Cadouri de sarbatori de la C-THRU

Dragilor, inca putin si perioada aia frumoasa cu nebunie si alergatura dupa cadouri ne ajunge din urma! E frumos dar uneori obositor asa ca eu vin astazi cu o sugestie care sper sa va fie de ajutor!

Brandul de parfumerie C-THRU celebrează noul anotimp cu arome bogate ce se integrează perfect în spiritul sărbătorilor. Pentru că această perioadă este petrecută alături de cei dragi, C-THRU a creat pachete speciale cu scopul de a împărtăşi bucuria cadourilor şi zâmbetelor largi. Fiecare vine însoţit de note delicioase şi toate sunt deja disponibile în magazine!


Pachetul C-THRU Black Beauty (EDT + Deo) 




Cele care iubesc magia sărbătorilor vor recunoaşte inconfundabila aromă de citrice şi condimente ascunsă în pachetul C-THRU Black Beauty. Treptat, notele jucăuşe se transformă într-o inimă blândă de vanilie caldă şi orhidee ce înglobează spiritul dulce al Crăciunului. Arome ce redau atmosfera de vis sunt presărate cu lemn de santal cu iz de poveste, paciuli şi ambră profundă. Black Beauty descrie eleganţa şi magia sclipitoare a iernii.



Pachetul C-THRU Golden Touch (EDT + Deo)




Atingerile de magie şi ninsoarea de străluciri descriu pachetul C-THRU Golden Touch. Acesta se deschide într-o explozie spumantă de bergamotă, portocală roşie şi coacăze, se preschimbă în accente puternice de prune, piersică dulce şi iasomie seducătoare, ce se difuzează subtil în lemn de santal, mosc, paciuli şi cedru Virginia.



Pachetul C-THRU Emerald Shine (EDT + Deo)




Pachetul C-THRU Emerald Shine cucereşte prin aroma florală proaspătă, ce transpune sunetul paşilor pe zăpada cristalină. La o primă atingere a parfumului, notele vesele de citrice, coacăze negre, mure şi lotus prevestesc o iarnă plină cu voie bună. Accentele de mijloc ale trandafirului, violetei şi crinului luxuriant îmbracă euforia într-un voal pregnant, atemporal. Parfumul se echilibrează cu actul final al moscului, lemnului de santal şi cedrului.

Cele 3 pachete conÅ£in fiecare Apă de Toaletă 30ml + Deodorant Body Spray 150ml – 33,15 lei indiferent de pachetul ales.

V-am mai spus si cu alte ocazii, va recomand cu drag Emerld Shine, imi place foarte mult! Acest gen de cadou il gasesc foarte inspirat si potrivit! Doar de parfumuri noi nu ne saturam niciodata, asa-i?

Va astept cu drag parerile, sugestiile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Multumim ptr sugestie . Eu vreau C-THRU Black Beauty , ptr mine .... cu putin mov :)) Imi plac aromele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca nu stiu cum miroase Black Beauty, dar trebuie sa remediez situatia! Sunt sigura ca "putin mov" aduce acel ceva, in viata noastra! Pup Lamiita!

      Ștergere