Back to School cu LC Waikiki!

Incepe scoala...nu stiu daca sa fiu entuziasmata, am emotii pentru Beatrice care incepe si ea clasa 0. Dar pentru ca anul scolar trebuie sa inceapa asa cum se cuvine, copiii au nevoie intotdeauna de haine noi. Iar pe mine, va spun cu mana pe inima, Waikiki ma salveaza intotdeauna. Cred ca mai bine de 80% din hainele lui Beatrice sunt de la ei!

LC Waikiki își pune amprenta asupra noului an școlar prin gama variată de produse și modele ce dau tonul tendințelor acestui sezon pentru copiii și tinerii ce țin pasul cu moda la fel ca și cu școala și nu doresc să facă niciun compromis când vine vorba de stilul lor vestimentar.




Specific adolescentelor îndrăgostite de modă
 
Pe lângă salopetele ce au revenit în tendințe, blugii din denim, fustele plisate și cele în carouri, gențile de piele din noua colecție Cool School fac impresie, iar armonia de nuanțe alb-negru atrage atenția asupra colecției Black&White. Pe de altă parte, pentru adolescentele care adoptă un stil sportiv, pantalonii de trening din material fin sunt purtați cu topuri în culori neon. Gecile în culori vii dau efectul final. Colecția include de asemenea, tricouri polo, pulovere și jachetele tricotate pentru cele care preferă stilul clasic.
 
BăieÈ›ii care urmăresc ultimele tendinÈ›e își găsesc garderoba la LC Waikiki 

Tinerii care vor să se simtă în același timp comfortabil și chic, nu trebuie să rateze noua colecție Cool School. Bluzele cu imprimeuri pot fi purtate cu blugi rupți sau pantaloni colorați, în timp ce combinațiile de cămașă cu pulover tricotat aduc o notă de eleganță colecției. Aceste combinații sunt completate cu veste din fâș. Tonurile de gri și armonia de nuanțe alb-negru se remarcă pe bluzele cu imprimeuri și pe blugii din Colecția Black&White. Pentru cei care sunt în pas cu tendințele modei inclusiv când fac sport, treningurile purtate cu partofi sport colorați atrag atenția.




Micii fani ai modei nu au fost nici ei neglijaÈ›i 

Modelele colorate și distractive sunt deja pe rafturile destinate fetelor și băieților interesați de modă încă de la vârste fragede. Pantalonii de blugi sau colanții cu model sunt purtați cu bluze cu imprimeuri de către fetele care doresc să se îmbrace comfortabil. Elementul cheie al acestor combinații sunt vestele din fâș. În timp ce treningurile și tricourile pentru băieți atrag atenția, pantofii sport colorați fac impresie, fiind cele mai distractive piese din colecție. Fetele, pentru care este foarte important să fii chic, pot combina pantalonii scurți colorați și fustele din șifon cu cămăși. Pe de altă parte, băieții pot combina pantalonii colorați cu jachete și suprapuneri de cămăși și tricouri și pot adăuga o notă distinctivă stilului lor purtând papioanele cu modele.




Voi de unde va imbracati pentru intoarcerea la un nou an scolar? Ati trecut vreodata pragul LC Waikiki? Va astept, ca intotdeauna, cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu