpar. Acum ramane de vazut daca cea de pe Shein se ridica la inaltimea asteptarilor pentru ca pretul e mai mult decat prietenos. Poza in schimb este chiar cea de pe Asos ...





 Alb, lila, roz pastel, toate in combinatie mi se par atat de suave...




 HERE

O alta rochie care se afla in wish list-ul de pe Asos, cu insasi fotografia de acolo si care costa pe Asos 90 de euro, iar acum la reduceri 62. Mi-o doresc foarte tare, nu stiu ce sa fac, sa o comand de aici sau nu...pretul este foarte bun de asemenea!




 HERE

Da, da, si rochia asta e copia uneia de pe Asos, care pe site e 80 de euro. Aceasta nu este insa fotografia originala, sunt diferente minore fata de cea de pe Asos ale modelului. Sa mai repet povestea cu pretul foarte bun?





Urmatoarea mea alegere este este o rochita ce combina stilul soft, floral cu cel army!





Ultima, dar nu cea din urma dintre piesele alese de mine, este aceasta rochita tot in stilul Ted Baker, doar ca imprimeul este diferit!





Voi ce spuneti, va regasiti in vreuna dintre alegerile mele? Mi-ar placea tare mult sa imi lasati si parerea voastra! Conteaza mult pentru mine!

KISSES!

CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Ce imprimeuri frumoase si deosebite :-D Preferata mea e prima.. ma si imaginez undeva pe malul unei ape, apus de soare si o usoara briza :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf, si mie imi place atat de mult prima...e ideala pentru destinatia vizata de tine! Pupici Dalia.

      Ștergere
  2. Sunt deosebite toate alegerile tale. Dacă ar fi să optez pentru una, cea de-a doua ar fi alegerea mea, însă nici celelalte modele nu-s mai prejos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Faina selectie!!! Cu rafinament...
    Toate imi sunt pe plac, exceptand-o pe ultima (n-as putea spune dece, pur si simplu). La prima rochie, e de mai bine de 10 ori mai mic pretul de pe SheIn. Un aspect cu neputinta de ignorat! M-a distrat ca au dat ca denumire a rochiei ce imbina printul floral cu cel army: camouflage floral...

    Pup, draga mea Camelia!
    ZIle usoare si timp prietenos iti doresc! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Ilda, ce cuvinte frumoase! Ma bucur atat de mult ca iti plac si tie! Ne cam potrivim noi la gusturi! Te pupacesc, cu drag!

      Ștergere