Lansare Showroom Estetiq Solutions


Dragile mele, am avut bucuria si onoarea de aparticipa la evenimentul de lansare a Showroom-ului Estetiq Solutions. Daca nu stiti inca despre ei mare lucru, va spun eu in cateva cuvinte cu ce se ocupa si ce branduri veti gasi in oferta lor!




Estetiq Solutions, reprezentantul exclusiv in Romania al unora dintre cei mai importanti producatori internationali de aparatura pentru centrele de infrumusetare, wellness si spa, a inaugurat pe 25 noiembrie, un nou spatiu de expunere pentru produsele din portofoliul sau. Showroom-ul Estetiq Solutions este amenajat in cladirea monument istoric de pe Str. Romulus nr. 35, din Bucuresti. Pollogen, Vacu Activ, Cos-Medico, Dermeo, Clarena, BCN Barcelona, JBP, brand-urile reprezentate de companie in Romania, beneficiaza aici de un spatiu unic de expunere, adaptat standardelor recomandate la nivel international.

Pollogen este lider in industria estetica, renumele sau avand la baza performanta tehnologiilor inovatoare si sistemelor inteligente pe care le creeaza. Eficienta si siguranta solutiilor brevetate de Pollogen sunt atestate de studii realizate de principalele publicatii medicale. OxyGeneo este tehnologia apreciata la nivel mondial pentru beneficiile asupra tenului iar TriLipo, pentru rezultatele remarcabile in combaterea celulitei si redarea fermitatii pielii.




Vacu Activ ofera solutii complete de echipament pentru centrele de wellness. Echipamentele Vacu Activ integreaza solutii de tip 2 in 1: eficienta exercitiilor fizice este potentata de vacuum, infrarosu sau de hidromasaj pentru a asigura pierderea kilogramelor in plus dar si rejuvenarea pielii. Hydroshape este aparatul de fitness inovator care incorporeaza bicicleta, hidromasaj si ozonoterapie intr-o singura capsula, acest tratament complex avand rezultate remarcabile in lupta cu kilogramele in exces si cu celulita.




Cos-Medico este lider in domeniul tehnologiei de inalta performanta pentru medicina estetica si pentru centrele de infrumusetare, recunoscut pentru standardele inalte de productie si pentru designul original al aparatelor. Cos-Medico pune la dispozitie o gama completa de aparate, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor de echipare a unui centru cu servicii integrate de infrumusetare.




Clarena este lider pe piata produselor cosmetice profesionale produse in Europa. In laboratorul sau de ultima generatie si datorita liniei de productie avansate, care este permanent supusa controalelor si testelor, formulele inovative Clarena sunt permanent imbunatatite cu ingredienti activi unici, asa cum sunt vitamina U sau Sytenol A. Preparatele Clarena nu contin silicon, parafina sau parabeni. Fiecare produs este supus testelor de calitate de 27 de ori si evaluat de  120 de  certificatori.





Am purtat:

-pantaloni: - Stradivarius
-bluza si colier: - Zara
-cizme: - Il Passo

Stiati de Estetiq Solutions pana acum? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu