News, news from The Body Shop!

Dragutelor, astazi vin cu noutati de la The Body Shop!

Un parfum nou Black Musk, parfum care exprima senzualitate, incredere in sine, seductie..si-a facut aparitia. Au fost mixate note lemnoase si boabe de vanilie cu o supradoza de mosc pentru a crea partea aceasta neagra, senzuala. Para, florile si citricele aduc lumina si creaza contrastul.




Atat apa de toaleta cat si cea de parfum din gama Black Musk contine alcool organic obtinut prin programul Community Fair Trade din trestie de zahar cultivata de cooperative in America de Sud. In Cotopaxi, Ecuador, micii fermieri replanteaza copacii dezvoltand agricultura organica. Acest lucru ii ajuta sa-si dezvolte
afacerile in timp ce protejeaza sustenabil pamantul.

Adjusting Drops-o noua revelatie in sfera make-upului, o picatura care iti transforma fondul de ten intr-o nuanta doar a ta!




Cu 7000 de tipuri diferite de ten in toata lumea, nu e de mirare ca femeile se straduiesc sa gaseasca nuanta potrivita de fond de ten. De aceea au fost create noile Shade Adjusting Drops, o solutie inteligenta, simpla, eficienta, asa ca nu va mai trebui sa te multumesti cu nuanta ‘aproape perfecta’.




Doar adaugi o picatura in fondul tau de ten si vei crea o nuanta unica doar a ta. Aceasta revolutie in personalizarea culorii te pune PE TINE in control - nuanta perfecta este la o picatura distanta.

 Ultima dar nu cea din urma aparitie...Fond de ten Fresh New Foundation




Formula sa usoara, ce lasa tenul sa respire este infuzata cu apa de trandafir englezesc si aloe vera 100% organica pentru o senzatie de hidratare si prospetime. Nu blocheaza porii si este recomandat chiar si tenului mai sensibil.

Alegerea nuantei fondului de ten era pana acum o experienta descurajanta, acum este o invitatie la o calatorie in jurul lumii. Cele 8 nuante (disponibile in Romania, din 16 in toata lumea) semi-mate, sunt inspirate de natura intr-un spectru larg. De la cele mai deschise – Kyoto Blossom, la cele medii –Sahara Light la cele mai inchise –Atlas Dune.

Combinatia de pigmenti de o puritate ridicata confera tenului un aspect semi-mat si o subtila stralucire sanatoasa. Cu o acoperire light-to-mediu, culoarea pe care o aplici dimineata se pastreaza pe toata durata zilei.

Cum vi se par noutatile? Care dintre ele va tenteaza? Recunosc ca parfumurile sunt slabiciunea mea iar pe acesta chiar l-am incercat si miroase....ademenitor! Sigur faci muuuulte victime purtandu-l! Sunt insa foarte curioasa de acest mod de a obtine fondul de ten perfect! Chiar as vrea sa vad daca functioneaza!

Daca le-ati incercat si aveti o parere, va astept cu drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu