In dungi...

Prima mea zi de vacanta...este intotdeauna nedormita...Noaptea dinaintea plecarii e intotdeauna dedicata bagajelor, asa ca va rog sa fiti blande cu fata mea cenusie! Dar nu a mai contat nimic, va imaginati, atunci cand am ajuns in paradis...Am asteptat mult vacanta, nici macar nu stiam daca voi reusi sa-mi iau o saptamana de vacanta si va asigur ca aveam nevoie de ea...a fost un an extrem de greu si provocator pentru mine...Mi-am schimbat jobul pe care il iubeam cu meseria pentru care m-am pregatit o viata si pe care o ador!!! Dar drumul pana aici a fost greu, extrem de greu, plin de incercari si m-a cam epuizat, asa ca da, aveam nevoie sa-mi reincarc bateriile.

Am ales, ca si anul trecut un hotel ultra all inclusive in Turcia, de data aceasta in Belek. Am ales un hotel dedicat copiilor, Ela Quality se numeste si este genial ca si concept pentru familiile cu copii, mai ales pentru cei care au bebelusi dar si pentru Beatrice a fost super potrivit...Am regretat in secunda urmatoare ca l-am ales, paranoica din mine s-a temut sa nu se imbolnaveasca fetita in timpul sejurului fiind atatia copii, dar m-am panicat gratuit, nu s-a intamplat nimic rau...

Voi mai reveni cu detalii despre hotel, poate cineva va fi interesat de conceptul hotelului, dar nu vreau sa ma lungesc acum foarte mult, sunt prea multe de povestit!


















Veselie la malul marii...cum altfel?! Pentru asta sunt vacantele, iar faptul ca Beatrice a fost maxim de incantata si anul acesta, dupa ce se indragostise de hotelul de anul trecut si voia sa mergem tot acolo, m-a facut sa-mi dau seama ca am facut o alegere excelenta!






Cu soarele in ochi nu e prea funny...










Tinuta mea de plaja a fost compusa in aceasta zi din:
-pantaloni scurti: - Specchio
-tricou: - New Yorker
-slapi: - Grendha
-costum de baie: - Calzedonia

De fapt toate costumele de baie de anul acesta au fost Calzedonia...Pur si simplu le iubesc si mai voiam vreo cateva pe langa cele 7 care si-au facut loc in bagajul meu, dar nu am mai gasit marimi, etc...Dar sa va spun cum procedez eu...Cumpar costumele de baie, respectiv lenjeria Intimissimi numai la reduceri! Ce sens ar avea sa-mi iau doar trei costume cand pot lua 6 la 50% reducere?!

Voi ce branduri preferati pentru costumul de baie? Poate fac si eu noi descoperiri, pentru ca recunosc ca sunt fooooarte conservatoare...Cand sunt convinsa ca fac alegerea potrivita nu prea mai caut in alta parte...

Va astept cu drag parerile si sugestiile!

KISSES!



CONVERSATION

6 comentarii: