Haos de Craciun





Dragii mei, astazi va invit sa va faceti timp pentru film. Iubesc perioada Craciunului si filmele cu si despre acest subiect imi plac teribil! De aceea, va invit si pe voi sa va faceti timp atunci cand va aparea in cinematografe "Haos de Craciun" sa il vizionati alaturi de cei dragi!




Distribuită de Freeman Entertainment din 27 noiembrie pe marile ecrane, comedia „Haos de Crăciun” urmăreÅŸte dinamica dintre patru generaÅ£ii ale familiei Cooper, care se reunesc conform tradiÅ£iei pentru masa de Crăciun. O serie de vizitatori neaÅŸteptaÅ£i ÅŸi evenimente neobiÅŸnuite vor da peste cap întregul ritual de Crăciun, respectat de aceÅŸtia fără excepÅ£ie an de an. Printre întâmplări presărate cu umor ÅŸi tensiuni, membrii clanului vor redescoperi importanÅ£a familiei ÅŸi spiritul sărbătorilor de iarnă.






Cu o distribuÅ£ie impresionantă din care fac parte Ed Helms, Diane Keaton, Alan Arkin, John Goodman, Amanda Seyfried, Marisa Tomei ÅŸi Olivia Wilde, comedia „Haos de Crăciun” dă startul tradiÅ£iilor de iarnă ÅŸi ajunge în premieră pe marile ecrane din 27 noiembrie.






Ce spuneti, v-am starnit curiozitatea? Voua va plac filmele dedicate Craciunului? Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: