La ce ghete visez....

Dragile mele,

sunt o nebuna! O mare nebuna! Dupa ghete, fuste, bluze, rujuri, parfumuri, cutii Nivea, lenjerie si cate si mai cate...O colectionara de...vise!

In privinta incaltamintei sunt destul de selectiva si marea majoritate a incaltarilor mele sunt Il Passo! La cizme, ghete si sandale nu ii bate nimeni, parerea mea...Ma rog dintre brandurile romanesti, nu vorbim aici de Louboutin, haha! Pe de alta parte au crescut exponential preturile in ultimii ani, cee ce nu ma face foarte fericita. Dar totusi, eu ca si client fidel, cu card de fidelitate se intelege, primesc din cand in cand oferte si evident ca profit de ele. 30% este un procent bun avand in vedere ca ceea ce iubesc eu nu prea ajunge la sales la preturi mai bune, asa ca da, daca pot imi iau cand primesc oferta ce imi doresc.

Am facut si pentru voi o selectie cu ce imi place mie in acest sezon si daca va tenteaza ceva mi-ar placea sa impartasiti si cu mine!




















Elegante sau sport, pentru serviciu sau pentru iesiri in oras, cu siguranta fiecare va gasi ceva pe gustul ei. Asta este o selectie personala, din care sper ca voi bifa prima pereche, cea cu imprimeu animal print, cea argintie si cea de-a 7-a pereche.

Da, stiu, nici nu am pretentii mari, dar ce sa fac daca doar la ele visez de cand le-am vazut?!

Preferatele voastre care sunt? Va astept cu mare interes parerile!

KISSES!




CONVERSATION

10 comentarii: