Aurora Collection by CND


Dragilor, astazi vin cu noutati pentru iubitoarele lacurilor de unghii!

Descopera frumusetea peisajului mirific al tundrei arctice cu cea mai noua colectie CND – Aurora, ce reuneste pasteluri stralucitoare si nuanÈ›e suprarealiste glaciare. 

 “In acest sezon, tendintele in nail design aduc in prim-plan o esenta cristalina cu finisaje stralucitoare de gheaÈ›a. Formele variaza de la migdala eleganta si subÈ›ire, pana cea patrata, dar naturala si subtila, cu straluciri ce evoca sclipirea apusului de soare peste zapada. ” spune Jan Arnold, Co-fondator & Style Director CND.




Culorile din colectie (Nordic Lights, Winter Glow, Glacial Mist, Tundra) sunt disponibile atat in varianta Shellac pentru 14 zile+   de unghii perfecte sau Vinylux, pentru femeile care isi doresc versatilitate si nuante noi in fiecare saptamana.

Pret recomandat de vanzare Vinylux – 56 lei
Pret recomandat de vanzare Shellac – 176 lei

SHELLAC, primul lac semipermament, iti ofera 2 saptamani de stralucire intensa. Se aplica precum un lac. Se poarta ca un gel. Se indeparteaza in cateva minute!

VINYLUX este o adevarata descoperire tehnologica; un lac de unghii care rezista timp de o saptamana si arata impecabil!. Expunerea la lumina naturala sigileaza culoarea, creand un strat foarte rezistent si durabil. Vinylux se usuca foarte rapid, fara a fi nevoie de lampa UV, arata spectaculos si isi mentine stralucirea in timp.

*Produsele sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa si in saloanele selectionate.

Ati incercat pana acum vreun lac de unghii CND? Daca da, cum vi s-a parut?

Va astept cu drag impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu