Geluri de duş STR8 pentru personalităţi puternice

Astazi vin cu noutati si pentru barbatii din viata noastra!

STR8, brandul dedicat bărbaţilor, oferă o gamă bogată de geluri de duş, în funcţie de nevoile şi preferinţele fiecărui gentleman. Sezonul cald este împrospătat cu gamele Fragrance şi Performance, ambele oferind o experienţă senzorială parfumată ce se întinde pe durata întregii zile.

Gama Performance Hair + Body
este dedicată bărbaţilor activi, mereu în mişcare şi care au nevoie de un boost de energie şi de o senzaţie de prospeţime îndelungată. Gelurile de duş Performance Hair + Body oferă o dublă experienţă fresh, pentru corp şi păr. Acestea oferă o îngrijire optimă şi o aromă puternic masculină. Gama include 6G Force, Aqua Breeze, Lime Peak, Oxygen Burst şi Power Zone, fiecare corespunzând unui anumit tip de păr. Produsele se regăsesc în variantele 250 sau 400 ml – preţuri recomandate: 9 lei, respectiv 12 lei.




6G Force îmbină puterea celor 6G: goji berry, guarana, ginseng, ghimbir, guava şi green coffee (cafea verde). Ingredientele au un efect de reîncărcare a bateriilor, iar aroma condimentată energizează simţurile. 6G Force Hair + Body este potrivit pentru o curăţare în profunzime a scalpului şi părului.

Aqua Breeze conţine provitamine menite să revitalizeze pielea obosită şi spiritul însetat de adrenalină şi este potrivit pentru toate tipurile de păr.




Lime Peak este un mix de extract de mentă şi lime şi este adecvat părului cu tendinţă de îngrăşare.
Oxygen Burst cu mentă are un efect răcoritor, împrospătând de la prima atingere trupul, scalpul şi părul.
Power Zone tonifiază prin puterea mineralelor şi ajută la întărirea firului de păr.


Gama Fragrance se adresează bărbaţilor cu personalităţi puternice, iar gelurile de duş completează linia de parfumuri STR8: Red Code, Original, Oxygen Adventure, Freedom, On the Edge si Rebel . Pentru bărbaţii STR8, parfumul este cartea de vizită cu ajutorul căreia câştigă negreşit.

Red Code este pentru cei care trăiesc intens şi pentru care fiecare provocare este un cod cifrat cu miză mare. Gelul de duş are o aromă condimentată de cardamom, lavandă, cimbru, îmblânzită de ananas, grapefruit şi seminţe vanilate Tonka.




Încrezător în forţele proprii, cuceritor, bărbatul clasic optează pentru aroma Original. Gelul de duş are un parfum de mentă răcoritoare mixată cu busuioc şi cardamom ce condimentează atitudinea şarmantă a acestuia.




Gelul de duş Oxygen întruchipează bărbatul dinamic cu un aspect fresh şi care miroase a mandarină, mentă şi lavandă.

Pentru cei dependenţi de adrenalină şi necunoscut, gelul de duş Adventure îmbină vanilia cu energia citricelor şi aroma caldă a lemnului şi a ambrei.

Bărbatul pentru care libertatea este calea către fericire este transpus în parfumul gelului de duş Freedom. Personalitatea sa este condimentată cu ghimbir şi piper roz, în timp ce mandarina şi cedrul îi conferă rafinamentul celui care ştie cum să obţină ce doreşte.

On the Edge este gelul de duş al bărbatului imprevizibil, al cărui şarm constă în spontaneitatea sa. Caracterul său jovial are parfum de lavandă intrigantă, migdală dulce ce contrastează cu aroma naturală a muşchiului şi un mix de bergamotă cu măr.

Bărbatului sigur pe sine şi nonconformist i se potriveşte Rebel, gelul de duş cu parfum inspirat de puterea libertăţii individuale şi de mozaicul mediului urban. Notele de măr şi grapefruit, cele de mandarină, lămâie şi bergamotă împreună cu vanilia şi ambra definesc parfumul perfect pentru personalităţi complexe
.
Gelurile de duş din gama Fragrance sunt disponibile în varianta 250ml sau 400ml – preţuri recomandate: 9 lei, respectiv 12 lei.

Trebuie sa recunosc ca sotul meu s-a indragostit de varianta 6GForce! Il foloseste non-stop si adevarul este ca si mie imi place, ha, ha!

Partenerii vostri ce varianta prefera? Asta in cazul in care au una preferata, evident ...Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu