Obsesia rochiilor!

Dragutelor, nu stiu daca v-ati dat seama, dar sunt o mare iubitoare de rochii!  Dar oare ce femeie nu este?!

Imi plac rochiile mai ales pentru tinutele de la un eveniment, chiar daca nu foarte amplu, pentru ca sunt usor de accesorizat, o pereche de sandale, un clutch, niste cercei si gata…

Ocazii sunt multe, sezonul petrecerilor este in plina desfasurare, al nuntilor, botezurilor, al banchetelor, reuniunilor de tot felul…In urma cu putin timp am participat la intalnirea de douazeci de ani de la terminarea liceului a sotului meu, asa ca evenimente sunt…Si mai am cate ceva pe agenda pentru aceasta vara. 
So, let's party!
Vorba lunga saracia omului, iar eu voiam sa spun doar ca sunt vesnic in cautarea unei tinute cat mai potrivite pentru evenimentele la care particip, evident dupa gustul si bugetul meu, pentru ca altfel ar fi foarte simplu daca am avea buget nelimitat, nu? Toata lumea stie sa cumpere lucruri scumpe, mai greu e cand trebuie sa impaci si capra si varza!

Asa ca iau la cautat site-urile in speranta de a gasi ceva cat mai potrivit si astazi va prezint si voua cateva rochite care mi-au placut, pe un site descoperit recent! Care este acesta? Ei bine numele este Zaful.com

Pentru inceput va prezint o rochita care te aduce automat in lumina “reflectoarelor”…E sclipicioasa, e paietata si o consider potrivita pentru party! Si ce, este rau sa fii in centrul atentiei la un eveniment? Dupa parerea mea un mare NU!!!!!

Asa cum e regula, pe care si eu o aplic, incerc sa nu merg pe situatii extreme, ori scurta, ori decoltata, una dintre ele. 




Pentru o petrecere la malul marii, sau pe malul lacului, dupa posibilitati, rochia de mai jos mi se pare foarte potrivita! Sau in orice caz eu asa as purta-o! 

Dungile marinaresti nu vor iesi niciodata din trend, chiar daca pare putin probabil ca se potrivesc unei rochii de ocazie, croiala si mai ales decolteul o fac o alegere tare inspirata din punctual meu de vedere!





Mai este cineva care nu stie ca eu nu am nici o rochie neagra in dulap? Dar nici una-nici una si nici nu am avut vreodata. Pur si simplu nu le asociez cu personalitatea mea, chiar daca stiu ca sunt unele evenimente au cod vestimentar rochia neagra! Dar pentru ca pana acum nu m-a obligat nimeni sa am o astfel de tinuta, nu mi-am cumparat inca una! 

Dar rochia de mai jos imi face cu ochiul si mi se pare finuta, delicata, dantela o pune foarte bine in valoare si pentru ca nici nu este pana la gat ci cade lejer pe umeri, poate ca mi-ar sta si mie bine in ea!





O rochie alba este intotdeauna binevenita in garderoba. Anul acesta stiti ca se poarta la nebunie aceasta non-culoare, iar daca mai are si ceva insertii dantelate/crosetate cu atat mai bine!




 
Vin si cu o propunere mai adolescentina, dar atat de draguta! Rosul acesta este perfect pentru o rochie de ocazie, de fapt rosul e minunat in orice imprejurare! Eu ador sa port rosu, imi da parca mai multa forta, sunt mai increzatoare!




Cireasa de pe tort! Pentru cele care sunt sigure pe ele, cu personalitate puternica, o rochie care va rasuci muuulte capete masculine si va primi la fel de muuulte priviri dezaprobatoare din partea consoartelor respective…La varsta mea nu se prea mai potriveste, dar “never say never”…




Acestea fiind spuse, va provoc si pe voi la un exercitiu de imaginatie! Ati purta vreuna dintre propunerile mele, chiar daca stiu ca sunt un pic mai curajoase, se incumeta cineva?

Va astept cu drag parerile, de fapt de abia le astept!

KISSES!

CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Pe ultimele 2 le-as purta. Poate si pe prima... Dar cea rosie e superba ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima imi place foarte mult, mulata pe corp ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea rosie e super si singura de mai sus care se potriveste mai bn formei corpului meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Never say never! :))
    Vad ca Zaful are optiune de upload pe site a unor fotografii purtand hainele lor dar nu a raspuns nimeni "invitatiei"... Ar fi fost fain de vazut si cum se asaza pe diferite "constitutii"! Cred ca cea rosie e pe primul loc in topul meu!

    Pupicei multi, draga Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, este ideal sa vezi cum arata o rochie pe o anumita tipologie! Sper sa se profite de aceasta optiune! Te pup Ilda draga!

      Ștergere
  5. Daca m-ar ajuta fizicul le-as purta pe toate si ceva in plus adica pe asta , care s-ar putea sa imi vina totusi un XL :))
    http://www.zaful.com/color-block-print-sleeveless-maxi-dress-p_59181.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumoasa e rochia pe care ai ales=o! Imi place maxim! Te pup cu drag Lamiita!

      Ștergere