Oliver Munn accesoriul mamicilor din generatia Y

Dragilor, voi stiti ca eu sunt mama...si cele care nu stiti aflati acum! Ei bine, da, sunt...dar una extrem de emotionata atunci cand vine vorba de copii, paranoica sa nu i se intample ceva minunii, atenta la cele mai mici si absurde poate detalii din viata fetitei mele! Caut intotdeauna sa ii ofer ceea ce este mai bun si sa-i fac viata fericita si sper din tot sufletul ca ea sa se simta asta!




Asa ca atunci cand am aflat despre wrap-urile Oliver Munn, m-am gandit sa impartasesc si cu voi informatia, cred ca la un moment dat veti aprecia utilitatea ei. Eu mi-as fi dorit sa stiu despre ele si sa le folosesc acum sase ani!




Filosofia din spatele baby wrapurilor si a ring slingurilor este una extrem de frumoasa si emotionanta.  Se spune ca nevoia copiilor de a fi tinuti in brate este la fel de reala ca foamea si somnul.



 
"Mi-am cumparat primul wrap inca din timpul sarcinii si l-am iubit inca din prima clipa. Pentru ideea pe care o promoveaza. Pentru bonding-ul  pe care il creaza intre parinte si copil. Venirea pe lume a unui copil reprezinta pentru generatia noastra primul pas catre maturitate. Generatia noastra de parinti are un spirit aparte de a creste copiii; pare ca am invatat din greselile parintilor nostri, suntem dedicati faptului ca vrem sa crestem oameni extraordinari, si ne luam ”jobul” in serios.

Oliver Munn a aparut din nevoia mea ca parinte. De a purta ceva care ma reprezinta, care se potriveste ca un accesoriu lipsa in garderoba. Iar piata existenta ofera un concept bun cu o executie dezamagitoare, cum spune publicitarul. Motiv pentru care nu se bucura de atentia cuvenita in industria de fashion." - povesteste Raluca Hanganu, owner Oliver Munn.




Prima colectie Oliver Munn este din matase raw din India, in si bumbac organic. E o linie basic tocmai pentru a putea fi usor de accesorizat. Ce aduce in plus este calitatea materialelor, atentia la detalii si colectia special creata pentru barbati.    




Observatia generala este ca barbatii au o oarecare reticenta a in a purta wrapuri, crezand ca asta e o treaba de mama. Apoi odata ce il poarta, il poarta cu mandrie, asa ca ne-am gandit sa ii incurajam.
 
Oliver Munn nu isi propune sa reinventeze baby wrapul sau ring sling-ul, ci doar sa ofere o alternativa din materiale pretioase. Ce isi propune in schimb, Oliver Munn este sa atraga atentia asupra frumusetii lucrurilor simple… cum ar fi copilaria.




Voi ce parere aveti? Ati folosit wrap-uri, le cunoasteti, stiti pe cineva in jurul vostru interesat de subiect? Va astept cu drag, parerile, impresiile, ca intotdeauna!

KISSES!

 

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Faine pozele, cu energie pozitiva! :) Eu stiu proaspete mamici sau viitoare mamici din blogosfera (si nu numai), le poate fi utila informatia! Multumesc pentru prezentare! :)

    Hugs and kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag, la asta m-am gandit si eu! Sunt multe mamici care pot gasi informatia folositiare! Te pup draga mea Ilda!

      Ștergere