Lancome de Sarbatori, dar nu in Romania...


Dragilor, de fapt habar nu am daca vor fi sau nu in Romania, deocamdata nu sunt si consider ca deja este cam tarziu acum!

Ma enerveaza rau de tot sa imi doresc ceva si sa nu pot avea imediat...Parca suntem in lumea  a treia, de fapt aici stocurile se epuizeaza imediat si preturile sunt mult mai mari decat in alte tari si cu toate astea editiile limitate nu sunt aduse, sunt aduse doar partial in multe cazuri si putine sunt colectiile de care ne bucuram si noi la timp... De ce? Chiar nu inteleg logica, nu stiu daca Product Managerii din Romania sunt de vina, cel mai probabil ei sunt cei care fac estimarile pentru anii urmatori si este absolut evident ca nu cunosc nici piata si nici potentialul ei!!!!!

Cred ca de fapt le este teama de nou, stau pe un scaun caldut si nu isi asuma nici cel mai mic risc, dar eu m-am saturat sa astept ca aceste colectii sa ajunga in Romania si sa nu mai vina...

Va dau exemplul de mai jos... Mi-am dorit aceasta paleta Lancome editie limitata de sarbatori si am batut in lung si lat toate magazinele, Sephora, Douglas, Marionnaud si bineinteles lipsa...Cateva saptamani...

Asa ca m-am reorientat si Slava Cerului exista magazine on-line care livreaza si in Romania si ghiciti ce?! Este deja de cateva zile in drum spre mine! Sunt atat de suparata ca in primavara am vrut sa imi cumpar editia limitata care aparuse si nu am mai gasit-o nicaieri. Toata lumea imi spunea: am avut doar doua-trei si nu mai primim, imi ofereau in schimb paleta YSL, dar eu stiam exact ce vreau asa ca nuuuuu...Dar o visez si acum, sufar dupa ea ca am pierdut-o...




Aceasta este paleta dupa care inca suspin...




Asa ca aceasta minunata paleta (cea din colectia de Craciun) va fi pe masuta mea de toaleta in curand, mai ieftina cu 20% datorita unei oferte de care m-am bucurat pe Feelunique si cu doua mostre cadou alese de mine.

Da, mi se pare minunat acest mod de lucru...

Chiar zilele trecute am remarcat in Sephora o doamna care facuse cumparaturi de mai mult de 500 Ron si nu a primit nici macar un esantion!!!!

Arata minunat colectia de Craciun, pacat inca o data o spun ca nu se gaseste si la noi!




Si acum sa va arat inca o oferta Lancome de care m-am bucurat de pe acelasi site!




21.5 lire atat a costat aceasta mascara, adica 130 Ron si am primit cadou un demachiant bifazic full-size. In Romania gasiti la 160 Ron cu demachiant travel-size cadou. Iata de ce nu mai cumpar din Romania desi mi-as dori...

Daca cineva vede, aude, citeste, poate ia in seama si sugestiile unei persoane care are o colectie impresionanta Lancome, asa cum am si Guerlain sau YSL...Dar oare aude cineva, sau mai precis intereseaza pe cineva?! Zi dupa zi va pierdeti si acei clienti fideli pe care i-ati avut vreodata...

Doamne ajuta, bine ca putem calatori si comanda on-line...caci altfel, noi, impatimitele de beauty am fi tare nefericite!!!!!

Va invit si pe voi sa-mi spuneti cand ati fost ultima data dezamagite de sistemul de vanzari in sfera de beauty din Romania? Cat de des comandati on-line? Catre ce inclina balanta in cazul vostru?

Va astept cu drag parerile, stiti cat le pretuiesc!

KISSES!



CONVERSATION

18 comentarii:

  1. E adevarat ca oferta magazinelor nu e foarte variata,preturi mari , iar noi, clientele, avem foarte multe alte optiuni: comandam online de afara, de la Strawberry ...; cumparam din duty free in calatorii; ne organizam si cumparam din calatorii si pentru prietenele noastre – si, cu toate aceste ocazii, vom avea si testerele pe care amicii din parfumeriile de centru din Romania le refuza clientelor...:(
    Seara faina Cami!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cat de bine ai spus! Intotdeauna Adi vine cu bunatati cand pleaca din tara! Iar duty-free-ul este raiul pentru mine! Te pup draguta mea!

      Ștergere
  2. Probabil conducerea se bucura de achizitiile din magazinele fizice pe fondul reticientei vis-a-vis de cumparaturile ransfrontaliere, dar cu experiente ca ale tale, aceasta mentalitate a romanilro se va schimba considerabil, asa cum se si observa deja ca a inceput, iar vanzarile online vor continua sa creasca vertiginos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca lumea nu mai este retinuta in a cumpara on-line, Personal cumpar enorm on-line, inclusiv haine si incaltaminte si rareori am fost dezamagita! Nu vad de ce as ingrosa buzunarele unor oameni care nu ne respecta, cand imi pot lua mai multe cu aceeasi suma! Sunt de acord cu tine, vanzarile on line sunt viitorul iar magazinele fizice in alte tari isi fidelizeaza clientii!

      Ștergere
  3. Iti impartasesc intru totul parerile. Iti mai dau si eu un exemplu. Am fost zilele trecute la Sephora si aveau blockbuster-ul de la Estee Lauder de anul trecut la 470 lei, in conditiile in care in SUA a costat vreo 60 de dolari la o comanda unui parfum. Iar cel de anul asta costa tot vreo 60 si conditiile sunt aceleasi. Adica as avea cu maxim 100 de dolari un parfum + cadoul ala minunat de la EL + o gramada de esantioane....Am intrebat-o pe tipa de acolo de oferta pe 2015, dar mi-a zis ca atat le-a adus la magazin, probabil in 2016 o sa ma pot bucura de oferta care e anul asta in toata lumea, mai putin la noi. Alt exemplu: in toamna au adus Semi Sweet Chocolate Bar de la Too Faced ca si noutate in conditiile in care in SUA aparuse din toamna anului trecut...Chiar nu inteleg ce e cu managementul asta in asemenea magazine mari care au vanzari slava cerului....ei chiar nu inteleg ca publicul din Romania e mai educat si ca e la curent cu toate noutatile???? Exemplele pot continua, sunt convinsa ca le stii si tu si toate fetele pasionate...trebuie sa cautam tot felul de magazine online ca sa ne cumparam ceva, mai ieftin, nou si sa mai primim si cadouri la orice achizitie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Oana ai perfecta dreptate! Tin minte ca mi-am luat acum trei ani din Sephora blockbuster-ul de care vorbesti am dat 450 ron pe el si nu am primit nici un esantion macar.
      Si realmente suntem considerati lumea a treia desi ne imbracam , ingrijim, machiem muuuult mai bine decat muuuulte alte femei din alte tari..gen Marea Britanie, unde gasesti oferte peste oferte...
      Ma enerveaza teribil sa nu gasesc ultimele noutati in magazine, pentru ca as prefera sa le pot incerca aici si sa le cumpar chiar un pic mai scumpe dar sa le testez inainte!
      Cred ca fiecare dintre noi avem exemple, din nefericire pe nimeni nu intereseaza experienta noastra ca si client, suntem, considerate doar rau-voitoare!
      Inca mai sper in schimbari, chiar este nevoie de o alta abordare!

      Ștergere
  4. Ultima oara cand am plans la propriu de nervi si de suparare a fost colectia MAC Cinderella. La noi s-au adus produsele in tara, in magazine doar ca sa machieze cu ele, dar nu erau disponibile la vanzare. Pentru ce le mai promovezi daca eu nu le pot cumpara?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asata chiar e buna! Nu am stiut de MAC ...Doamnem si in Romania au atat de multe doritoare, nu mai este nimic de zis, as spera doar ca cei care se ocupa de aceste aspecte sa vada realitatea asa cum este si din punctul de vedere al clientilor!

      Ștergere
  5. Mare dreptate ai. Si eu ma simt ca in lumea a treia! De mult gandesc ca si tine, bine ca ai scris tu despre asta. Sper sa citeasca cine trebuie si sa faca o schimbare. Ce bine ca ai scris! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrea, sincer nu am sperante in acest sens, doar ca fiind atat de furioasa pe modul asta de lucru, a trebuit sa ma descarc! Am sperat sa nu fiu singura care gandeste astfel si se dovedeste ca nu m-am inselat!
      Iti multumesc pentru aprecieri! Eu cred ca oamenii astia chiar nu au o imagine prea clara despre ce se intampla in jurul lor, nu vad panoramic, sunt focusati doar pe anumite aspecte, nise si le este greu sa rupa rutina, sa caute perspective noim sa inoveze!Traiesc intr-un glob de cristal, in lumea lor, care din pacate nu se intersecteaza cu a cumparatorului, cu mine, cu tine...prea mici jucatori intr-o lume a marilor rechini, haha!

      Ștergere
  6. Care sephora, sa nu iau de acolo? Ei iau doar din afi si am primit mereu, fix una :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, sa stii ca despre Sephora din Afi era vorba! Ai fost norocoasa ca ai primitcate ceva! Pupici!

      Ștergere
  7. Sunt de acord cu voi. Si eu am cautat/cerut produse Urban Decay si au dat din umeri. Prefer sa comand online noutatile iar din Sephora iau ce este de baza si le stiu: fond de ten si iluminator. De obicei primesc cate ceva sau le cer de la obraz sa imi dea sa testez acasa si nu prea s-a intamplat sa ma refuze. Stiti ca au recipientele lor in care va pot pune produsul dorit sa il incercati acasa? Eu merg exclusivnin Sephora din Mall Vitan si cumva ma cunosc fetele de acolo dar experiente triste am avut si eu in Afi, Baneasa sau Mega Mall.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu de recipientele respective dar cred ca maxim de doua ori am indraznit sa le cer. Pentru mine mai aproape este acum Afi sau Plaza, dar cele mei dragute fete le-am intalnit la Sephora in Arad, atunci cand locuiam in Timisoara. Preferam sa cumpar din Arad, pentru ca la Timisoara era jale!

      Ștergere
  8. La noi scot produse la oferta doar cand se apropie de expirare si tot la preturi mari! Auziti oferta....discount -15% daca cumparati de 230 lei minim!Curat- murdar coane Fanica! Lelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai mare dreptate, ofertele sunt ingrozitor de slabe! Chiar mi-ar placea sa traim si noi intr-o tara civilizata! Te pup, Lelia si te mai astept!

      Ștergere