De ce iubesc Kerastase!

Dragile mele,

vreau de multa vreme sa va vorbesc despre Kerastase! Pentru ca in opinia mea merita!

Am descoperit Kerastase cu mai mult timp in urma...Cred ca stiti si voi articolele din reviste in care vedetele sunt intrebate ce lenjerie de pat folosesc, ce marca de sacou, camasa, pasta de dinti, sampon le place...Ei bine, a fost o vreme cand luna de luna citeam articolele astea si luna de luna cineva spunea ca samponul pe care il foloseste este Kerastase...

Da, ok, doar ca eu sunt Toma Necredinciosul si nu vedeam in aceste articole decat o reclama mascata...Ceva de genul, o blogger-ita primeste ceva spre testare si acel ceva este cel mai cel din univers, recunoasteti povestea, nu?

A trecut timpul, eu am incercat felurite alte brand-uri si la un moment dat mi-am spus: "OK, si daca totusi e bun? Ce pierd daca il incerc?"

Si cum eu nu fac lucrurile cu jumatate de masura, cand iau o decizie ...o fac lata! Asa ca mi-am cumparat samponul Bain Volumactive dar si masca Force Architecte. Si le-am pus la pastrare in dulap, aveam altceva in uz atunci cand am luat decizia de a le cumpara.

Apoi am vazut Cristalliste si m-am indragostit de ambalajul roz si fluiditatea acestui sampon si am cedat din nou...l-am cumparat si pe el!

Si pentru ca eram disperata, tot de foloseam imi producea matreata, am inceput sa-l folosesc pe el primul. Pe el si masca.

Trebuie sa va spun ca eu am un scalp foarte-foarte sensibil si desi parul meu este gras, scalpul imi da batai de cap.

Imi cer scuze pentru modul in care arata, dar stand pe cada si batand stropii de apa pe ambalaj zi de zi, se observa cat calcar s-a depus si in ce hal arata sticla, la fel si borcanul mastii.

Asa cum spuneam, samponul este transparent, miroase foarte bine, usor floral, si face muuulta spuma, ceea ce mie imi place, imi da senzatia de par curat! Este destinat parului fin, lung. Dar ceea ce mie mi se pare mult mai important este faptul ca m-a scapat de matreata. De fapt este un sampon foarte bland, care nu mi-a agresat scalpul si l-a ajutat sa ajunga la un echilibru. Practic este tot ce conteaza la un sampon, cel putin pentru mine! Si va spun cu maxima sinceritate ca este foarte greu sa gasesc un astfel de sampon , desi cred ca am mai mult de 10 sampoane profesionale acasa!

Asa incat este un sampon pe care eu il voi recumpara si pe care vi-l recomand cu mare incredere, chiar trebuie sa il incercati, cu siguranta va va placea!




Samponul de la care  a inceput povestea mea cu Kerastase isi incepe abia acum calatoria, despre el vom vorbi cu alta ocazie!

In continuare vreau sa va povestesc cateva aspecte si despre masca.




Am folosit-o aproape pe toata deja, vedeti ca mai am doar pentru o singura aplicare!




Este cremoasa, se aplica usor, e ca o matase, fina-fina si extrem de frumos mirositoare! Imi place cum ramane parul meu dupa ce o aplic, are o anumita greutate, parca firul capata grosime si un volum superb.Din fericire pentru mine mai am inca doua variante travel-size ale acestei masti, pentru ca eu am ajuns dependenta de ea...ca si de samponul de care v-am povestit!

Va recomand sa le incercati, daca inca nu ati facut-o!

Eu sunt curioasa daca vreuna dintre voi le-a mai folosit si daca da, care au fost rezultatele pentru voi! Sau poate ati incercat un alt produs Kerastase despre care ati vrea sa ne povestiti! Eu vreau sa aflu parerea voastra sincera si va astept comentariile cu mare drag!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. eu nu am avut curaj sa incerc acest brand pentru ca e mai scump..si in trecut am tot incercat sampoane si dermocosmetice, si profi, destuld e scumpe dar tot imi provocau matreata.
    stiam si eu ca daca e indicat pt par sensibil pentru volum exista sansa sa iti dispara si matreata avand ingrediente mai delicate.
    oricum si aceste sampoane profi sunt ele oarecum bune , altfel ar avea acelasi pret si s-ar gasi la toate colturile magazinelor!
    ma bucur ca ai gasit ceva care sa multumeasca parul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este clar ca sampoanele profesionale au un alt tip de ingrediente decat in cele mass-market. Dar trebuie sa recunosc ca am avut si surprize neplacute cu unele dintre ele. Nu este insa cazul Kerastase, de aceea am si vrut sa va povestesc despre el! Imi place maxim! Te pup draga Irina si te mai astept!

      Ștergere