Hellen Concept Store- Profesionalism de înaltă clasă, eleganță, lux și pasiune...

Dragile mele, voi stiti ca eu sunt o mare pasionata de moda, de haine frumoase, unicat daca se poate ar fi ideal! Si iata ca se poate!

Pentru ca, poate va doriti si voi sa aflati detaliile, vi le transmit in randurile urmatoare!




Când cineva dorește ca femeia să fie îmbrăcată impecabil și poate transmite perfect acest lucru prin hainele pe care le expune într-un magazin, atunci, acel cineva nu poate fi decât foarte pasionat de tot ce este în trend și de frumos. Hellen Concept Store și Elena Cucicovschi demonstrează că aici există viziune în domeniul modei, iar pasiunea se oglindește în modele unice, prin care luxul se menține la cote înalte.

Elena Cucicovschi a dat naștere unui shop special, un multibrand în care vei descoperi ediții limitate create de designeri talentați, care lucrează special pentru Hellen Concept Store.




“Conceptul a luat naştere dintr-o simplă ambiţie: Ca la mine, la nimeni! Am vrut să debutez pe piaţă cu altceva decât cu un simplu magazin de haine de damă. Scopul meu e să elaborez în permanentă ceva foarte special pentru femei, să le fiu de folos şi ajutor când vor să-şi scoată personalitatea din anonimat.

Anul trecut am fost invitată la un eveniment mult aşteptat şi foarte important pentru mine. Ca să-mi aleg ţinuta, am ieşit în afara ţării, am investit mulţi bani în outfit, totul pentru o singură seară. Cu siguranță, femeile mă înţeleg. Când simţi că această seară este a ta, dai orice ca să te simţi ca o regină. Doar că la eveniment mai era o persoană care purta aceeaşi rochie şi nu mai spun de faptul că o avantaja mai mult. A fost o mare dezamăgire! Acolo şi atunci a luat naştere convingerea că toate femeile trebuie să fie unice şi să se simtă regine. Am ieşit cu ideea mea pe piaţă şi am început să caut designeri care să accepte provocarea, să creeze colecţii capsule, ediţii limitate „ for Hellen”. Din start, am zis că nu vreau serii, doar unicat, o piesă vestimentară care se adresează unei singure femei şi e concepută doar pentru ea. De asemenea, am solicitat materiale calitative, manoperă impecabilă, alături de detalii şi aplicaţii hande-made. Am rămas uimită cu cât entusiasm au susţinut designerii conceptul „Hellen”. Am realizat că sunt pe drumul cel bun şi am început să conturez ideile în proiectul „Hellen Concept Store”. Asa s-a deschis ,magazinul “ Hellen” in mai, 2015.




Hellen Concept Store este petru femeia care știe să transmită emoție, pentru femeie sofisticată, rafinată, care dorește să îmbrace haine de o calitate ireproșabilă. Elena Cucicovshi știe că în București există foarte multe femei care vor să arate impecabil, femei care iubesc tot ce e în trend, femei selective care știu să vibreze atunci când afișează o ținută…

14 designeri, tineri creatori și designeri care au ce demonstra prin creațiile lor. Toți lucrează pentru Hellen Concept Store..



.
“Hellen Concept Store colaborează momentan cu 14 designeri, dar pe viitor preconizăm cât mai multe colaborări inedite. Susținem și tinerii creatori – designeri, plus toti oamenii talentați care au curaj să dea viață ideilor pe care aceștia le au. La începutul anului lansăm și un concurs pentru talente”, spune Elena Cucicovschi.

Exclusivitatea la Hellen Concept Store este bazată mai ales pe faptul că mulți dintre designeri sunt de acord să lucreze numai pentru acest magazin anumite colecții. Așadar, în acest boutique vom găsi haine pe care nu le vom mai întâlni în altă parte.

Elena Cucicovschi spune că “Am un contract de exclusivitate. Produsele care se vând la mine, clar nu mai există în altă parte. 

În magazin sunt expuse creațiile de la designeri cu fabrici proprii de producție până la cei care sunt la începutul acestui drum. Colaborez și cu designeri basarabeni. Îmi place că fiecare are viziunea sa asupra modei . Așadar,  avem o diversitate de stiluri: elegant, casual, hippy, rochii de seară,rochii de seară lucrate manual, stilul aristocrației rusești, cotonul din Africa, mătase din Bangladesh, stilul anilor ‘60… Și toate astea in exclusivitate la Hellen.




Managerul și “creierul” Hellen Concept Store este basarabeancă. O femeie care respiră moda prin toți porii, mândră de originea ei,  iubitoare de frumos, foarte elegantă, până și în gesturi, și extrem de cochetă.

 “Da, sunt basarabeancă. Am venit în București în urmă cu câțiva ani ca director regional de vânzari intr-o companie multinationala, care comercializă produse cosmetice de lux. Acolo am descoperit lumea femeii cu adevărat și mi-am descoperit potențialul și dorința de a face ceva frumos, deosebit, exclusiv pentru femei.  Ceva timp am stat la Moscova, am făcut studii în cadrul “Academiei Femeii”, unde am învățat pe îndelete arta feminității. Astăzi, sunt plină de optimism, idei, planuri, vise, proiecte. Hellen Concept Store este doar o pistă de pornire. La etapa actuală îmi fac propriile creații cu eticheta “Elena Cucicovschi” chiar dacă nicodată nu voi spune că sunt designer. Nu pot să mă compar cu persoanele care au făcut școală, au studiat ani informații în materia modei, oameni care stiu să redea profesional ideile prin formă, culoare, factură. Pentru mine e un hobby, o nouă pasiune, ceva ce tine mai ales de suflet. Am început cu rochiile de seară, unde folosesc cele mai scumpe dantele și materiale de o înaltă calitate. La fiecare rochie se lucrează foarte mult manual. Într-o săptămână sau cel mult două voi lansa propria colecție de paltoane din cashmir. Materialele sunt aduse din Italia și la fiecare tipar s-a lucrat cu multă atenție la detalii. Urmează colecția  de piese vestimentare cu aplicații efectuate de mine hand - made. Personal, vreau să vă spun că iubesc să croșetez dantela și să brodez manual. Deasemenea, vom da startul evenimentelor marca “Hellen”. Debutăm cu proiectul pentru clientele noastre “O noua eu” și urmează apoi proiectul “ Academia Le femme fatale”(un proiect pe care l-am elaborate acum ceva ani). Vocația mea în viață  este să fac ceva minunat, aparte, interesant, deosebit, unic pentru partea frumoasă a omenirii – Femeia!”




Creațiile Hellen Concept Store sunt apreciate mai ales de femeile culte, de femeile cu un statut social înalt, dornice să afișeze ținute foarte glamouroase, dar în același timp foarte rafinate.

Elena Cucicovshi ne spune că  : “majoritatea creațiilor noastre sunt  apreciate în general de  persoanele care ies mult în evidență, cu un statut social foarte înalt. Avem cliente avocate, judecatoare, vedete, business lady din diferite domenii, inclusiv proprietarele altor branduri de haine.

Trebuie sa recunosc ca nu cunosteam acest brand dar pe mine m-a convins ca vreau sa vad indeaproape acest magazin minunat, iar un palton de casmir, hmmmm, suna atat de bine!

Voi stiati de acest magazin? V-ar placea sa ii treceti pragul in cautarea tinutei perfecte? Cum vi se par modelele de mai sus?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu