SVR Hydraliane pe Optimashop.ro

Dragilor, va tot spun cat de importanta este ingrijirea...nu doar ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca am convingeri profunde bazate pe tot ce am vazut si experimentat de-a lungul anilor ca medic! Cred in expertiza pe care ti-o dau cercetarea si studiile efectuate de-a lungul anilor, asa ca astazi va povestesc despre noua lansare SVR Hydraliane! Voi trebuie sa aveti toate datele pentru a putea lua o decizie in cunostinta de cauza!

Peste 50 de ani de experienta in cercetare si dezvoltare de produse dermatologice se afla la baza reputatei marci pariziene SVR, a carei misiune este aceea de a imbunatati conditia tuturor tipurilor de piele si de a dovedi ca frumusetea incepe cu un ritual corect de ingrijire, adaptat particularitatilor si nevoilor tenului. Sezonul acesta, Laboratoatele SVR dezvaluie o noua gama dermato-cosmetica, menita sa ridice stacheta in ceea ce priveste ritualul de hidratare al pielii: Hydraliane.

Apa reprezinta o sursa vitala a vietii, iar calitatea acesteia influenteaza atat starea de sanatate a organismului si modul de functionare a mecanismelor interne, cat si estetica infatisarii (aspectul pielii, gradul de fermitate, luminozitatea, supletea etc). Ridarea prematura, inflamatiile localizate, fragilizarea treptata, trasaturile accentuate, imperfectiunile vizibile, constituie doar cateva consecinte ale unui ten “insetat”, privat de substantele care hranesc pielea si care o ajuta sa infloreasca zilnic in fata oglinzii. Deshidratat si lipsit de seva tineretii, tenul se ofileste asemenea unei plante uitate in glastra, devenind ca un pergament cenusiu, fisurat si casant.

Actul hidratarii are in vedere imbunatatirea calitatii epidermei, iar Laboratoarele SVR au reusit sa puna la punct nu doar o gama de produse cu rol emolient si calmant, ci un adevarat concentrat de frumusete, capabil sa reproduca functiile naturale de hidratare ale pielii: prima apa fizio-adaptata ce asigura o hidratare continua pe tot parcursul zilei. Secretul SVR Hydraliane, consta in formula unica bazata pe un procent ridicat – 60% - de apa complet isotonica din punct de vedere fiziologic, de o puritate absoluta (provine de la izvoarele termale Plateau de Langres din regiunea franceza Cote d'Or) si de 100 de ori mai concentrata in oligo-elemente esentiale pielii (magneziu, zinc, mangan) fata de apele termale clasice. 

Odata cu inaintarea in varsta, capacitatea celulelor de a retine apa se diminueaza, insa Laboratoarele SVR au identificat modalitatea ideala prin care abilitatea de auto-hidratare a pielii poate fi imitata si mentinuta la cote optime (apa fizio-adaptata este cuplata cu zaharuri fiziologice care contribuie la reglarea echilibrului hidric, prevenind deplasarea apei in afara celulelor), rezultatul dupa cateva saptamani de utilizare a produselor fiind lesne observabil: un ten vizibil intinerit, radiant, sanatos, ferm, echilibrat si tonifiat.

Noua gama SVR Hydraliane este alcatuita din doua creme hidratante de zi, cu texturi adaptate atat tipurilor de ten uscate/cu tendinta atopica cat si celor mixte, si din doua creme BB in variantele Light si Medium.

SVR Hydraliane Lejere – crema cu textura lejera, revigoranta si non-grasa, a fost conceputa special pentru tenul normal spre mixt care se confrunta cu senzatii de disconfort sau care este fragilizat. Absorbita rapid in piele, SVR Hydraliane Lejere confera tenului un aspect catifelat, netezeste liniile fine, permite o mai buna fuziune cu pielea a produselor de machiaj si o rezistenta sporita a acestuia de-a lungul zilei, efectele hidratarii fiind unele imediate, intense si de durata.




SVR Hydraliane Riche – crema intens hidratanta pentru piele uscata, invaluie tenul intr-o mantie protectoare si reconfortanta, contribuind totodata la refacerea barierei cutanate, la fortifierea epidermei si la imbunatatirea calitatii pielii prin sporirea rezistentei acesteia in fata agresorilor externi si a stresului oxidativ. Cu o textura bogata, insa extrem de placuta si usor absorbita de epiderma, SVR Hydraliane Riche nu lasa o pelicula grasa la suprafata tenului, constituind o excelenta baza de machiaj.




SVR Hydraliane BB Creme (Light si Medium) alatura proprietatile hidratante ale unei creme non-comedogenice si hipoalergenice inalt performante, cu cele ale unui produs de machiaj, menit sa atenueze discoloratiile si imperfeciunile, sa uniformizeze pielea si sa ii confere un aspect natural si radios. La baza formulei se afla 40% apa adaptata fiziologic pentru o hidratare continua si de durata, zaharuri fiziologice cu rol de captare si mentinere a apei in celule, pigmenti ce reflecta lumina (efect radiant instant) si SPF 20 (sistem de filtre solare UVA/UVB, fara octocrileni) ce protejeaza tenul de efectele radiatiilor UV, prevenind imbatranirea prematura si formarea de pete pigmentare. Gratie texturii fine, non-grase, usor de aplicat intr-un strat omogen, SVR Hydraliane BB Creme poate fi utilizata atat direct pe tenul curat, cat si peste crema zilnica.






Produsele din gama SVR Hydraliane sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in farmacii, cat si in magazinul online www.optimashop.ro.


Preturi SVR Hydraliane:

SVR Hydraliane Lejere – 45 lei
SVR Hydraliane Riche – 45 lei
SVR Hydraliane BB Creme - 45 lei

Voi ati incercat pana acum vreun produs SVR? Sunt curioasa sa aflu si parerea voastra, daca va tenteaza sau nu sa incercati noua gama! Va astept cu drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

3 comentarii: