Top Beauty Trade Show

Dragilor, joi seara am avut placerea, onoarea de a participa la deschiderea Top Beauty Trade Show, evenimentul organizat la Top Line Shop.

Inaugurarea a fost la inaltime, multe vedete raspunzad invitatiei de a participa! Printre invitati s-au numarat: Valentina Pelinel, Corina, Adelina Pestrițu, Carmen Negoiță, Ellie White, Albertina Ionescu, Ileana Badiu, Anca Serea, Dana Săvuică, Anda Adam, Cătălin Botezatu, Geanina Ilieș, Adina Buzatu, Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu de la Amadeus, Bianca Ioniță, Mihaela Călin, Ilinca Obădescu, Sonia Argint Ionescu, Tili Niculae, Crina Abrudan, Florentina Opriș, Geanina Corondan, Andreea Dociu.

Cu totii am descoperit noutățile în materie de tratamente de îngrijire a pielii, a părului, precum și noile produse de hairstyling, de machiaj și noile colecții de lacuri de unghii.

Un adevărat paradis al produselor cosmetice, dedicate atât femeilor, cât È™i bărbaÈ›ilor, în magazinul TopLine regasim unele dintre cele mai prestigioase marci: Joico, Moroccanoil, American Crew, Goldwell, Tigi, Vitality’s, Academie, Babor, Guinot, BDR, CND, OPI, Kryolan, etc iar discounturile au fost de până la 80%.

Am luat cu asalt  rafturile pline de produse cosmetice de top, aflate la preÈ›uri impresionant de avantajoase, am fost consiliati de specialiÈ™tii TopLine pentru a lua deciziile  ideale È™i am asistat la finala unui concurs de make-up È™i de nail art, în cadrul caruia specialiÈ™tii s-au întrecut în creativitate È™i profesionalism.

Respectând tematica Venezian Ball, Irina Căjvăneanu a câștigat locul 1 la concursul de make-up și body painting, iar Ioana Ghinea, locul 1 la concursul de nail design.
Juriul a fost compus din Cătălin Botezatu (designer), Mirela Vescan (make-up artist), Cătălina Stoica (nail expert Beauty District), Geanina Corondan (redactor-șef revista VIP), Nick Barna (make-up artist), Mircea Bărbulescu (designer și stilist).

S-au mai decernat și premii de popularitate, în funcție de impactul pe care creațiile concurenților l-au avut pe pagina de Facebook TopLine Europa, diplomele mergând către Georgiana Ramona Savu (make-up și body painting) și către Ana Maria Enache (nail design).




În cadrul finalei, prezentată de Christian Stan de la ADPM PR, a fost prezentat și modelul unei rochii din noua colecție semnată Cătălin Botezatu, Spirit of India, expusă pentru prima dată publicului la Haute Coiffure Paris, hairstylingul fiind realizat de Laurent Tourette, iar machiajul de către Mirela Vescan.

Diana Baicu, director TopLine Europa, a informat invitații referitor la cele mai importante noutăți ale Top Beauty Trade Show 2015 și a lansat, în premieră pentru România, serviciul Beauty Concierge, o echipă specializată în oferirea celor mai bune sfaturi de frumusețe, în conformitate cu nevoile clientului.


NOUTÄ‚ÈšILE TOPLINE

Invitații evenimentului Top Beauty Trade Show 2015 au avut ocazia să descopere nu doar discounturile spectaculoase ale produselor de top, ci și noile colecții aduse în România de Top Line.

MOROCCANOIL, Tratamentul la 125ml în ediție limitată

Tratament Moroccanoil este un produs ce are la bază uleiul de argan, care a revoluÈ›ionat industria de îngrijire a părului,  impresionând stiliÈ™tii È™i clienÈ›ii din lumea întreagă. Tratamentul Moroccanoil oferă baza perfectă pentru orice tip de coafură È™i toate tipurile de păr. Produsul vine cu o geantă Moroccanoil cadou.

Colecția de sărbători 2015, OPI STARLIGHT COLLECTION

OPI a lansat o gamă plină de eleganță și glamour, realizată în parteneriat cu Swarovski. Trendsetter în nail looks, OPI propune culori extraordinare, în nuanțe glitter, shimmer și metalice, însoțite de accesorii precum tatuaje temporare, stickere, inele și brățări pentru un look sofisticat. Colecția OPI STARLIGHT a fost lansată în exclusivitate la Top Beauty Trade Show 2015 și are prețul recomandat de 56 lei.

BABOR REVERSIVE SUPREME GLOW

PigmenÈ›ii ultra fini „glow-tech”, prezenÈ›i în cremele de față BABOR, sunt în trend È™i oferă tenului strălucire È™i tinereÈ›e.
Noul Magic Cream, REVERSIVE SUPREME GLOW (50ml, preÈ› recomandat de vânzare – 800 lei), este o cremă anti-îmbătrânire cu efect instant de strălucire. Cu textura sa inovatoare, spumă È™i pigmenÈ›i ultra fini „glow-tech” È™i Lumicol, un ingredient activ care intensifică strălucirea, acest produs-minune BABOR redă instant tenului luminozitatea tinerească. Formula REVERSIVE anti-îmbătrânire netezeÈ™te, catifelează È™i redă tinereÈ›ea tenului.

BABOR ADVENT CALENDAR

BABOR ADVENT CALENDAR reprezintă un tratament în 24 de pasi pentru un ten sănătos È™i strălucitor.  Fiecare din cele 24 de fiole conÈ›ine ingrediente active preÈ›ioase, pentru a avea, până la Crăciun, un ten perfect. Anul acesta Calendarul conÈ›ine È™i o fiolă DOCTOR BABOR Ultimate Glow Booster Bi-Phase Ampoule. BABOR ADVENT CALENDAR are preÈ› recomandat de vânzare de 482 lei.

GOLDWELL RED COLLECTION

Nuanțele Red, în trendurile acestui sezon, sunt prezentate de Goldwell în patru look-uri de invidiat: Violet Intens, Mahon Strălucitor, Roșu Îndrăzneț, Cupru Lucios. Sunt 9 nuanțe superbe, create pe baza tehnologiei Elumenated (culoare oxidativă combinată cu Elumen), pentru rezultate splendide, unice.

ghd platinum, noul styler fără compromisuri
ghd platinum  oferă rezultate extraordinare de styling în fiecare zi fără a compromite sănătatea părului. Tehnologia  inteligentă tri-zone™ menÈ›ine o temperatură mai sigură pentru păr în mod constant È™i uniform de la rădăcină până la vârf. Părul este stilizat într-o singură miÅŸcare, fără mare efort, oricine având astfel posibilitatea de avea cât un look nou în fiecare zi. ghd platinum are preÈ› recomandat de vânzare de 1269 lei È™i este disponibil în două variante: alb È™i negru.

ghd curve oferă bucle cu aspect profesional, uÈ™or de creat È™i foarte rezistente. Fie că îți doreÈ™ti bucle strânse sau largi,  ghd curve™ oferă o gamă largă de instrumente de styling pentru a se potrivi fiecărui tip de păr È™i de lungime. Dezvoltat de oameni de È™tiință din echipa ghd È™i oferind tehnologia certificata tri-zone™, ghd curve îți oferă bucle uimitoare, cu aspect sănătos È™i care durează. ghd curve are preÈ›ul recomandat de vânzare 1230 lei.

JOICO CURL

CURL, noua gamă pentru păr creț și ondulat de la JOICO, include produse precum:
Curl Sampon 300ml - preț recomandat de vânzare - 86 lei
Curl Conditioner 300ml - preț recomandat de vânzare - 90 lei
Curl Co+Wash 300ml - preÈ› recomandat de vânzare  - 90 lei
Curl Reanimating Mist 150ml - preț recomandat de vânzare - 83 lei
Curl Correcting Milk 150ml - preț recomandat de vânzare - 83 lei

ULTRATONE: FUTURA ULTRA PRO DREAMSHAPER:

ULTRATONE, liderul mondial în domeniul terapiilor estetice profesionale non-invazive, cu peste 49 de ani de cercetări stiințifice și tehnici medicale, a lansat B.E.S.T. Sistem de Tehnologii Sincronizate cu Bio Energie pentru întinerire facială și corporală, beneficiind de patentul de transmițători LUMI (Impulsuri Mioneurale Luminoase Unificate).
Noul sistem ULTRATONE, FUTURA ULTRA PRO, superior în performanță mulțumită sistemului de tehnologii B.E.S.T, oferă Helioterapie avansată bazată pe efectul sinergic al Luminilor Bioptice, Cromoterapiei, Biostimulării, Microcurenților, conceptului Ultra Lipo Ultracell și Ultrasunete, oferind mii de faze de tratament. Asta înseamnă că un client poate primi, de exemplu, simultan Lifting facial în patru dimensiuni, biostimulare pentru reducerea în centimentri în talie și tratament cu ultrasunete anticelulitic. În plus, are parte și de beneficiile Cromoterapiei, bucurându-se în același timp de un tratament relaxant și de răsfăț în timpul sesiunii de tratament.

LPG

Noile protocoale LPG
Inversați procesul natural de îmbătrânire a pielii dumneavoastră! Îngrijire expres, rapidă și eficientă, chiar și fără a fi nevoie ca, în timpul tratamentului, să vă dezbrăcați. Noile tratamente țintesc o anumită zonă pentru un efecte rapide și eficiente:
Endermologie Față:
-zona facială superioară/pungi sub ochi sau cearcăne
-riduri în jurul ochilor/zona gurii
-ovalul feței/bărbie dublă/gât
-decolteu/mâini

Acum ca v-am prezentat noutatile, doar nu credeati ca am plecat acasa fara nici o achizitie?

Deci, sa intre in scena:








Sunt tare nerabdatoare sa aflu daca voi ati ajuns la Top Beauty Trade de la Top Line si ce achizitii ati facut! Dati-mi detalii, stiti ca sunt curioasa ca o pisica!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Thank you Camelia fot htis wonderful post!
    great products.
    Hope you will come and visit my new blog:
    http://helenamybeauty.over-blog.com/
    You re very welcome!

    RăspundețiȘtergere
  2. După ce mai termin din produsele leave-in pentru păr voi cumpăra uleiul Maroccanoil, am auzit numai cuvinte de laudă la adresa lui.
    Par foarte drăguțe ojele OPI, nuanțele sunt îndrăznețe ca Nicki Minaj :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut nuantele ca de aia le-am luat! Da, uleiul sa stii ca este laudat pe buna dreptate! Te pup, Aurora!

      Ștergere
  3. ce eveniment frumos! si ultimaaaa achizitieeeee :)

    RăspundețiȘtergere