Beach dress!


V-ati plictisit sa vedeti imagini din vara? Eu sper ca nu, pentru ca mai am!!! Adevarul este ca mie nu imi vine sa ies pe frigul asta la pozat! Nu ma inspira cu nimic, desi imi place sa cred ca nu ma imbrac plicticos nici pe vremea asta. Aleg intotdeauna macar un element mai altfel!

In fine, revenind la vara in care am ramas cantonata, astazi una dintre rochitele de plaja pe care le iubesc tare mult!

Din bumbac, cumva fara spate, lejera, cu niste cristale aplicate in partea din fata, ma reprezinta in totalitate! Bineinteles scurta, cum poate fi o rochie de plaja?! Eu oricum nu ma incadrez la categoria imbracata pana la gat, haha!


































Voi ce spuneti, nu ati vrea sa fiti undeva la soare acum, cu briza marii in par si soarele incalzindu-va usor?

Va astept cu drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Vai .......ce poze frumoase !!!!!!!!!!!!!! Ce dor mi-a venit de vara,de soare ,de apa, de flori ,ce flori superbe ai in poze.Am derulat de 3 ori pozele si parca iar le-as mai derula . Cand ma uit afara si vad cat de urat este ,ma reintorc si ma uit la pozele tale . Pe pup,draga mea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult draga mea! Ma bucur ca iti plac pozele, asta e si ideea mea cand vad vremea asta, sa o mai indulcesc cumva! Pup!

      Ștergere
  2. Pozele tale chiar mi-au adus aminte de vacanta la mare si parca am simtit brusc mirosul marii ;)), am simtit briza marii si am suspinat dupa costumul de baie :-)
    Foarte interesant blog-ul ;)
    Te pup!
    Oana Podaru :-)
    P.S: i can keep a secret ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult Oana! Ma bucur daca iti place blogul meu.
      Si eu ofetez dupa vacanta si costumul de baie! Asa as vrea la mare, la soare intr-o vacanta, dar ma rog, e bine si la cabinet, haha! Pup!

      Ștergere