RESIST 1% RETINOL BOOSTER BY PAULA’S CHOICE

Dragutelor, astazi o scurta informare despre un produs nou aparut la Paula's Choice. Nu l-am incercat, nu stiu mai multe despre el decat ce ne transmite producatorul! Dar poate sunteti interesate!

De ce este unic acest produs?

Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster potențează beneficiile anti-aging oferite de crema ta hidratantă. Ingredientul activ retinol în concentrație mare împreună cu un complex de ingrediente dovedite anti-aging lucrează pentru a stimula colagenul, a repara daunele cauzate de radiațiile solare și a obține un ten cu aspect mult mai tânăr și mai sănătos.

Cui îi este potrivit acest produs?




Resist Anti-Aging 1% Retinol Booster este formulat pentru oricine dorește să amelioreze distrugerile cauzate de radiațiile solare (riduri profunde, pete maro, discolorații ale pielii și lipsa fermității). De asemenea, este excelent pentru persoanele care au tendințe acneice sau chiar acnee. Ca orice alt produs Paula’s Choice, formula este 100% fără parfum și alcool și nu a fost testat pe animale.

Cât de repede voi vedea rezultate?

Majoritatea persoanelor observă o ameliorare a texturii pielii, ameliorare a aspectului ridurilor și a porilor dilatați în doar câteva zile. În următoarele săptămâni vei observa o reducere a pustulelor, a petelor post acnee, a petelor maro și o piele mai fermă. După 2-4 luni de folosire constantă (împreună cu protecția solară aplicată zilnic și acidul exfoliant BHA sau AHA, în funcție de tipul tău de ten) vei vedea o schimbare dramatică în aspectul și textura tenului tău – vei obține un ten cu aspect mai tânăr, cu o textură mai netedă, o
culoare mai uniformă, pori mai puțin dilatați și lipsa pustulelor.

Suna bine, asa-i? Ce spuneti, sunteti tentate sa il incercati? Ce alte produse de la Paula's Choice ati incercat? Au functionat?

Va astept cu mare drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu