THE DENIM by C&A

Dragutelor, au fost reducerile, inca mai sunt in unele magazine, dar bineinteles ca si colectia de toamna si-a facut simtita prezenta!

C&A începe sezonul de toamnă/iarnă cu anunţul că noua colecţie de jeanşi intitulată THE DENIM este acum în magazine. THE DENIM este o colecție care oferă croieli, măsuri şi modele pentru toate siluetele și a fost certificată de către Alvanon, expertul în tipare şi croieli la nivel global.

C&A este de părere că fiecare persoană are dreptul să arate şi să se simtă bine în blugi, indiferent de mărime, vârstă sau forma corpului. Perechea potrivită jeans care se adaptează perfect corpului are puterea de a o face pe aceasta să se simtă frumoasă şi încrezatoare - indiferent de siluetă.

Cu toate acestea, găsirea perechii ideale de jeans poate fi o provocare mai ales pentru femei, fiecare tip de siluetă având nevoie de un tipar special pentru ca celebrul material să se transforme în perechea de jeans perfectă.




Concentrându-se pe formele corpului, noua colecţie C&A THE DENIM, oferă o gamă extrem de diversificată de croieli şi modele. De la ţesătura din care sunt fabricaţi, la detaliile de la betelie sau croiala pe picior şi finisajele fine - toate au fost proiectate pentru a spori confortul la purtare şi pentru a se aşeza pe perfect.

Totodată, noua linie C&A THE DENIM oferă opÅ£iuni ÅŸi în ceea ce priveÅŸte gradul de prespălare al jeanÅŸilor. Astfel că , atât pentru colecÅ£ia de damă cât ÅŸi pentru cea de bărbaÅ£i, există 3 tipuri de prespălări din care rezultă 3 nuanÅ£e de jeanÅŸi: the dark blue (bleumarin închis), the mid blue (bleumarin) ÅŸi the light washes (albastru deschis). 

O noutate pentru compania C&A o reprezintă şi ţesătura inovatoare knitted indigo . Aceasta combină confortul tricotului cu aspectul denimului autentic pentru un look casual, comod şi modern.

Dintre noile croieli THE DENIM disponibile în magazinele C&A amintim: THE SKINNY, THE SUPER SKINNY, THE BOYFRIEND, THE BOOTCUT, THE SLIM, THE STRAIGHT dar ÅŸi croielile vedetă THE SKINNY with PUSH UP , THE SKINNY with KNITTED DENIM  sau THE STRAIGHT with COMFORT WAIST .

Cine nu iubeste jeansii?! Sincer, nu cred sa existe vreo persoana care sa nu ii aiba in garderoba! Asa ca daca sunteti curiosi sa incercati aceasta noua colectie, o gasiti de acum in magazine! Si dati-mi si mie de stire daca va cumparati ceva!

KISSES!


CONVERSATION

3 comentarii:

  1. :)))))) Eu nu am avut niciodata jeansi . Fiind mereu mai XXL ... am evitat , nu imi gaseam , inainte se procurau doar adusi de afara , ori nimeni nu aducea marimi mari ... apoi m-am resemnat si nici ca am mai incercat desi acum sigur as gasi , dar stiu ca nu m-ar avantaja si mai bine , NU . Va admir pe voi cele cu trup frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca fiecare trebuie sa poarte ceea ce ii place si considera ca o avantajeaza! Nu e nici o tragedie ca nu ai jeansi! Te pup draga mea!

      Ștergere