Elmiplant Care Moments

Vara si soarele merg mana in mana cu gelul de dus! Nici nu s-ar putea altfel, asa-i?

Ritualul de îngrijire sub duÅŸ este un moment perfect pentru a hidrata pielea însetată. elmiplant întregeÅŸte gama gelurilor de duÅŸ cremă Care Moments cu un nou produs seducător: Exotic Elixir, pe bază de meriÅŸor ÅŸi fructul pasiunii. Produsul ce dezvăluie un mix de super fructe transformă minutele sub duÅŸ în momente de răsfăţ pentru piele ÅŸi simÅ£uri – un început fructat pentru zile pline de energie, indiferent de anotimp.




Pentru o îngrijire naturală şi delicată a pielii, gelul de duş Care Moments Exotic Elixir cu extract de merişor şi fructul pasiunii este îmbogăţit cu unt de shea 100% organic. Untul de shea menţine nivelul optim de hidratare a pielii, în timp ce extractul de super fructe revigorează şi redă tonusul pielii obosite. Extractul de merişor este bogat în vitamine şi antioxidanţi şi intensifică senzaţia de hidratare în timp ce luptă împotriva îmbătrânirii premature a pielii. Extractul de fructul pasiunii abundă în minerale, vitamine şi acizi graşi, previnind deshidratarea pielii şi o lăsând-o catifelată şi mătăsoasă la atingere.




Combinaţia unică de ingrediente naturale oferă gelului de duş o consistenţă cremoasă şi fină, alături de un pH echilibrat, iar pielea se bucură de o hidratare intensă şi senzaţia de bine. Aroma delicată şi uşor fructată îmbracă trupul într-o mătase exotică ce dezvăluie strălucirea naturală a pielii.

Preţ Care Moments Exotic Elixir: 9,11 lei/ 400ml

Nu conţine parabeni, parafine sau coloranţi.

Voi l-ati incercat deja? Eu recunosc ca inca nu! Va astept cu drag toate parerile!

KISSES!

CONVERSATION

2 comentarii: