Ia în bagaj îngrijirea de la NIVEA!

Dragutelor, trebuie sa va spun ca sunt tare, tare bucuroasa! De ce? Pentru ca au aparut in sfarsit si variantele mini ale produselor Nivea in Romania! Eu le cumparam tot timpul din Ungaria cu ani in urma si imi erau extrem de utile in calatorii!




Femei fiind, știm că bagajul pentru vacanță/weekend nu poate fi niciodată gata, nici chiar pe picior de plecare. De multe ori ajungem să adăugăm prea multe, apoi să ne răzgândim, ca în final să rămână și mai multe. Produsele de îngrijire au locul lor rezervat, însă de multe ori recipientele prea generoase ne dau bătăi de cap.





NIVEA îți vine în ajutor cu trei produse în varianta mini, pentru ca tu să lași îngrijirea pielii în seama experților și să te bucuri de vacanță. Gelul de duş NIVEA Creme Care, cu o formulă de îngrijire delicată  cu  pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive, îți va lăsa pielea piele curată şi catifelată, în timp ce crema de uz general NIVEA Care îți va hrăni  pielea intens, pentru ca tu să te bucuri de 100 % hidratare şi 0% senzaţie grasă. Pentru o îngrijire completă a pielii tale, foloseşte deodorantul NIVEA Invisible for Black&White Clear ce oferă protecţie delicată, invizibilă şi eficientă împotriva transpiraţiei timp de 48 de ore, lăsându-ţi pielea parfumată şi catifelată.


Voi folositi variante mini ale produselor preferate? Va astept cu drag parerile!



 KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu