Rosu si alb, atat de clasic!

O noua zi cu soare, sa ne imaginam ca suntem in vacanta...ce spuneti? Doar cateva rochite si inchei sezonul de vara ca doar vine Craciunul, nu?

O rochita de plaja din dantela si voal! Iubesc dantela, as purta-o oriunde. Cand privesc imaginile astea ma tot gandesc cum sa fac sa mai plec intr-o vacanta! Hmmm, nu se va intampla, asa ca asta e, trebuie sa ne impacam cu ceea ce putem face...

Astazi m-am trezit gandindu-ma la zona asta de beauty in care ma mai invart si eu din cand in cand...

Toata dimineata mi-au venit in cap imagini de la unele evenimente la care am participat, fotografii vazute pe FB ale unor bloggerite si fara sa am vreo intentie sa fiu rautacioasa, m-am tot gandit de ce raman oamenii cantonati intr-un anumit tip de vestimentatie , care era la moda acum vreo 10 ani cel putin...Mi-am amintit cuvintele unei doctorite tare dragi mie, care in prag de pensionare fiind, spunea ca recunosti o persoana ca a imbatranit dupa cum se imbraca, nu mai e preocupata de culori, poarta acelasi stil de lucruri pe care le purta in tinerete, nu mai schimba nimic, nu se mai ingrijeste...Asa este...

Afirmatiile mele pot da nastere la polemici, dar credeti-ma ca nu trebuie sa ai munti de bani ca sa fii in ton cu timpul pe care il traiesti. Aveam in facultate o colega care nu investea bani multi in haine dar era tot timpul cea mai imbracata si mai actuala si ce e foarte important, hainele ei nu aratau ieftin.

Eu stiu ca nu haina face omul, dar atunci cand sustii ca tu traiesti din imaginea ta, atunci trebuie sa fii intr-un anume fel, sa inspiri, sa aduci un suflu proapat! Din pacate acest lucru eu nu il prea regasesc. Pe de alta parte este firesc sa nu ai cu ce sa te imbraci daca tu nu faci altceva decat blogging, pentru ca din asta nu poti trai, poate cei mari, care sunt cativa in Romania. In rest nu mananci farduri, creioane, rujuri sau creme. E o zona foarte, foarte prost remunerata, daca cineva primeste si vreun ban din asta, recunosc, ca eu nu primesc. Slava Domnului ca nu ma bazez pe blogging, muncesc foarte mult si am facut-o intotdeauna...Bloggingul este doar o pasiune pe care mi-o pot satisface.

Dar daca totusi nu ai bani de haine, totusi consider ca ingijita si curata ar trebui sa fii, mai ales daca te auto-intitulezi blogger, de beauty sau de fashion...Iar parul curat face parte din ecuatie, transpiratia trebuie combatuta cu toate armele, altfel...Reguli valabile de altfel pentru oricine, nu neaparat pentru un blogger, dar cu atat mai mult daca intri in aceasta categorie!

































Credeati ca ati scapat de pozele cu pisici? Oh,  nuuuu, le smotoceam zilnic...












Am purtat:
-rochie: - Intimissimi
-slapi: - via Miniprix

Va astept cu mare drag parerile, opiniile...Mi-ar placea sa stiu care sunt asteptarile voastre vis-a-vis de un blogger...Cum credeti voi ca ar trebui sa fie, sa arate un blogger...

KISSES!



CONVERSATION

6 comentarii:

  1. You re so beautiful!
    Beautiful look and decor too!
    Wish you a nice week!
    http://helenamybeauty.over-blog.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt de parere ca nu trebuie sa te incadrezi intr-un anumit standard pentru a fi denumit blogger, blogger e oricine care scrie pe un blog. Curatenia tine de bun simt si asta e altceva. :)
    Sunt fashion bloggeri care doar stilul vintage il abordeaza, astfel ca nu omul se schimba pentru a fi pe plac celorlalti ci cauta sau aduna o comunitate cu oameni cu aceleasi afinitati.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad atat de multe bloggerite neglijente, incat uneori nu te poti abtine sa comentezi...din pacate. Nu comentez stilul nimanui, asta este ceva personal.

      Ștergere